Wikipedia:Landsbybrønden/Ny test2-skabelon?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ny test2-skabelon?[rediger kildetekst]

Vi oplever mange mindre seriøse indlæg. Jeg har fået den idé, at nogle af disse indlæg måske var velkommen hos vores "konkurrent" eller "kollega" spademanns [[1]].

En mulighed var at vi rettede {{test2}} til, så der var en henvisning til spademanns, så brugere, der godt kan lide at skrive mindre seriøse indlæg kan overveje, om deres bidrag passede bedre der.

Nuværende test2-skabelon:

Undlad venligst at bidrage med nonsens, jokes, chikane, reklamer eller fejlagtige oplysninger til Wikipedia
– det bliver opfattet som hærværk. Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen. På forhånd tak. Hilsen en bruger der glemte at signere beskeden

Forslag:

Undlad venligst at bidrage med nonsens, jokes, chikane, reklamer eller fejlagtige oplysninger til Wikipedia
– det bliver opfattet som hærværk. Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

Hvis du ønsker at få lov til at skrive artikler, der er humoristiske og ikke altid holder sig helt til sandheden, så er Spademands ([2]) MÅSKE noget for dig."

På forhånd tak.

Hilsen en bruger der glemte at signere beskeden

Hvad siger I til det? --MGA73 23. nov 2008, 11:52 (CET)

Nej, vi kan ikke henvise potentielle hærværkere til andre sider på nettet. --Sir48 (Thyge) 23. nov 2008, 12:03 (CET)
Det lader da ellers til at Wikipedias svar på Hannibal Hildorf Flere_oplysninger_:D var overordentlig glad for henvisnigen :) --Poker-DM 23. nov 2008, 12:07 (CET)
Det var også derfor jeg skrev MÅSKE med stort for at understrege, at de kun var "seriøs-sjov" der måske kunne være velkomment der. --MGA73 23. nov 2008, 12:09 (CET)
Jeg synes heller ikke det er en god idé. De gange man opdager en bruger, som bare kunne tænke sig at skrive noget sjovt (det er altså de færreste af hærværksmændene), kan man jo bare skrive en lille manuel henvisning. Eller vi kan oprette en {{spade}} eller lignende til formålet, hvis nogen synes det ville være relevant. Men som Sir48 siger, så vil det ikke være fair, at sende dem med de dårlige intentioner andre steder hen. --CarinaT 23. nov 2008, 12:38 (CET)
Det er bare fint med mig! Hvis vi finder mange med humor så stemmer jeg for spade-skabelonen og er det få kan vi gøre det manuelt. --MGA73 23. nov 2008, 12:47 (CET)
Jeg kan under ingen omstændigheder støtte den skabelon i dens nuværende udformning. ...for "Spademand" er stavet forkert, det staves "Spademann"! That said, så synes jeg at brugere som ham der ville skrive om en eller anden Søren Ryge-religion sikkert ville passe godt ind på Spademanns, så ja måske ville en {{spade}} være en god idé, men ikke på {{test2}}, tak. Så får vi bare en syndflod af pik-hærværk og lignende nonsens. Og det er jo ikke sjovt. Længere. --Lhademmor 23. nov 2008, 16:42 (CET)