Wikipedia:Sletningsforslag/Kategori:Venstrehåndede

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Omkring 10% af befolkningen er venstrehåndede. Kan ikke se, hvorfor vi skal sortere efter den slags kategorier.

Konklusion:
Slettet. --Pixi Uno (diskussion) 17. jul 2012, 20:13 (CEST)
Det var dog en usædvanligt kort behandlingstid her i sommertiden. Når man tager i betragtning, at der gennem tiden ser ud til at være kommet en del gode bidrag fra 82.103.135.80, er det måske lidt for summarisk - det kunne jo tænkes, at vedkommende havde tænkt over sagen. --Palnatoke (diskussion) 17. jul 2012, 20:21 (CEST)
Omend jeg også hælder mod en sletning af kategorien, synes jeg måske også at behandlingstiden er voldsomt i underkanten af hvad der kan forventes. Der har end ikke været mulighed for at opretteren har haft mulighed for at komme med et input i sagen. mvh Tøndemageren 17. jul 2012, 20:56 (CEST)

Sletningsforslag skal have en anstændig lang behandlingstid. Når det gælder diskussion om notabilitet og ikke hærværk, bør diskussionen være give tid til alle og mindst til at opretteren har svaret på kritikken. Det vil være fin stil og ægte wiki-konduite at være åben for debat. Jeg har tidligere i år oplevet et par sletninger på under 24 timer. Det er alt for kort tid. Kan vi ikke få en politik for sletninger?Peter Mulvany (diskussion) 20. jul 2012, 01:53 (CEST)

Præcis som i sletningsdiskussionen for Personsager vedrørende Helle Thorning-Schmidt mener jeg det er uheldigt med "lyn-konklusioner" - her gik der ikke engang en time fra oprettelsen til konklusionen. Selv om politikken på området er at [n]ormalt bør der gå mindst en uge fra sletteforslag til en sletning, mener jeg at konklusioner inden for et døgn er uhørte. --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 20. jul 2012, 10:49 (CEST)