Wikipedia:Landsbybrønden/Koordinere af Fredede fortidsminder

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Koordinere af Fredede fortidsminder[redigér wikikode]

Hey
Jeg kan godt lide kortfunktionen i wiki, når man er på camping for at få en overblik over området. men jeg synes at Kategori:Fredede_fortidsminder_i_Danmark_efter_kommune, "forurener" kortet med utrolig mange punkter. uden at der er indhold bag, men kun lister. Samtidig synes jeg også at det har sin plads på wiki, blot i en mere brugervenlig og mere brugbar version. Så mangler noget input til hvad man kan gør for at forbedre det. ked af det, hvis det er et forkert forum og snakke om det. Frits063 (diskussion) 9. feb 2017, 11:45 (CET)

https://da.wikipedia.org/wiki/Kategori:Fredede_fortidsminder_i_Danmark_efter_kommune

Hej Frits063. Koordinaterne som du kan få fra Wikipedia er delt op i to typer: primære koordinater og sekundære koordinater. Hver artikel kan kun lave et sæt primære koordinater, mens der ingen begrænsning er på antallet af sekundære koordinater. Derfor laver sider med lister over fortidsminder og andre liste-sider sekundære koordinater. Så hvis du begrænser din søgning til kun de primære koordinater, vil fortidsminderne blive sorteret fra. Hvordan du gør det, afhænger af hvad du bruger til at lave dit kort med. Men i Wikipedias API som kortet sikkert kalder, skal man bruge parameteren gsprimary. API'er er beskrevet på mw:Extension:GeoData#API. Håber du kan bruge det til noget. Ellers spørg igen. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 9. feb 2017, 12:43 (CET)
Hvor finder jeg det kort, du beskriver ? Kartebolle! Frits063 (diskussion) 9. feb 2017, 12:55 (CET)
Jeg beskriver ikke noget bestemt kort. Det er dit kort som skal indstilles til kun at vise primære koordinater. Hvilket kort bruger du? Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 9. feb 2017, 13:01 (CET)
Finder en artikel med koordinere som Vroue Kirke, trykke højre øverste hjørne på "kort" Frits063 (diskussion) 9. feb 2017, 13:15 (CET)
OK, det ikke noget jeg på forhånd ved. Jeg forsøgte at finde dokumentation for brugen af kortet, men projektet ser lidt dødt ud. Jeg spurgte om hjælp på de:Wikipedia Diskussion:WikiProjekt Georeferenzierung/Anwendungen/OpenStreetMap/en, men det er ikke sikkert der kommer noget ud af det. Måske nogen her kan hjælpe? Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 9. feb 2017, 14:15 (CET)