Wikipedia:Landsbybrønden/Sammenhæng mellem menu og sletteskabelon

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sammenhæng mellem menu og sletteskabelon[redigér wikikode]

Jeg synes, at slettedropdownmenuens muligheder bør afspejle de sletteskabeloner, vi har til rådighed. I den sammenhæng kom jeg også til at tænke på, om vores udvalg af sletteskabeloner er passende? Er der for mange eller for få.. Her følger en liste:

Kan folk komme på nogen, de synes der mangler? Eller noget?

Summasummarum: Jeg kunne godt tænke mig at der var en skabelon for hvert på punkt den liste. :-) --Hockeyindustrien 1. jan 2008, 18:12 (CET)

Der findes en del flere sletteskabeloner. Jeg tror at den samlede liste over sletningsskabeloner kan findes under Wikipedia:Skabeloner/Generelle#Sletning. Her er dem som jeg kunne finde.
Jeg synes at antallet af sletningsskabeloner er fint. Jeg har ikke set en artikel (der burde slettes), hvor jeg ikke kunne putte en passende sletningsskabelon på. Jeg har set 2 sletningsforslag (Ved ikke om der er flere) til henholdvist Skabelon:substub og Skabelon:Hejmor --Norgmorn 22. apr 2008, 18:27 (CEST)
Det gik mere på, at der burde være en slettemulighed i menuen pr. skabelon..--Hockeyindustrien 22. apr 2008, 18:29 (CEST)
Nåhr, okay. Nu er jeg ikke administrator, så på det område kan jeg desværre ikke hjælpe dig. --Norgmorn 22. apr 2008, 18:40 (CEST)