Wikipedia:Landsbybrønden/Værktøj til at lave skema med alle værdier til en skabelon

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Værktøj til at lave skema med alle værdier til en skabelon[redigér wikikode]

Jeg overvejer at lave et værktøj, hvor man kan angive et skabelonnavn, fx {{Infoboks biograf}}, som input, og så få et skema ud med indholdet ud fra alle de sider, som bruger skabelonen. Felterne på den ene akse, og artiklerne på den anden.

På den måde kan man få et hurtigt overblik og sammenligne forskellige biografer (eller lufthavne, vandløb, teatre, personer, lande, computerprogrammer, film, kirker, bands - ja, hvadsomhelst) med hinanden.

Det er ikke sikkert, at en skabelon i sig selv kan give en liste over hvilke mulige variable, den kan tage, så mit udgangspunkt er udelukkende at kigge siderne, som bruger skabelonen, igennem efter alle de variable, der kan findes.

Idet der kan være mange variable, skal de måske sorteres, så de oftest forekommende variabelnavne vil være først, mens de mere sjældne vil være sidst. En sådan opsummering vil være let at lave.

Version 2(tm) skal også kunne understøtte at brugeren kan sortere kolonnerne, samt at talfelter såvidt muligt bliver identificeret og sorteres herefter.

Er det noget, som er brugbart, og/eller noget, som måske findes i forvejen? Tanken er som sagt, at man skal kunne angive en helt valgfri skabelon som input, og ikke at værktøjet har nogen forudsætninger med skabelonen som input.

Peter Brodersen (penguin) 28. sep 2008, 20:31 (CEST)

Dette udtræk kan fx laves automatisk ud fra Speciel:Henvisningsliste/Skabelon:Infoboks_biograf:
titel ejer sale største sæder certificering digital by hjemmeside

Metropol Århus

Nordisk Film 5 Sal 1 548 DTS i udvalgte sale Nej Århus Biobooking

Imperial

Nordisk Film 1 Sal 1 1102 THX og DTS Ja København Biobooking

Værløse Bio

Værløse Kommune 2 Sal 1 247 DTS Nej Værløse vaerlosebio.dk

Grand Teatret

Grand Teatret A/S 6 Sal 3 773 Ja København www.grandteatret.dk

Øst for Paradis

Ole Bjørn Christensen og Uffe Sloth Andersen 4 Sal A 314 Nej Nej Århus paradisbio.dk
Peter Brodersen (penguin) 28. sep 2008, 21:20 (CEST)
Jeg har nu lavet et program til formålet. Jeg er stadigvæk til at tilpasse og luge fejl ud, og indtil videre er der ikke noget interface til eksterne brugere, men tjek evt. følgende eksempler. Udelukkende med et skabelonnavn som input:
For nogle af dem mangler sidste felt i skabelonen. Det er fixet i programmet nu, men jeg gad ikke lige køre nye updates :)
Så skal der bare laves et webinterface, og så er alle glade!
Peter Brodersen (penguin) 29. sep 2008, 02:12 (CEST)
Jeg har nu en test-side oppe at køre: http://wikipedia.ter.dk/template
Man indtaster et skabelon-navn, fx Infoboks efterskole og så genererer den en tabel. Den kigger kun i da: og kun i Main-namespacet i øjeblikket. Smid endelig kommentarer. Peter Brodersen (penguin) 3. okt 2008, 21:21 (CEST)