Brugerdiskussion:Grey-Fox/Arkiv2

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Grey-Fox.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Svar: Vil du ikke være så venlig at oprette en bruger[rediger kildetekst]

Svar på din besked ved min IP's brugerdiskussion

Hej Grey Fox.

Jeg har faktisk en bruger, jeg glemmer bare at logge på, og af en eller anden grund vil firefox ikke logge mig på automatisk. Beklager. ;-)

--AaB-ern 25. sep 2008, 16:17 (CEST)

Bare iorden, tak for dit svar :-)

--Grey-Fox 25. sep 2008, 16:39 (CEST)

Gennemlæsning af Super Mario 64[rediger kildetekst]

Hej Grey-Fox. Jeg kan se, at du er aktiv deltager i Wikipedia:WikiProjekt Computerspil, og jeg vil høre, om du gerne vil sikre en computerspilsartikel et 'grønt plus' - Super Mario 64 er GA-kandidat og mangler gennemlæsning, hvis den skal vedtages. Vil du hjælpe til? --Allano (Skriv til mig her...) 26. sep 2008, 13:03 (CEST)

Gendannelse efter hærværk[rediger kildetekst]

Du har gendannet efter hærværk i artiklen Borgmester. Du har ikke skrevet noget på diskussionssiden hos den, der begik hærværket. Jeg går ud fra, at det blot er en smutter, for det er jo en god idé at skrive det på diskussionssiden. --MGA73 27. sep 2008, 19:56 (CEST)

  • En lille smutter fra min side :-)

--Grey-Fox 27. sep 2008, 20:17 (CEST)

Tænkte jeg nok - du var jo travlt optaget andre steder. Fortsat god aften! --MGA73 27. sep 2008, 20:22 (CEST)

Ang. vandalisme på Udd.inst.-infoboks[rediger kildetekst]

Kunne godt tænke mig at vide, hvad der berettiger dig til at ændre brugeres personlige bidrag under postulat om vandalisme, uden i det mindste at efterspørge en grund. Jeg er klar over min manglende kommentar, men skabelonen blev oprettet i går, og jeg kom simpelthen bare på bedre tanker omkring sang og motto for den vilkårlige udd.institution. Eftersom det ikke er alle institutioner, der ligger inde med egen sang, eget motto, skjold, segl etc., følte jeg det passede bedre, hvis hver enkelt bruger havde mulighed for at tilpasse de valgfri mærkater på infoboksen, hvis det var tilfældet. Beder dig venligst om at stoppe med det, jeg betegner, og kun kan se, som vandalisme fra din side! (Skrev 87.60.70.153 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)


  • Jeg ville skam have spurgt om en grund..
Men af hensyn til din redigering så jeg det som vandelisme, fordi at du ikke har/var logget ind på en bruger.

Du slettede derefter noget i en skabelon uden forhåndsvisning, vi plejer at skrive (i forhåndsvisning) hvorfor vi slettede det, og det. Men da du gjorde ingen af delene, troede jeg blot du var en af de typiske vandalere der besøger Wikipedia dagligt, og tænkte at jeg nok hellere måtte sikre mig at du var inforståedet at sådanne ting ikke var tilladt her!

Men husk på: Det er menneskeligt at fejle. Jeg gjorde en fejl jeg gerne vil undskylde for, skal vi smide uheldet til siden? ;-)

--Grey-Fox 29. sep 2008, 17:01 (CEST)

Ikke navngivet diskussion[rediger kildetekst]

HEJ !

Tænk at nogen sidder og holder øje med een.

Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde (Skrev 87.58.224.113 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Ja vi er lidt snu ;-)

Har du nogle spørgsmål eller ligende, er du meget velkommen til at spørge! :-) --Grey-Fox 31. okt 2008, 22:24 (CET)


Hej Grey-Fox. Du har nu fået slettet linket men overvej også at rette her: http://da.wikipedia.org/wiki/Speciel:Hvad_linker_hertil/Grey-Fox/Billeder --MGA73 13. mar 2009, 21:22 (CET)

Done, and done. Mange tak for lige at huske mig på det! :-) --Grey-Fox 13. mar 2009, 21:28 (CET)

