Wikipedia:WikiWednesday/2021

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Genvej:
WP:WW2021

Vi holder WikiWednesday i 2021 fortsat online på grund af Covid-19, dog altid på den traditionel 1. onsdag i hver måned. Vi mødes IRL når samfundet tillader det.

Januar[redigér wikikode]

Onsdag den 6. januar 2021 klokken 17:00-19:00 med Google Meet. Læs invitationen og få linket for mødet på Wikimedia Danmarks Facebook begivenhed. Emnet er Public Domain Day hvor vi planlægger en skrivstue for at komme i gang med at skrive om de omtalte værker.

Februar[redigér wikikode]

Onsdag 3. februar kl. 17:00-19:00 med Google Meet. Læs invitationen og få linket for mødet på Wikimedia Danmarks Facebook begivenhed. Vi taler om Wikipedias 20 års jubilæum, hvad det har betydet for Wikipedia og ser frem mod dansk Wikipedias eget 20 års jubilæum næste år.

April[redigér wikikode]

Onsdag 7. april kl. 17:00-19:00 med Google Meet. Vi skal diskutere de nye sider for nye wikipedianere, som er diskuteret på Landsbybrønden i denne tråd om disse nye sider. Du kan evt. opdatere dine indstillinger, for at følge med. Under "Brugerdata" i sektionen "Nybegynder-forside", kan du vælge "Vis nybegynder-forside" og "Gå til nybegynderforsiden når du klikker på dit brugernavn i værktøjslinjen", for at se siderne "live".