Wikipedia:Sletningsforslag/Netnationen.dk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg savner den "almene interesse" i artiklen om Netnationen.dk (oprettet 8. april 2007; tidligere lokaliseret på netstats.dk, oprettet 26. november 2004), hvis mest relevante indhold kan forkortes ned til maksimalt 1½ linje. At en privat hjemmeside (plastret til med en masse reklamer) har lister over (nyligt) slettede og suspenderede domænenavne (.dk) og andre services allerede tilbudt af DK Hostmaster A/S, mener jeg ikke er kvalificerende nok til at have sin egen artikel på Wikipedia.

Symbol delete vote.svg Slet --Froztbyte 27. dec 2008, 10:24 (CET)
Symbol comment vote.svg Kommentar At sidens indhold er overflødigt er ikke i sig selv udtryk for manglende notabilitet. Derimod skal vi have oplysninger om f.eks. besøgstal og betydning. --|EPO| COM: 27. dec 2008, 10:30 (CET)
Symbol comment vote.svg Kommentar Jeg er ikke enig i at artiklen Netnationen.dk bør slettes. Mig bekendt har DK Hostmaster ikke lister over (nyligt) slettede domænenavne. Jeg har i dag grundigt gennemgået http://www.dk-hostmaster.dk uden at finde andet end "Antal slettede domæner" (under Presse, Statistik).
Funktionen 'slettede domænenavne' er således speciel for Netnationen.dk, og jeg kan henvise til "Sådan får du et godt domæne", et indlæg på Webhotel-bloggen på PC World, skrevet af Thomas Jacobsen, Surftown, 8. april 2008: http://www.pcworld.dk/blogs/webhotel-bloggen/1255
Jeg er enig i at Netnationen.dk er en privat hjemmeside, og at den er plastret til med en masse reklamer, men ingen af delene gør siden (webstedet) "underlødig". Webstedet (set som det 'projekt' webstedet oplyses at være) har en reel funktion, og formodentlig også et publikum og et antal (oprettede) brugere.
Jeg vil ikke have noget imod, at informationen i artiklen Netnationen.dk flyttes til en anden artikel, hvor tingene kan ses i en anden og større sammenhæng.
I øvrigt forstår jeg ikke helt, at det ovenfor i sletningsforslaget angives, at artiklen om Netnationen.dk er oprettet 8. april 2007. Jeg oprettede den 'nuværende' artikel (adresse) 16. nov 2008, men der kan selvfølgelig have været en foregående, slettet artikel med samme navn. Ligesom det naturligvis sagtens kan passe, at der har været en tidligere artikel med navnet Netstats.dk
Hvordan (hvor) kan man (jeg) få adgang til at se slettede sider, eller til at se oplysninger om slettede sider ?
For god ordens skyld må jeg også oplyse, at jeg ikke på nogen måde er knyttet til Netnationen.dk eller firmaet Stilmark, og at jeg ikke har nogen interesse i at promovere disse navne, eller hvad de står for. Indtil november 2008 kendte jeg ikke eksistensen af Netnationen.dk (og firmaet bag). Jeg fandt Netnationen.dk 'tilfældigt', dvs. i forbindelse med en søgning efter websteder/tjenester der kunne give baggrundsoplysninger om danske domæner. I øvrigt har jeg ikke selv oprettet mig som bruger på Netnationen.dk.
Efter mine begreber har et websted som Netnationen 'almen' interesse. Ordet 'almen' skriver jeg med citationstegn (enkelte citationstegn = ikke dobbelte), idet en "who is" funktion og oplysninger om domænenavne ifølge sagens natur nok ikke interesserer ret mange mennesker.
--Erik Sommer 27. dec 2008, 15:13 (CET)
Alle kan se på et tomt opslag, om opslaget tidligere er blevet slettet. Hvis der er en artikel på pladsen, kræver det administratorstatus at se detaljerne.
Det kunne være interessant med statistik for besøgende og antal brugere for siden. --|EPO| COM: 28. dec 2008, 12:09 (CET)

Symbol keep vote.svg Behold Ikke særlig god artikel, men synes den er notabel--Lindberg 26. jan 2009, 23:04 (CET)


Konklusion: Jeg har nu fjernet slettetforslaget pga. manglende tilslutning til sletning. --MGA73 4. mar 2009, 16:09 (CET)

Symbol delete vote.svg Slet Håbløst forældet side og netnationen har ikke "slettede domainer" mere. Hvad bidrager denne side med ud over reklame? 14. juni 2016