Wikipedia:Landsbybrønden/Pressemeddelelse januar 2017

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Pressemeddelelse januar 2017[rediger kildetekst]

En flittig og central Wikipedianer der i mange år har fungeret som den danske Wikipedias ansigt udadtil har valgt at træde tilbage. Ole, med brugernavnet Palnatoke, foretog sin første redigering 9. august 2004 og har siden foretaget mange tusinde redigeringer. Palnatoke var i manges øjne "Mister Wikipedia", da han var formand i foreningen Wikimedia Danmark og igangsætter af mange projekter, der affødte nye artikler. Faste Wikipedianere har ivrigt deltaget til hans årlige julequiz, hvor han viste en utrolig evne til at stille spørgsmål, der var svære at knække selv for trænede Wikipedianere.

Palnatoke har været Wikipedias kontakt udadtil. Hans opgaver som formand i Wikimedia Danmark varetages midlertidig af Steen Thomassen og Villy Fink Isaksen bliver Dansk Wikipedias pressetalsmand, mens andre af hans opgaver flyttes til og fordeles i bestyrelsen for Wikimedia Danmark.

Til vore samarbejdspartnere vil vi sige, at Wikipedia består og fortsætter arbejdet med at formidle viden til vore brugere. Pt. har vi konkrete samarbejder med Statsbiblioteket/Det Kongelige Bibliotek, Aarhus Universitet, Statens Museum for Kunst, Statens Værksteder for Kunst og Den Hirschsprungske Samling og dette samarbejde fortsætter og udbygges.

Dansk Wikipedia har mange bidragydere heraf mere end 100 faste registrerede, der jævnligt leverer materiale til Wikipedia i form af artikler, rettelser af artikler, billeder, film- og lydfiler. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 12. jan 2017, 22:40 (CET)[svar]