Wikipedia:Sletningsforslag/Ulrik Nørgaard Jensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  • Slet endnu en kunstner, der øjensynligt aldrig har sat sit præg på nogen måde.--Rmir2 31. dec 2010, 11:39 (CET)
  • Slet - hælder mest til sletning, selv om den er lidt svær; han har udgivet både digtsamlinger og cd'er, men bortset fra en omtale i den lokale avis (Århus Stifttidende) er det småt med omtale, hvilket tyder på, at der mangler noget notabilitet. --Arne (Amjaabc) 31. dec 2010, 13:40 (CET)
  • Behold Han har både udgivet digtsamlinger og bøger. --Santac 1. jan 2011, 07:15 (CET)
  •  Kommentar - hvem stod bag udgivelserne og i hvormange eksemplarer? At hjemmetrykkeriet laver 250 eksemplarer, hvoraf 10 omdeles til venner og bekendte, 2 bliver solgt på et loppemarked og resten endnu afventer afsætning i den lokale boghandel gør næppe nogen til notabel forfatter.--Rmir2 9. jan 2011, 14:07 (CET)
  •  Kommentar Den anonyme bruger, der har oprettet artiklen, og som tilsyneladende er identisk med kunstneren, beder på Diskussion:Ulrik Nørgaard Jensen om, at artiklen slettes. Det mener jeg, vi skal efterkomme. I øvrigt synes jeg, at man, uanset hvor unotabel, man mener, en person er, ikke behøver at træde personen over tæerne i sine kommentarer. Rmir2 kunne vel godt have fået sin pointe frem på en mindre latterliggørende måde; manden kan være seriøs nok, selv om han ikke er notabel efter Wikipedias regler. --Arne (Amjaabc) 10. jan 2011, 18:15 (CET)
  •  Kommentar Jeg skal beklage, hvis jeg har udtryk mig sårende over for vedkommende. Det var ikke meningen. Det var mest ment som en kommentar til --Santac om notabilitet. Jeg har i og for sig heller ikke kontrakte oplags- og salgstal at holde mig til. Min tilsigtede pointe var (og er), at der er mange, som på ikke-levebrødsbasis skriver digte (det har jeg selv gjort) og lader dem trykke blot mindre oplag (det har jeg dog ikke gjort) uden, at vedkommende derfor hører hjemme på wikipedia. Måske burde en og anden - inden de skriver på wikipedia - lige overveje dette. Situationen ligner den, hvor der oprettes artikler for basguitaristen i "Kælderband" og lignende. Det kan vel være en habil musiker men ikke derfor en person, der har ALMENHEDENS interesse.--Rmir2 11. jan 2011, 12:44 (CET)
     Kommentar Jeg forstår udmærket, hvad du mener, og jeg er helt enig i essensen. Engang imellem kommer vi nok alle til at skrive noget, der med andres øjne kan se lidt mærkeligt ud. I dette tilfælde har jeg bemærket, at nærværende sletningsforslag kommer frem blandt de 5-6 første, når man googler kunstneren, og så kan jeg naturligvis godt forstå, at det ikke er så flatterende at finde analogier som ovenstående. Selv om en kunstner vel må finde sig i at få offentlig ris og ros, er dette lidt anderledes. Fortsat god dag. Mvh. Arne (Amjaabc) 11. jan 2011, 14:03 (CET)
  •  Kommentar Så D´herrer. Skulle vi komme til sagen. Om føje tid udgiver jeg en dialogsamling som i linie med tidligere pamphletter gerne skulle kunne afsættes i det østjyske undergrundsmiljø. Kunne jeg derfor bede Jer slette mig hurtigst muligt. Jeg skrev blot denne korte omtale af mig selv på wiki for at blive lidt mere synlig. Som i fornemmer har jeg ikke sat mig ordentligt ind i reglementet for dette site. Min egen fejl. Men måske I kunne fremskynde udraderingsprocessen :-) På forhånd tak! Ulrik)
Konklusion:
Artiklen synes ikke at opfylde Wikipedias krav til notabilitet. Det har ikke noget at gøre med kvaliteten af kunstneren. Notabiliteten kan komme ad åre, men indtil da slettes artiklen (også pga. reglerne om selvbiografi. Pugilist 11. jan 2011, 17:48 (CET)
  •  KommentarNoterer mig, at denne diskussionsside samt "Wikipedia - Ulrik Nørgaard Jensen" stadig dukker op højt på google-listen, når man søger på mit navn. Synes det kunne være dejligt at begge sider ikke figurerer på google i forbindelse med søgning, da jeg selv har anmodet om sletning herfra. Jeg udkommer med ny bog i løbet af 2-3 uger. Ulrik)
  •  Kommentar - Det er desværre kun Google, der kan styre hvad der dukker op i søgninger. Den forsvinder på et eller andet tidspunkt. Mvh Knud Winckelmann 16. jan 2011, 17:09 (CET)