Jeg vil høre om du kunne tænke dig at ændre lidt på din udmærkede skabelon – som jeg bruger nu og da – så den også kan fungere med en URL. Der er netop kommet en ny lille hjælpeskabelon Skabelon:=   ("= Skabelon til at escape lighedstegn til en skabelon") af Bruger:Dbcsat som måske kan bruges. -- Mvh PHansen 28. maj 2009, 12:39 (CEST)[svar]

[ lidt senere ]
Se din skabelon med den nye mulighed

http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Sandkassen&oldid=3141639

Du kunne så måske eventuelt blot føje lidt til vejledningen – se {{Eftersyn-afsnit}} -- Mvh PHansen 28. maj 2009, 13:06 (CEST)[svar]

Uha, det er sørme smart, det vil jeg straks prøve at skrive ind i vejledningen! :-) --Grey-Fox 28. maj 2009, 13:23 (CEST)[svar]

Tak for kage![rediger kildetekst]

Uhm, det var dejligt at sætte dragetænderne i en lækker småkage :-) --Med venlig hilsen Necessary Evil 28. maj 2009, 16:42 (CEST)[svar]


Smør, ost og mælkeprodukter i Danmark[rediger kildetekst]

flyttet til Diskussion:Dansk køkken. Bruger:Nillerdk 21. jun 2009, 21:57 (CEST)

Nu har jeg spurgt dig nogle gang på IRC, men nu skriver jeg det et mere "permanent" sted - og så kan du jo tænke over det i ro og mag, men kunne du ikke tænke dig at blive patroller? Du vil få adgang til rollback og vil kunne markere andres ændringer som patruljerede. Du kan læse mere om det på denne side. Hvis du foretrækker det, kan jeg evt. nominere dig, ellers kan du selv anmode på førnævnte side.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 26. jul 2009, 17:03 (CEST)

Du er velkommen til at nominere, jeg har lidt travlt og smutter snart, og er først tilbage om en uge. --Grey-Fox 26. jul 2009, 18:41 (CEST)

Jeg gør det lige for Sarrus. Du kan se hvorfor på afstemningssiden. --Masz () 26. jul 2009, 20:34 (CEST)
Når, det blev udsat til på onsdag, og tak til jer begge for jeres hjælp! :-) --Grey-Fox 27. jul 2009, 16:24 (CEST)
Jeg har nu gjort dig til patroller. Du kan finde en vejledning på Wikipedia:Patroller. Husk nu kun at bruge rollback, når der er tale om hærværk :-).
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 31. jul 2009, 20:36 (CEST)

Rettelser af rettelser på PlayStation 3[rediger kildetekst]

Hej Grey-Fox. Jeg kan se at du har opdateret artiklen om PS3. Det er i og for sig herligt, men jeg bemærkede nogle lidt 'bøvede' ting i dit nye afsnit, og siden artiklen er et af mine hjertebørn så blev jeg nødt til at rette det. Mine væsentlige rettelser kan ses her. Bemærk specielt:

  • Vi skriver ikke 'd.' eller 'den' før datoer
    • Vi skriver ikke 25. august, 2009 - vi skriver 25. august 2009 (altså uden kommaet - det er en engelsk tegnstilling)
  • Vær konsistent. Hedder den 'PS3 slim' eller 'PS3 Slim'? Du skifter meget mellem dem.
  • Pas på med at gentage vendinger flere gange i træk - i dette tilfælde så det ikke så godt ud med 'Kølesystemet er blevet omdesignet, Cell processoren er blevet omdesignet', så jeg prøvede at omskrive det sidste. Det giver et bedre flow, ik? :-)
  • Lad være med at skrive hvad den koster. Priser ændrer sig konstant og afhænger i øvrigt fuldstændigt af hvor man køber den, så det kan aldrig blive præcist. Den slags overlader vi til PriceRunner eller kelkoo.
  • ...og så er der jo lige denne her, men det går jeg ud fra var en smutter :)

Mange tak for opdateringen - jeg skriver bare lige de her noter her så du ikke går hen og laver samme fejl på andre artikler. Hvad betyder det i øvrigt at den er "36% lysere"? Snakker man om selve PS3'en eller om billedkvaliteten på skærmen? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 12. sep 2009, 15:06 (CEST)

Uha, jeg bør nok droppe at skrive på artikler så tidligt om morgenen, dog skal du have mange tak for listen.

