Ksenija Sukhinova

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Xenia Sukhinova)
Spring til navigation Spring til søgning
Ksenija Sukhinova
Miss Russia 08 Ksenia Sukhinova.jpg
Ksenija Sukhinova
Fødselsdag 26. august 1987
Født i Nizjnevartovsk, Khanty-Mansíjskij autonome okrug, Sovjetunionen
Højde 178 cm
Hårfarve Brun
Øjenfarve Blå

Ksenija Vladimirovna Sukhinova (russisk: Ксения Владимировна Сухинова, tr. Ksenija Vladimirovna Sukhinova; født 26. august 1987 i Nizjnevartovsk, Khanty-Mansíjskij autonome okrug, Sovjetunionen) er en russisk skønhedsdronning, vinder af Miss Rusland 2007 og Miss World 2008.

Biografi[redigér | redigér wikikode]

Født den 26. august 1987 i Nizjnevartovsk. Er per. 2008 bosat i Tjumen hvor hun studerer på det statslige olie og gas-universitet. Efter endt uddannelse vil hun modtage eksamensbevis i ledelse og datalogi. Som barn var hun stærkt engageret i rytmisk gymnastik, løb og skiskydning.

Skønhedskonkurrencer[redigér | redigér wikikode]

Miss World 2008

Den 14. december repræsenterede hun Tjumen i Miss Rusland-finalen i Moskva. Her vandt hun over 50 andre deltagere fra andre egne af Rusland. Grundet skolearbejde var hun ikke i standt til at repræsentere Rusland i Miss Universe konkurrencen i 2008 – Rusland blev i stedet repræsenteret af Vera Krasova, nummer to i Miss Rusland. Vera Krasova blev nummer tre i Miss Universe, som blev vundet af Dayana Mendoza fra Venezuela.

I december 2008 repræsenterede Ksenija Rusland i den 58. Internationale Miss World konkurrencen afholdt i Johannesburg, Sydafrika hvor hun løb af med sejren. Hun er den anden russer der har været kåret som Miss World. Den første var Julia Kourotchkina i 1992. En anden russer, Oksana Fedorova vandt Miss Universe i 2002.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Efterfulgte:
Tatyana Kotova
Miss Rusland
2007
Efterfulgtes af:
Sofia Rudieva
Efterfulgte:
Zhang Zilin
Miss World
2008
Efterfulgtes af:
Kaiane Aldorino