Wikipedia:Sletningsforslag/Uvildig rådgivning

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen om Uvildig rådgivning er oprettet i et forsøg på noget selvpromovering. Selv renset for reklame er artiklen dog problematisk. Det er for det første et skråplan at have artikler om diverse emner, blot med angivelse af et tillægsord foran (uvildig rådgivning, effektiv reparation, ufuldstændig konsulentydelse osv.) for det andet er artiklens indhold noget svævende. Artiklen omhandler tilsyneladende alene økonomisk rådgivning af en bestemt type rådgivere, og således ikke rådgivning, der ydes af ingeniører, advokater, revisorer, forsikringsmæglere m.v. Det minimale reelle indhold, der i dag er i artiklen kan skrives ind i en artikel, der kunne kaldes Investeringsrådgiver. Men det bør ikke hindre, at artiklen slettes i den nuværende form. Pugilist 22. feb 2011, 12:49 (CET)

  • Slet --Pugilist 22. feb 2011, 12:49 (CET)
  • Neutral - Den kunne blive til en fornuftig artikel. Om emnet er vel relevant nok. --Rmir2 25. feb 2011, 13:07 (CET)
Hvilke rammer forestiller du dig kan gøre artiklen fornuftig ? Skal den eksempelvis handle om den uvildige rådgivning din nabo giver dig om fordele og ulemper ved at tegne avisabonnement, eller skal artiklen handle om den uvildige rådgivning, som en Rådgivende ingeniør yder en bygherre ? En fornuftig artikel kræver en fornuftig afgrænsing og et klart emne. --Pugilist 25. feb 2011, 13:29 (CET)
I den foreliggende form handler artiklen om økonomisk rådgivning. Blandt de emner, artiklen kunne (burde) omtale i forbindelse hermed er vel former for rådgivning, områder/emner (disse emner omtales allerede i nogen udstrækning), desuden lovgivningsregler og lignende, regler om og ordninger for offentligt tilsyn (også omtalt). Rådgivning om fordele og ulemper ved et avisabonnement hører ikke rigtigt hjemme i denne sammenhæng. Derimod vil jeg ikke på forhånd afvise, at fx rådgivning fra advokater, revisorer og forsikringsmæglere kan have sin relevans. Jeg vil heller ikke afvise den mulighed, at artiklen bliver indgang til mere tematiske artikler, hvor "investeringsrådgiver" meget vel kunne være et sådant særemne. --Rmir2 25. feb 2011, 21:39 (CET)
Skal artiklen så ikke i stedet hedde økonomisk rådgivning, og omhandle dette ? Så længe titlen er "uvildig rådgivning", er der vel ingen grund til at fjerne ingeniører m.fl., ligesom enhver bruger jo med rette kunne indføje oplysninger om avisabonnemet-rådgivning i artiklen. At opretteren har valgt at skrive om sin egen økonomiske rådgivning i artikelen præjudicerer jo ikke, hvad artiklen fremover kommer til at indeholde. Og hvad er i øvrigt det modsatte af "uvildig rådgivning" ? Pugilist 28. feb 2011, 08:55 (CET)
  • Slet --Trade 5. mar 2011, 21:04 (CET)
  • Slet --Pixi Uno 9. mar 2011, 18:52 (CET)
Konklusion:
Ingen opbakning til at bevare artiklen. Slettet. Pugilist 16. mar 2011, 17:10 (CET)