Wikipedia:Sletningsforslag/Fil:Ull.jpg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det ser ud til at være en gentegning af guden Ull fra den nordiske mytologi. Tegnet efter [1] fra 1760. Der er ikke redegjort for at gentegningen ikke er beskyttet af lov om ophavsret og det antager jeg, at den er. Vi behøver ikke overveje længe, for vi har gode digitaliseringer af originalen allerede jf. linket ovenfor og Commons:Category:Ullr. Bruger:Nillerdk 8. jun 2009, 17:55 (CEST)

Brug: Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens (skrev Jan Friberg (disk. • bidrag) . Husk at signére dine indlæg.)
Nogen speciel grund? Uploaderens sidste bidrag var fra 2004, så TvivlsomLicens-proceduren ville nok snarere resultere i at tegningen slettes ubemærket om 14 dage (er der andre end MGA73 og Christian Giersing der holder øje med TvivlsomLicens-kategorierne?) Bruger:Nillerdk 8. jun 2009, 20:15 (CEST)
Lov om ophavsret siger ret klart: "§ 4. Den, som oversætter, omarbejder eller på anden måde bearbejder et værk, herunder overfører det til en anden litteratur‑ eller kunstart, har ophavsret til værket i denne skikkelse, men kan ikke råde over det på en måde, som strider mod ophavsretten til det oprindelige værk."
Dette må også omfatte gentegninger, som dette i høj grad ser ud til at være. Imidlertid fremgår det ikke hvem der har lavet gentegningen endsige hvornår det er sket. De afgivne informationer er altså med andre ord utilstrækkelige. --Dannebrog Spy 8. jun 2009, 23:06 (CEST)
  • Slet --MGA73 9. jun 2009, 00:18 (CEST)
Konklusion:
Slettet. Der er vist ingen tvivl om, at licensen er forkert. --MGA73 12. jun 2009, 20:54 (CEST)