Wikipedia:Landsbybrønden/Forslag: "Sandkasse-skabeloner"

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Forslag: "Sandkasse-skabeloner"[rediger kildetekst]

Jeg er ved at samle data til at lave ensartede artikler for alle grundstoffer, i stil med det jeg gjorde ved månerne for solsystemets planeter sidste år. Dengang oprettede jeg en større skabelon til formålet, og gik og justerede på den i løbet af en uge eller 14 dage, så det var muligt at indpasse de få eller mange oplysninger der findes for de enkelte måner. På et tidspunkt da jeg er "næsten færdig" med skabelonens design, var den lige pludseligt taget i brug i en ny artikel.

Jeg vil foreslå at vi opretter en (eller evt. flere) skabeloner, f.eks. "skabelon:UnderUdvikling" eller "skabelon:SandkasseSkabelon", hvor man kan udvikle en skabelon, og få lejlighed til at afprøve den i den traditionelle sandkasse eller i forhåndsvisningen for en artikel. Når man er tilfreds med sin nye skabelon, kan dens indhold flyttes hen under det endelige navn for skabelonen.

Peo 24. jun 2006 kl. 12:59 (CEST)

Du kan jo til hver en tid lave begge dele i dit bruger-navnerum. For eksempel kan du lave Bruger:Peo/Ilt og inkludere skabelonen {{:Bruger:Peo/Skabelon:Infoboks Grundstof}}. Det er der intet til hindring for. Hvis skabeloner oprettes i det sædvanlige skabelon-navnerum, vil andre jo ofte ændre dem, som de ønsker og bruge dem, hvor de passer ind. Ligesom artikler i det sædvanlige navnerum bliver ændret efter forgodtbefindende. At bruge sit eget bruger-navnerum er vist den sædvanlige praksis til lige netop denne type eksperimenter. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 24. jun 2006 kl. 13:47 (CEST)
Ah, tak for tippet -- vidste ikke jeg kunne lave "private" skabeloner på den facon... :-) — Peo 24. jun 2006 kl. 14:03 (CEST)