Wikipedia:Landsbybrønden/Giv denne artikel en karakter

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Giv denne artikel en karakter[rediger kildetekst]

I bunden af hver artikel er der et link der anbefaler at man giver en karakter. Hvis man gør det, kan man se hvad andre har givet den. Men der er ikke noget om hvad karakteren bliver brugt til, eller hvordan karakteren skal fortolkes, specielt i forhold til at Wikipedia hele tiden ændrer sig.

Er det noget der bliver brugt til noget, eller burde det fjernes?

Personligt har jeg altid ignoreret det. Og som du siger, så giver det jo ikke så meget mening, hvis artiklen har ændret sig, siden stemmerne blev afgivet. --Twid 21. aug 2005 kl. 22:47 (CEST)
Hmm jeg havde lagt billet ind på at forbedre denne feature, men tiden løb vist fra mig :-( Som ordningen er nu er den mere eller mindre ubrugelig. Mvh Malene Thyssen 21. aug 2005 kl. 23:01 (CEST)
Man kan læse mere om denne karaktergivning under Wikipedia:Evaluering. Forsøget har efterhånden kørt et års tid. Men hvis ikke der er nogen som vil kigge lidt på de tal der er fremkommet, så er det måske snart tid til at stoppe forsøget? --Christian List 22. aug 2005 kl. 02:08 (CEST)
Ingen har reageret, så nu har jeg fjernet linket fra bunden af alle sider. Alle data er stadig tilgængelige hvis nogen skulle være interesseret. --Christian List 2. okt 2005 kl. 00:25 (CEST)