Brugerdiskussion:Benkestok

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Ved dine sidste tilføjelser til artiklen den østrigske skole forsvandt en del af de tilpasninger og rettelser, jeg havde lavet i teksten, uden nogen grund. Prøv at være opmærsom på det i fremtiden. Det er også en god idé sådan nogenlunde at have skrevet en artikel færdig, før man trykker på "Gem side". Du kan trykke på "Forhåndsvisning", hvis du ønsker at se, hvordan det ser ud midvejs i skrivningen.

På trods af mit brok er det altid dejligt med nye artikler af høj, faglig kvalitet, og det ser artiklen om den østrigske skole ud til at være. Så velkommen til:)--Heelgrasper 1. jul 2005 kl. 04:36 (CEST)


Jeg siger det lige en gang til: Brug venligst forhåndsvisning. Du har lavet seks redigeringer i samme artikel i de seneste 11 minutter. Det fylder rigtig meget i listen over seneste ændringer og gør det svært for andre at komme til med deres rettelser (selvom det ikke er så stort et problem på denne tid af dagen).--Heelgrasper 1. jul 2005 kl. 04:52 (CEST)

Erhvervsskade[rediger kildetekst]

Det er en erhvervsskade som onlinejournalist. Jeg vil forsøge at redigere mere off-line ;-)

Synes du stadig væk at artiklen Den østrigske skole er for kompliceret? I så fald lytter jeg gerne til råd og forenkler den yderligere. Samtidigt synes jeg selv det er fint, at læse artikler med et OK fagligt niveau.

/benkestok 4. jul 2005 kl. 00:48 (CEST)