Wikipedia:Landsbybrønden/Private jobfirmaer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Private jobfirmaer[redigér wikikode]

Jeg vil foreslå, at kategorien 'Private jobfirmaer' oprettes på Wikipedia. De private jobfirmaer har de seneste år fået meget plads i avisernes spalter. Nogle er kendt for seriøs jobrådgivning, andre er kendt fra mediernes historier om deres meningsløse aktivering af ledige. Mange danskere har, i de seneste år, været i kontakt med et eller flere private jobfirma. Antallet af nuværende og ophørte jobfirmaer i Danmark er stort, så det vil være et stort projekt at beskrive dem alle. Jeg har, som en start, skrevet en artikel om det private jobfirma Hans Knudsen Instituttet, HKI. I en artikel, om den nu afdøde Henrik Hassenkam, var der en henvisning til Hans Knudsen Instituttet, hvor personen var bestyrelsesformand. Anette P Hansen (diskussion) 12. sep 2013, 13:02 (CEST)

Hvis man mener at der mangler en kategori, er man velkommen til at oprette den. Det er ikke anderledes end artikler. Ingen grund til at diskutere det spørgsmål. --|EPO| COM: 12. sep 2013, 13:08 (CEST)
Enig i |EPO|'s betragtning herover. Derudover vil jeg dog tænke at det til en start kan være mere hensigtsmæssigt at oprette artiklen Jobfirma (eller Privat jobfirma), der dels kan beskrive hvad et sådant firma er for en størrelse, dels kan give et overblik over de notable firmaer, der måtte findes af denne slags. Skulle beskrivelsen af et enkelt firma eller to siden hen blive for omfattende og begynde at skævvride artiklen kan hovedparten af teksten herom skilles ud i en uddybende artikel, i stil med den anførte. I modsat fald kunne man frygte at vi ender med at have en række næsten-tomme og næsten-enslydende artikler om mindre kendte/notable firmaer, samt en heftig debat om "hvis dét firma må inkluderes, hvorfor må mit så ikke?" Men som sagt - skriv endelig løs! Med tiden skal vi nok finde en brugbar kategorisering og placering af teksten. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) (diskussion) 13. sep 2013, 02:35 (CEST)