Wikipedia:Landsbybrønden/Korrektur av dansk tekst

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Korrektur av dansk tekst[redigér wikikode]

Hei, beklager norsken, men jeg holder på med et prosjekt for å lage Lua-tester. En god del av systemmeldingene er oversatt til dansk, og trenger korrekturlesing. Her er teksten som må korrekturleses. All mishandling av dansk språk kan skyldes på meg! Løsningen er ikke ferdig, forhåpentlig vis dukker den opp i løpet av våren. ;) Jeblad (diskussion) 4. mar 2017, 22:14 (CET)

Det ble noen rettinger, og en del flere fordi jeg så at samme feilen gikk igjen på flere meldinger. Takk til Bruger:Jhertel!
Da har jeg noen meldinger som foreløpig ikke er rettet på Translatewiki, men de vil lastes opp i løpet av mandagen. Er det riktig å si…
De tre nederste er mine forslag. Jeg er enig med Jhertel at det er veldig teknisk å vise til Unicode, men jeg regner med at de som skriver Lua-script vet hva Unicode er. Jeblad (diskussion) 5. mar 2017, 13:59 (CET)
Jeg gætter på at de to sidste tekster har forkert indhold. Vil funktionerne virkelig ændre første bogstav (f.eks. "***abc***" til "***Abc***"), eller første tegn hvis det er et bogstav? Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 5. mar 2017, 14:06 (CET)
Du har rett! Min feil, det er første tegn. Jeblad (diskussion) 5. mar 2017, 14:23 (CET)