Wikipedia:Landsbybrønden/Hjælp med danske oversættelser på en:wiktionary

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hjælp med danske oversættelser på en:wiktionary[redigér wikikode]

Hej! :)

Vil nogen af jer hjælpe mig med at gennemgå denne liste og tilføje danske oversættelser? Der er ca 5000 artikler og de har alle mindst en norsk bokmål-oversættelse som ofte er meget lig den danske.

Kønnene på ordene angives på substantiver således: kan man sætte "en" foran = common, "et" foran = neuter.

Vi er i skrivende stund 3 danskere som samarbejder om opgaven. Om du vil være med så skriv oppe i toppen af siden hvilket bogstav du begynder at arbejde på og hug i.--So9q (diskussion) 30. aug 2019, 11:32 (CEST)

Meget længe siden, jeg har arbejdet på Wiktionary. Jeg giver det et skud - jeg kan også se, at der er kommet bedre værktøjer. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 30. aug 2019, 19:57 (CEST)
Mange tak fordi du vil give et nap med Arne. Vi har plads til flere som deltager om flere vil være med. Du behøver som sagt ikke kunde andet end dansk. Seneste udvikling er at vi har oversat 8% af listen på nogle dage med en arbejdskraft på 4 deltagere og at jeg har skrevet et skript som hjælper at klippe klistra fra bokmål, svensk eller hollandsk sådan at tastearbejdet nu er minimalt. :) Velkommen du også!--So9q (diskussion) 4. sep 2019, 08:21 (CEST)