Wikipedia:Sletningsforslag/Kategori:Historisk betydningsfulde slægter

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvis vi havde en "kategorinorm" ligesom listenormen, ville denne kategori være "ikke bestået". Den lader sig ikke naturligt afgrænse (geografisk, tidsmæssigt etc.) og er helt subjektiv. Hvis slægter er notable, har de en kategori, og så er det underforstået, at de er notable. Derfor:

  • Slet - KLN 28. apr 2011, 02:00 (CEST)
  •  Kommentar Efter oprettelsen af Kategori:Slægter er denne overflødig. Eller rettere er det Kategori:Slægter, der er det. Derfor ville det rigtigste være at slette dubletten og flytte denne kategori til Kategori:Slægter, men man kan ikke flytte kategorier, så i stedet må vi slette den, der har det mest upraktiske navn. Hvad notabilitet og kategorier angår, så er påstanden om underforstået notabilitet noget vrøvl - der er f.eks. en lang række kategorier, der alene har til formål at sortere grupper. --Palnatoke 28. apr 2011, 07:10 (CEST)
 Kommentar Jeg kan sagtens se, at kategorien engang har givet mening, så det handler nok bare om, at Kategori:Slægter er bedre. Jeg mente, at i dette tilfælde er der en sammenhæng mellem kategori og notabilitet, men ellers har du ret. --KLN 28. apr 2011, 23:04 (CEST)
  • Slet - det virker som om alt muligt er blandet samme her fra folkunger til fuggere. --Rmir2 28. apr 2011, 14:39 (CEST)
Konklusion:
Kategoriens indhold er flyttet til Kategori:Slægter og den tomme kategori er nu slettet. I nogle tilfælde var artikel eller kategori allerede i en anden underkategori til Kategori:Slægter. --Palnatoke 28. apr 2011, 23:28 (CEST)