Brugerdiskussion:AlexanderSS

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Bid særligt mærke i Brug forhåndsvisning og Beskriv dine ændringer. Men velkommen til --|EPO| 6. jul 2006 kl. 11:35 (CEST)

Har du fået tilladelse til at bruge ovenstående billede på Wikipedia? Billedet er ophavsretsligt beskyttet som logo og må derfor ikke bruges på Wikipedia uden tilladelse.

På engelsk Wikipedia anvendes licensen "fair use", som vi ikke tillader på dansk Wikipedia. --|EPO| 10. jul 2006 kl. 18:21 (CEST)

Dette billede er markeret {{PD-USGov}}. Imidlertid tvivler jeg på, at billedet er et værk af USA's føderale regering. Du kan måske oplyse mig noget andet ? --|EPO| 10. jul 2006 kl. 23:50 (CEST)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --|EPO| 12. jul 2006 kl. 17:21 (CEST)

Licensskabeloner fra Commons virker ikke her. Kun skabeloner fra Wikipedia:Skabeloner kan bruges her. Desuden har du ikke selv taget billedet, så du skal dokumentere, at billedet må bruges på Wikipedia.
Husk igen at signere dine indlæg. --|EPO| 12. jul 2006 kl. 18:36 (CEST)
Hvis du fortsat ønsker at diskutere fair use, så start med at kigge på først diskussionen om fair use og herefter afstemningen om fair use. Den korte version er, at afstemningen sluttede med 24 stemmer imod og 2 stemmer for. --|EPO| 12. jul 2006 kl. 19:50 (CEST)
Vær opmærksom på, at Commons heller ikke tillader fair use. Dit billede der er således også i strid med deres regler. --|EPO| 12. jul 2006 kl. 21:39 (CEST)

Omkring tilladelse fra www.rmstitanic.dk[rediger kildetekst]

I Billede:Wsl-poster.jpg skriver du at vi har fået deres tilladelse til at benytte deres billede. Har du også spurgt dem om du må bruge den tekst du har kopieret ind i Titanic (skib) fra http://www.rmstitanic.dk/olympicclass/index.html og i Harland og Wolff fra http://www.rmstitanic.dk/olympicclass/sider/harland/shipyard.html ? Har du også husket at minde dem om at deres tekster fra nu af er udgivet under GNU Free Documentation License og givet dem et link dertil, så de ved hvad det indebærer? Hvis ja (og det går jeg ud fra), så skal du gøre to ting: Altid sørge for at du i alle de artikler hvor du bruger materiale derfra linke til deres adresse nederest i artiklen og skrive at noget af materialet er kopieret derfra med tilladelse. Dernæst skal du tage den emailsudveksling jeg går udfra du har haft med indehaveren af rmstitanic.dk og poste denne som et nyt punkt i Wikipedia diskussion:Kilder. Bagefter kan du tilføje www.rmstitanic.dk til Wikipedia:Kilder, så andre wikipedianere også kan nyde godt af den tilladelse du har opnået. Dette kan måske synes lidt kompliceret, men det er vigtigt at vi kan dokumentere for alle at vi mht. alt vores materiale bevæger os indenfor lovens rammer, også selvom du en dag skulle have forladt projektet igen. Jeg håber du finder ud af det, og hvis ikke må du spørge. Mvh/--Anjoe (Anders) 13. jul 2006 kl. 23:33 (CEST)

Du har lagt ovenstående billede op og markeret det som {{PD-self}}, hvilket indikerer, at du er fotografen og frasiger alle ophavsrettigheder til billedet. Dette tvivler jeg dog på.

Som der står på uploadsiden, så skal man kunne dokumentere den valgte licens og tydeligt skrive kilde. Jeg bliver derfor nødt til at spørge dig, hvorfor billedet er markeret som PD og hvor du har billedet fra? --|EPO| 16. jul 2006 kl. 20:24 (CEST)

Hej Alexander - der er ingen grund til at uploade billeder på da.wiki, som i forvejen ligger på Wikimedia Commons - jeg har ændret Ludvig 9. - du kan se hvad der står om billedet hvis du klikker på det . -- vh. Nico 17. jul 2006 kl. 17:29 (CEST)

Ordbogsopslag[rediger kildetekst]

Hejsa!

Du har netop oprettet artiklerne mormor, morfar, farmor og farfar, men i deres nuværende form er de ordbogsopslag og hører snarere til i Wiktionary end her. Jeg kan ikke umiddelbart se nogen fornuftig måde at udvide artiklerne, så de bliver encyklopædi-egnede. Hvis du kan udvide dem på en fornuftig måde, skal du være mere end velkommen, men ellers sletter vi nok artiklerne igen. --Palnatoke 25. jul 2006 kl. 10:10 (CEST)

Vidste du at...[rediger kildetekst]

Hej Alexander

Så dit indlæg på landsbybrønden omkring vidste du at... og ville sige jeg synes det er en god ide. Hvis du kan få nogle flere med på ideen kan det være vi kan få den på forsiden. Indtil da kan du se mit oplæg i min sandkasse. --Broadbeer 30. aug 2006 kl. 00:18 (CEST)