Brugerdiskussion:Albanau~dawiki/Arkiv

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Det er sådan set fint at du bidrager med artikler on albanske byer, men de er svensksprogede - kommer du forbi dem senere og oversætter?? Med venlig hilsen--Jørgen 14. apr 2005 kl. 10:58 (CEST)

Jag kan förstå danska men jag behärskar inte den danska tal- eller skrivspråket. Jag hoppas därför att någon annan kan översättta artiklarna som jag förr med från svenska wikipedia till er här på danska wikipedian. Tackohej! --Albanau 26. jun 2005 kl. 18:14 (CEST)
Kan du ikke lade være med at uploade svenske tekster, hvor der står du er i gang med at oversætte dem, når du ikke har tænkt dig at gøre det. Jeg sletter nu alle disse tekster. --Maitch 26. jun 2005 kl. 18:50 (CEST)

Det var dumt av dig att radera artikel Durrës, ett stort misstag. Den blir översatt om du har tålamod, liksom som det blev med artikel Korçë . Jag väntar på ditt svar om jag får tillåtelse för att skapa artiklar på svenska här på danska, de kommer att bli översatta av danskspråkiga användare senare eller tidigare. --Albanau 26. jun 2005 kl. 18:56 (CEST)

Jeg kan ikke tillade, at folk systematisk uploader tekster fra et andet sprog uden hensigt at oversætte dem. Så kunne vi lige så godt importere de 600.000 artikler fra den engelske side og skrive i toppen, at de nok bliver oversat på et eller andet tidspunkt. Du skal ikke uploade tekster på svensk, hvis du ikke har til hensigt at oversætte dem selv, og selv hvis du har det, så vil jeg maks. tillade at du uploader en artikel af gangen. Når den er blevet oversat, så kan du gå videre til den næste. --Maitch 26. jun 2005 kl. 19:02 (CEST)
Jeg skal lige tilføje, at hvis du fortsætter med dette, vil det blive betragtet som vandalisering, og jeg vil være nødt til at blokere dig. --Maitch 26. jun 2005 kl. 19:05 (CEST)

Du sa ju att jag får ladda up en artikel åt gången på svenska språket och vänta tills den blir översatt till danska och sen gå vidare till nästa. Albanau 26. jun 2005 kl. 19:08 (CEST)


Gider du ikke lade være med at genere nye brugere (dvs. brugere med IP-adresser) med invitationer til at oversætte. Vi skal ikke skræmme nye brugere væk med mærkelige beskeder. I det hele taget er din stil alt for aggresiv. Du kunne evt. kigge i historikken for Albanien og lignende artikler, og spørge folk der før har været involveret i albanske artikler, om de er interesseret. --Maitch 26. jun 2005 kl. 22:46 (CEST)

De är vad jag gjorde, jag tittade i historiken på artiklen Korce och fann några där som jag senare skickade en medelande för begäran om översättning. --Albanau 26. jun 2005 kl. 22:51 (CEST)

Tja, du lagde en copy-paste besked på en masse brugerdiskussionssider, der var sprogligt misvisende. "Bedre til wikipedia, ÅBNE" giver kun sprogligt mening, hvis det er et link til en side, der giver gode tips til, hvordan man kan blive bedre til at bruge Wikipedia eller lignende. Der er en nærliggende tanke, at det er et forsøg på at manipulere folk til at klikke på linket, da du ikke beder om hjælp til oversættelse eller fortæller folk, hvorfor du lægger beskeden på deres diskussionssider. Fx har jeg så vidt jeg husker ikke oversat et eneste ord i artiklen, men blot rettet noget misvisende i oversætteselsen i overensstemmelse med diskussion på artiklens diskussionsside. Jeg betragter den slags som spam.--Heelgrasper 26. jun 2005 kl. 23:01 (CEST)
Jeg regner det også for spam. Brug kun brugeres diskussionsside hvis man har en personlig besked. Den samme (og uforståelige) tekst på mange brugeres diskussionssider er ikke personlig, men kun irriterende. Opfordringer til alle hører hjemme andre steder, for eksempel ved Landsbybrønden. Byrial 26. jun 2005 kl. 23:21 (CEST)
Jeg har nu blokeret dig i en uge. Du lytter ikke efter vores opfordringer, og fortsætter konsekvent med udsendelse af spam og upload af svensk materiale. Jeg havde advaret dig. --Maitch 26. jun 2005 kl. 23:29 (CEST)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 01:26 (CET)

Du spammer en masse brugere, lad venligst være med det. Jeg kan se du er blevet blokeret for den slags før, så blokeringen kunne have været længere, men jeg vælger at tro på at du efterkommer en venlig henstilling. --Morten LJ 25. aug 2007, 20:35 (CEST)