Wikipedia:Landsbybrønden/Skabelon

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dav. Jeg sad og tænkte på at det kunne være dejligt at have en topskabelon ligesom {{Anmodningssider}} på Sletningsforslag, Gendannelsesforslag og Flytteforslag. Jeg har arbejdet lidt med en skabelon som kan ses på Bruger:Simeondahl/sandkasse. Hvis I syntes den er god at have på, så ende kommenter, eller hvis I har nogle idéer til at få den ændret osv. Denne nye skabelon kan f.eks. kaldes {{Forslagssider}}? --Simeondahl (diskussion) 13. aug 2013, 23:33 (CEST)

Idéen er egentlig god nok, men spørgsmålet er om den er nødvendig. Jeg har aldrig hørt om brugere, der har haft svært ved at finde den rigtige side. I tilfælde af at den indsættes, så skulle det være for at hurtigere at kunne navigerer mellem siderne. Mvh Asger1995 (diskussion) 15. aug 2013, 16:20 (CEST)
Det har du ret i, man kan navigerer mellem siderne hurtigere. Det er også for at der kan være nogle nye brugere som ikke kender Wikipedia så godt, som muligvis kan bruge lang tid på at finde siderene. Men nej, jeg tænker ikke det er nødvendig, men jeg tænker det ville gør det dejligere at navigerer i forslagssider, ligesom på anmodningssider. --Simeondahl (diskussion) 15. aug 2013, 16:25 (CEST)
Jeg har desværre ikke fået så mange meninger, men jeg påsætter denne skabelon her fridag, hvis der ikke kommer nogle meninger som ikke ønsker dette. -øSimeondahl (diskussion) 28. aug 2013, 13:33 (CEST)
For min skyld må du såmænd gerne sætte den på. Den er jo ikke generende på nogen måde, og den gør da navigationen hurtigere. Slutteligt vil jeg sige, at det egentlig er et meget godt initiativ Simeon. Mvh Asger1995 (diskussion) 28. aug 2013, 14:33 (CEST)
Gjort - Det er nu blevet gjort. --Simeondahl (diskussion) 31. aug 2013, 18:39 (CEST)