Wikipedia:Sletningsforslag/Kategori:Selskaber noteret på NASDAQ

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bruger:Patchfinder har markeret Kategori:Selskaber noteret på NASDAQ med {{Slet}}, med kommentaren "Foreslås slettet da kategorien er ufuldstændig og forældet". Jeg har rettet til {{KategoriSlet}} og hermed sletteforslag til diskussion. Med venlig hilsen Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 13. jan 2012, 09:14 (CET)

  •  Kommentar - Det kunne være rart at blive oplyst om, hvad der gør kategorien "forældet". NASDAQ findes vist stadigvæk, og jeg går da ud fra, at der fortsat er selskaber, der lader deres aktier notere på NASDAQ. At der endnu ikke er skrevet artikler om alle de ca. 3.200 selskaber, der var listet på NASDAQ sidst jeg kiggede efter, gør ikke nødvendigvis kategorien overflødig. Der er 32 inter-wiki'er. Pugilist 13. jan 2012, 09:29 (CET)
  • Behold - Kan ikke se hvorfor den er forældet? Den er da mere ufuldstændig (kræver vel "blot" at vi har flere artikler der passer ind, og at vi får lavet flere artikler om firmaerne) som jeg umiddelbart ser det - men det gør vel ikke at den skal slettes? mvh Tøndemageren 13. jan 2012, 11:30 (CET)
  • Behold - At kategorien skulle være forældet kan jeg ikke forstå da der er flere tusinde selskaber noteret på NASDAQ. At kategorien er ufuldstændig - ja, men hvilken kategori er ikke det? --Wholle 13. jan 2012, 11:38 (CET)
  •  Kommentar - Syntes primært at den var forældet, fordi den indeholdt under 7 virksomheder, hvoraf flere ikke længere var noteret på NASDAQ. Desuden havde jeg fået den opfattelse, at børsen nu havde skiftet navn til NASDAQ OMX, men det er tilsyneladende kun hovedselskabet. Så behold den bare. --Patchfinder 13. jan 2012, 11:54 (CET)
  • Behold - Jeg kan se at kategorien nu er opdateret, selv har jeg nu tilføjet Kategori:Børsnoterede selskaber. Så det ser nu ordentligt ud nu, således at jeg dropper mit sletningsforslag. --Patchfinder 13. jan 2012, 12:43 (CET)
Konklusion:
Sletteforslag droppet. Pugilist 13. jan 2012, 15:09 (CET)