Wikipedia:Landsbybrønden/Navigationslister eller Navigationsboksskabeloner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Navigationslister eller Navigationsboksskabeloner[rediger kildetekst]

For tre uger siden skrev jeg følgende på både Kategoridiskussion:Navigationsboksskabeloner og Kategoridiskussion:Navigationslister:

For øjeblikket har vi både Kategori:Navigationsboksskabeloner og Kategori:Navigationslister, der reelt bruges til den samme type skabeloner. Det vil derfor være temmelig oplagt at samle artikler og underkategorier i den ene kategori. Spørgsmålet er så bare hvilken kategori, der skal være den fortsættende. Kategori:Navigationsboksskabeloner er den største, og navnet svarer til, hvad der generelt bruges. Til gengæld falder Kategori:Navigationslister nemmere og er, så vidt jeg kan skønne, også den ældste.
I begge tilfælde bliver det dog nødvendigt med en del flytning af artikler til diverse underkategorier, så jeg vil gerne have andres besyv med, så det står klart, hvor de skal flyttes hen. --Dannebrog Spy 12. jun 2008, 14:16 (CEST)

I de forgangne tre uger er der imidlertid ikke kommet nogle svar. Så derfor tager jeg spørgsmålet op her på brønden i håb om, at flere ser det og giver deres besyv med. For uanset om der skal flyttes den ene eller anden vej, involverer det et større arbejde med manuel sortering af omkring hundrede skabeloner både til diverse underkategorier og alfabetisk, så de ikke alle står under S.

Men kommer der ingen indlæg, så påregner jeg at samle det hele i Kategori:Navigationslister. --Dannebrog Spy 3. jul 2008, 11:28 (CEST)

Husk bare at bruge en bot ;) --Broadbeer, Thomas 4. jul 2008, 01:36 (CEST)
Det ville have været en god ide til flytningen, hvis det ikke var fordi, at en del af skabelonerne skal videre til forskellige underkategorier, så manuel sortering bliver alligevel nødvendig.
Til gengæld bliver der brug for en interwikibot, hvis Kategori:Navigationslister vinder. --Dannebrog Spy 4. jul 2008, 08:18 (CEST)
Jeg synes faktisk vi skulle placere dem alle i en helt anden nemlig Navigationsbokse. Dette navn giver mest logik - vi ved jo i forvejen, at det er skabeloner, og det er bokse og ikke lister. Navnet har også en passende længde. Jeg ved det giver mere arbejde, men jeg synes det er en ideel løsning. --CarinaT 4. jul 2008, 13:02 (CEST)
For min skyld ingen alarm. Der skal så oprettes nogle underkategorier med navne passende dertil, men det betyder mindre, hvis det hele alligevel skal flyttes rundt. Så det er mere et spørgsmål, om boksene for steder og for administrative enheder skal placeres i samme underkategorier - de er jo begge geografirelaterede - eller i hver deres. --Dannebrog Spy 7. jul 2008, 21:23 (CEST)

Nu har jeg tilbragt nogle timer med at flytte skabeloner til den nye Kategori:Navigationsbokse og diverse nye og gamle underkategorier.

I den forbindelse er følgende kategorier blevet overflødige og skal slettes:

Derudover skal det måske overvejes at botte Kategori:Navigationsboksskabeloner med subnationale enheder og tilhørende underkategorier til nogle lidt mere mundrette kategorinavne.

Endelig er Interwikilisten fra Kategori:Navigationsboksskabeloner flyttet til Kategori:Navigationsbokse. I den forbindelse skal en interwikibot på arbejde. --Dannebrog Spy 19. jul 2008, 16:47 (CEST)

I forlængelse af ovenstående kan det tilføjes, at der også er flyttet en antal navigationsbokse fra Kategori:Artikelserie-skabeloner, så denne nu kun indeholder skabeloner af teknisk karakter. Kategoribeskrivelsen bør omformuleres i overensstemmelse hermed, men hvordan ved jeg ikke lige. --Dannebrog Spy 20. jul 2008, 22:05 (CEST)