Wikipedia:Wikipediajournalen/Arkiv/august 2010/Wikipediajournalen fylder 1 år

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Wikipediajournalen

Wikipediajournalen fylder 1 år

Af Masz, 31. juli 2010
Selvom Wikipediajournalens fødselsdag burde annonceres i forrige måneds udgave, kommer artiklen først i denne måned af flere forskellige grunde.

Wikipediajournalen blev oprettet i juni 2009, og det første nyhedsbrev kom derfor i juli 2009. Med tiden udviklede Wikipediajournalen sig til en af de mere læste projektsider på Wikipedia. De seneste par måneder er Wikipediajournalen ikke kommet med mange artikler og nyheder, hvilket også har formindsket læsertallet fra omkring 150 besøg om måneden til ca. 70. Mange brugere har støttet Wikipediajournalen ved at abonnere, men nogle har også været med til at skrive artikler osv. Derfor mange tak til dem! Wikipediajournalen gør dog igen opmærksom på, at alle kan skrive nyhedsartiklerne på næsten samme måde som artiklerne – læs mere på trykkeriets side.

Hvad er der sket i det forløbne år?

Gennem Wikipediajournalens levetid er der sket utrolig mange ting på Wikipedia, hvilket har dannet grundlag for den. Da der sker noget på Wikipedia næsten hele tiden, har Wikipediajournalen dækket mange af de vigtiste ting. Siden Wikipediajournalen blev oprettet er disse vigtige ting sket på Wikipedia...:

...Wikipediajournalen har dækket dem alle sammen.

Se også