Wikipedia:Sletningsforslag/Trendsales

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen om Trendsales blev den 19. januar 2012 markeret med "notabilitet" af Amjaabc. Lad os tage diskussionen her. Pugilist 9. feb 2012, 17:12 (CET)

  • Behold - Trendsales er en stor og velbesøgt hjemmeside. Anser ikke omtalen af hjemmesiden for reklamerende. Pugilist 9. feb 2012, 17:13 (CET)
  • Behold - Siden jeg satte mærkaten på, er den blevet pudset til og har endda fået en enkelt kilde, og så har jeg ikke noget at indvende - ud over at artiklen er meget kort. Men det har jo ikke noget med reklame eller notabilitet at gøre. --Arne (Amjaabc) 9. feb 2012, 17:45 (CET)
  • Slet - Jeg kan ikke indse hvad der gør firmaet notabelt. Internetsalg - og hvad så? --Rmir2 9. feb 2012, 18:23 (CET)
  • Behold - Ingen tvivl om at Trendsales er notabel. Ellers skal vi i hvertfald tage debatten om QXL også. Der skal nok lige skrives noget mere på den, men Trendsales er efter min mening notabel. (Skrev Rasmusbyg (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
  •  Kommentar -Jeg er enig med Rasmusbyg i ovenstående forslag. Jeg vil henstille, at vi tager en diskussion fx på Landsbybrønden om hvornår (og om overhovedet) internetforretninger hører hjemme på Wikipedia. Enhver, der kender en smule til moderne salgsvirksomhed, ved, at det at bruge internettet til at reklamere for sine varer og tjenester og her tilmed organisere køb/salg allerede er blevet gængs praksis. I sig selv bør internetforretning derfor ikke kunne berettige til omtale. Personligt kan jeg ikke frigøre mig for fornemmelsen af, at vi vil blive overfyldt med "internet-firmaer" (foruden omtale af alt muligt andet, der måtte finde vej til internettet), hvis ikke vi får helt klare retningslinier - hurtigst muligt. Debatten bør derfor munde ud i faste retningslinier, som vi i fremtiden kan henvise til, så at vi undgår, at afstemninger om konkrete artikler senere annulleres, fordi et mindretal blokerer for sletning af tilsvarende artikler. --Rmir2 10. feb 2012, 21:04 (CET)
  • Behold Jeg har indsat kilder og udvidet med lidt kritik, så artiklen ikke fremstår som tandløs reklame. Peter Mulvany 12. feb 2012, 14:08 (CET)
Konklusion:
Ikke konsensus for at slette artiklen. Beholdes. Pugilist 16. feb 2012, 14:53 (CET)