Wikipedia:Landsbybrønden/Forening

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Har lige læst artiklen Forening og undre mig over følgende afsnit i artiklens manchet:

I Danmark er der f.eks. en lang og omfattende tradition for at, især mænd, danner en forening sammen med den nærmeste vennekreds. Disse foreninger kaldes som ofte loger eller herreklubber og kan have alle mulige formål. Som regel er hovedformålet at holde sammen på vennerne gennem sociale arrangementer af forskellig karakter, ikke så sjældent udgør bordets glæder en del af kerneindholdet. At foreninger i Danmark er en stærkt forankret tradition ses blandt andet i de mange herreklubber som oven i købet går et skridt videre og organiserer sig i landsorganisationen af danske herreklubber. Dette er med til at knytte sociale bånd på kryds og tværs af landet, og bidrager til at holde liv i traditionen for et aktivt foreningsliv.

Selvom det er velformuleret så er jeg meget i tvivl om dette faktisk er et notabelt forhold i forhold til den omtalte artikel og specielt for placering i manchetten.

Når jeg checker historikken er det en anonym bruger som tilsyneladende aldrig har bidraget med andet (i hvert fald som anonym fra den pågældende IP).

Comments?? --VicVal 13. dec 2009, 19:45 (CET)

Hvilken ip-adrese tænker du på? Måske vedkommende har nogle slette slettede bidrag. Ved dog ikke om det er relevant i dette tilfælde :-).
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 13. dec 2009, 19:48 (CET)
Det er noget af en overdrivelse, der bruges der. Der findes andre slags foreninger, der er mere interessante at beskrive end herreloger. Derfor har jeg også fjernet afsnittet nu. --|EPO| COM: 13. dec 2009, 19:48 (CET)
Jamen, så var det ikke kun mig der var nærtagen :-) Takker og bukker for sekunderingen --VicVal 14. dec 2009, 16:53 (CET)