Wikipedia:Sletningsforslag/Visions-Partiet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg så lige diskussionen om sletning, af siden om Visions-Partiet på EnWiki (her) og tænkte, at vi måske også skulle tage den her. --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 16. jan 2012, 15:11 (CET)

  • Slet - Med kun 400 medlemmer og kun 10 medieomtaler i landsdækkende dagblade inden for de sidste 10 år (så vidt jeg har kunnet finde frem til på Infomedia), når de ikke har formået at sætte sig på en eneste post (så vidt jeg har kunnet finde frem til, blev de ikke opstillingsberettiget til folketingsvalget?) og vist heller ikke er ledende inden for sit felt (jf. kriterier for foreninger), har jeg svært ved at få øje på nogen notabilitet :( MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 16. jan 2012, 15:11 (CET)
  • Behold - når både enwiki og DSDE har dem med, kan det da ikke være helt galt; og vi har i kategori:Politiske partier adskillige mere obskure eksistenser. --Palnatoke 16. jan 2012, 15:21 (CET)
  • Behold Det er næppe det mest omtalte parti i dagens Danmark, men de har rent faktisk stillet op i flere kommuner og regioner. Selve det, at de er i stand til at komme ud i mere en én kommune (og således ikke bare en en lokalliste, der ikke vælges ind), gør at jeg finder dem værd at omtale. Jeg mener, at vi med politiske partier bør være forholdsvis imødekommende, hvis ellers partiet er mere end en lokalliste eller et énmandsprojekt. Pugilist 16. jan 2012, 15:31 (CET)
  •  Kommentar Blot for fuldstændighedens skyld bemærkes, at der for noget tid siden var en slettedebat om en lokalliste af samme navn. Slettediskussionen findes hér. Dengang blev der ikke sat spørgsmålstegn ved det "landsdækkende" Visions-Partiet", men alene ved lokallisten i Halsnæs. Pugilist 16. jan 2012, 16:31 (CET)
Konklusion:
Der er ikke konsensus om noget og ej heller overvældende flertal for at slette (1:2), så status quo opretholdes: Beholdes. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 24. jan 2012, 13:50 (CET)