Wikipedia:Landsbybrønden/Et hurtigt botønske

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Et hurtigt botønske[rediger kildetekst]

Alle underkategorierne i Kategori:Musik efter årstal og Kategori:Album efter årstal er i en ekstra kategori - året som står i kategorinavnet - selvom de også er i overkategorier, der i forvejen er i kategorien. Er der en, der vil botte fjernelsen af kategorierne? --Pred (diskussion) 20. nov 2006 kl. 21:05 (CET)

Jeg har sat min bot på sagen. --Maitch 20. nov 2006 kl. 21:25 (CET)
Lad mig gøre opmærksom på et typo i mit oprindelige indlæg - Det var Kategori:Album efter årstal, den var gal med. --Pred (diskussion) 20. nov 2006 kl. 21:31 (CET)
Det var nu ganske bevidst gjort. :| Altså at man i fx Kategori:2005 direkte kunne se alle kategorier, der omhandler årstallet. Det samme er tilfældet for Kategori:Politiske valg efter årstal, Kategori:Film efter årstal og Kategori:Litteratur efter årstal (så vidt jeg lige husker). Og det var sådan set med vilje :)
Indholdet i de enkelte årstalskategorier er genereret af indholdet i skabelonerne omkring Bruger:Barklund/Årstalskategorier/Valg, Bruger:Barklund/Årstalskategorier/Film og Bruger:Barklund/Årstalskategorier/Litteratur (for de tre ovenstående), og hvis man vil have indholdet ændret i kategorierne, bør man som minimum også ændre det i skabelonerne, så fremtidige kategorier laves korrekt.
Jeg ved godt, at jeg selv er fortaler for den generelle struktur omkring, at kategorisere i både en kategori og en af dennes overkategori er overflødigt, men i denne situation synes jeg faktisk kun der er argumenter for at gøre det. Hvad skulle argumenterne være imod - bortset fra at det strider mod det generelle princip?
--Morten Barklund [ disk / bidrag ] 21. nov 2006 kl. 22:58 (CET)
Hvis der kommer mange af den slags kategorier, kunne man forestille sig, det ville blive noget rod, men jeg kan sagtens se argumentet for at lade det være, som det var. --Pred (diskussion) 21. nov 2006 kl. 23:06 (CET)
Hvis der kommer 70 kategorier "efter år", og måske i nogle årstalskategorier er helt op mod 50 af dem repræsenteret, så vil det stadig ikke være noget rod, og det vil være en situation, vi ikke engang har om 3 år. Så når der om 5-7 år begynder at være måske 150 underkategorier i en årstalskategori, så kan jeg se argumentet for at fjerne kategoriseringen - men sådan set ikke før :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 23. nov 2006 kl. 11:31 (CET)
Jeg er helt enig - mit første ønske om flytning var også udelukkende ud fra synspunktet om den anbefalede struktur. Du må gerne ændre det tilbage for min skyld. --Pred (diskussion) 23. nov 2006 kl. 20:52 (CET)