Spring til indhold

Wikipedia:Landsbybrønden/Problem med ændring af udseende

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Problem med ændring af udseende[rediger kildetekst]

Jeg har problemer med at ændre mit udseende tilbage til det gamle. Så snart jeg åbner den danske Wikipedia, skifter den til det der DR Sports-tema.
Jeg har prøvet at rydde min cache og slette diverse filer/cookies, men der sker intet.--Simon Larsen 22. aug 2006 kl. 19:40 (CEST)

Et der tale om et permanent problem, der viser sig, når du starter computeren/Wikipedia op første gang på dagen? Eller er problemet, at du ikke kan slippe af med det, når du først har hentet det? --|EPO| 22. aug 2006 kl. 20:18 (CEST)
Jeg ved godt det er det dumt spørgsmål, men har du prøvet blot at ændre under fanebladet "udseende" i Speciel:Preferences? Ellers ville mit bedste bud også være cookies og cache. Evt. "Authenticated Sessions", hvis du bruger FireFox. Se også Wikipedia:Landsbybrønden/arkiv15#Forvirret (luk, vent 10 min, osv). --Martin 22. aug 2006 kl. 20:20 (CEST)
Problemet kom, efter jeg havde prøvet at ændre udseendet. Jeg prøvede utallige gange at ændre det tilbage uden held. Nu prøvede jeg en masse forskellige ting, og en af dem må åbentbart have virket for der er ikke noget problem længere. Men tak fordi i ville hjælpe. :) --Simon Larsen 22. aug 2006 kl. 22:08 (CEST)