Wikipedia:Landsbybrønden/Kildeanvisning til offentligt skilt?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kildeanvisning til offentligt skilt?[rediger kildetekst]

--S.Juhl 2. apr 2008, 18:34 (CEST)Hejsa,, igensa,, Har kigget på ophavsretten, men ved ikke rigtig.Har nogle informationer fra en offentlig platte/skilt(sidder udendørs på væggen af en kirke-20cmx20cm).
Spørgsmål 1: Skal man lave en Kildehenvisning??? Informationerne står i mange folder/brochure/bøger.Det er ikke uddybende artikelinfo,nærmere generelle oversigter/overskrifter.Nu ved jeg det er generelt stof,da det er lokalt.
Spørgsmål 2:Men hvis jeg ikke ved om det er generelt, og skiltet ingen copyright eller kildeangivelse har, skal jeg så lave en kildehenvisning til skiltet??
Spørgsmål 3:Er skiltets info ikke en slags "Public domain", når det hænger offentlig uden Kilde eller copyright notice??
--S.Juhl 2. apr 2008, 18:34 (CEST)

Almindelige fakta og historiske kendsgerninger har ingen ophavsret på, og i mange tilfælde vil kildeangivelser derfor bære aldeles overflødige. Problemerne opstår først, hvis der er oplysninger, der kan betvivles, eller hvor der kun kendes en kilde.
Du oplyser imidlertid ikke hvilke informationer, det nærmere betegnet drejer sig, hvorfor det ikke er muligt at vurdere, om de kan betvivles eller er fakta. Er det bare en liste over hvem, der har været præst hvornår, er der ingen problemer. Men påstår den, at der født en helgen i sognet eller noget andet opsigtsvækkende, bør sagen nok lige undersøges nærmere.
PS. Du skal kun underskrive dig til slut i et indlæg, ikke i starten. --Dannebrog Spy 2. apr 2008, 18:57 (CEST)
Ok,sådan regnede jeg også med det hang sammen.Det er, som du gætter, bare arkitektens navn,byggematerialer,præst,årstal for udvidelser osv...kolde fakta.Ikke noget der kan betvivles.Tak for hurtigt svar.Ha'en forsat god dag.--S.Juhl 2. apr 2008, 19:11 (CEST)