Wikipedia:Landsbybrønden/Kompilations-albums (Absolute Music 8 mv)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Kompilations-albums (Absolute Music 8 mv)[redigér wikikode]

Der findes pt. sider for en hel masse kompilationsalbums (Absolute Music 27 osv). Disse er rene lister og indeholder hovedsagelig røde links. Er disse virkelig relevante at have?

Jeg har intet problem med sider om albums, hvor der er noget at sige ("Albummet Absolute Death Metal 7 skabte diskussion om voldsforherligelse og blev forbudt i Sverige" el.lign. ;-) men den rene opremsning af sangtitler mener jeg ikke har notabilitet.

Oversigtssiderne (om Absolute Music serien fx) indeholder relevant info som salgstal, hyppigt optrædende kunstnere osv. og skal selvfølgelig bevares. Svesterli 2. okt 2009, 21:34 (CEST)

Jeg er enig. Det må vel så i princippet gælde for ethvert album: Hvis der ikke er andet at skrive end en opremsning af numrene, så er den ikke notabel. --Arne (Amjaabc) 2. okt 2009, 23:46 (CEST)
Så slipper vi også for størstedelen af Wikipedia:WikiProjekt Film - der er ganske mange artikler, der alene opremser skuespillere. --Palnatoke 3. okt 2009, 12:41 (CEST)
Jeg ser ikke det store problem i, at der oprettes en række artikler med information om tracklisterne. Kan artiklerne udvides er det selvfølgelig fint, men jeg ser ikke nogen grund til at vi systematisk går i gang med at slette artiklerne. De enkelte album i Absolute xx serien sælger i øvrigt en hel del mere end mange andre af de mange albums der er artikler om. --Pugilist 3. okt 2009, 14:11 (CEST)
Enig med Pugilist. Jeg ser ingen grund til at slette disse album. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 4. okt 2009, 16:56 (CEST)