Wikipedia:Landsbybrønden/Indeksering af nye sider?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Indeksering af nye sider?[redigér wikikode]

Jeg har prøvet at læse lidt rundt i dokumentationen, men har ikke kunne finde svar på: Hvor lang tid går der normalt fra en side er oprettet til den kan findes ved søgning på Wikipedia? Og er der en grund til at der ikke kan søges på helt nye nye sider/emner næsten med det samme? --Bambi 26. feb 2007 kl. 23:11 (CET)

Der bør ikke være forsinkelser i den forbindelse. Siderne er tilgændelige i det øjeblik, man trykker "Gem side". Hvis du søger via "søg"-feltet, skal du være opmærksom på, at du staver nøjagtigt på samme måde, som artiklen blev navngivet. Hvis der er en side, du specielt savner (jeg går ud fra, at du selv har skrevet den), så prøv at finde din brugerside (se øverst i browser-vinduet) og find punktet "Brugerbidrag" under "værktøjer" til venstre. Så får du en liste over alle de sider, du har arbejdet med, når du har været logget ind. Hvis det ikke hjælper, så prøv at give et eksempel her, så kan det være at nogle af "hajerne" kan hjælpe! --Arne (Amjaabc) 27. feb 2007 kl. 00:05 (CET)
Findes også oppe i højrehjørne som "Mine bidrag". --Broadbeer 27. feb 2007 kl. 18:54 (CET)
For en god ordens skyld: Man finder ikke helt nye artikler, hvis man skriver navnet på artiklen i søgefeltet og trykker på "søg", men hvis man trykker på "gå til" dukker de op. Et eksempel, som virker lige nu, men muligvis ikke i morgen, er Kristian Tellerup og Forlaget Tellerup. Hvor lang tid, der går, inden de vil dukke op ved søgning, ved jeg ikke, men årsagen til det skal jo formodentlig findes i, at artiklen først skal indekseres, før den dukker op ved søgning. Man kan imidlertid slå artiklen op så snart den er oprettet. --Heelgrasper 27. feb 2007 kl. 00:17 (CET)
Se også et svar her: Hjælp:Nybegynderforum#Shapley-Shubik, hvor der desuden er nævnt brugen af Googles site:da.wikipedia.org og Speciel:Prefixindex. -- Mvh PHansen 27. feb 2007 kl. 10:04 (CET)