Hvad angår "lysere" spørgsmålet, så er det i farven på selve konsollen, men det glemte jeg selvfølgelig også at skrive på! :-)

--Grey-Fox 12. sep 2009, 15:23 (CEST)

Ja, beklager. Hvis du ser historikken kan du se, at jeg hidsede mig lidt op - unødigt. Beklager meget. Jeg har nu fundet ægte synder.
Limro 5. nov 2009, 14:15 (CET)

Døde links[rediger kildetekst]

Hej Grey-Fox, det er forkert bare at slette "døde" links, som du gjorde på 18. maj-urolighederne. Den slags kan jo være kilder, og man bør se, om man kan erstatte dem med en henvisning til siden fra Internet Archive. Det virkede fint med de links, du slettede. --Sir48 (Thyge) 16. nov 2009, 19:46 (CET)

Det skulle jeg lige have taget højde for, jeg beklager. Jeg skal nok huske det fremover! :-) --Grey-Fox 17. nov 2009, 19:28 (CET)

Hej Grey-Fox, du har lige fjernet fem billeder fra Apollo 11 [1]. Det kan godt være at det er korrekt at fjerne dem, det kan godt være at det er forkert - det vil jeg ikke kommentere. Grunden til at jeg kontakter dig er at det er "tøsedrengsagtigt" at fjerne fem billeder med en konfliktsky "Rettelser af tekst og billeder"-meddelelse. Hvis man fjerner flere relevante billeder, skal man med åben pande meddele "Jeg har fjernet x billeder fordi…" i beskrivelsesfeltet. Din intetsigende beskrivelse fordrer ikke at du har fjernet så meget. Man skulle tro at du prøver på at fjerne billederne uden at blive opdaget. Vandaler plejer at fjerne materiale i håbet om at det ikke bliver opdaget, så min "vandal"-alarm gik straks i gang. Dine rettelser af teksten var udmærket, men at fjerne fem billeder er ikke "rettelser af billeder", det er "fjernet fem billeder fordi…" --Med venlig hilsen Necessary Evil 24. nov 2009, 20:22 (CET)

Jeg beklager meget, jeg kan godt selv se fejlen, og må erkende at jeg ikke så fejlen da jeg beskrev mine ændringer, men kan godt se nu at det nok ikke var så skide smart. Min redigering skulle dog ikke ses som et "snigangreb", og jeg beklager din alarm var nød til at ringe.
--Grey-Fox 24. nov 2009, 21:58 (CET)
Godt ord igen! Jeg har tit oplevet på en.wiki at forskellige registrerede brugere (blå links) med en skjult dagsorden har fjernet billeder for at fremme deres egen sag. Hærværk plejer at komme fra IP-adresser og nyligt registrerede brugere (røde links), så deres redigeringer kan man ofte fjerne uden diskussion. Nogen har anbragt de fem apollobilleder, så de kunne tænkes at blive mopsede. For at tage brodden af en begyndende redigeringskrig med sure indlæg på Diskussion:Apollo 11 og din egen diskussionsside, vil "fjernet fem billeder fordi…" i beskrivelsesfeltet være et afvæbnende værktøj. Hvis nogen bare slettede noget du havde brugt tid på at indsætte, uden en gyldig forklaring, ville du nok selv blive mopset.
Et lille tip: Hvis du slettede billederne fordi det så rodet ud eller lignende, så husk på at man kan samle billeder i billedgallerier:
<gallery>
Fil:billede1.jpg|billedtekst1
Fil:billede2.jpg|billedtekst2
</gallery>
--Med venlig hilsen Necessary Evil 24. nov 2009, 22:51 (CET)

Hvorfor fjernede du mit indlæg på Wikipedia-diskussion:Administratorer? --Palnatoke 18. feb 2010, 23:17 (CET)

Det var vidst et fejlklik under Seneste ændringer, det må du meget undskylde, det er intet personligt. --Grey-Fox 18. feb 2010, 23:18 (CET)
Det var også mit gæt, men man må jo hellere spørge. :-) --Palnatoke 18. feb 2010, 23:30 (CET)

Dagens guldkorn, 3. juni 2012[rediger kildetekst]

{{test3|Qassam - Hvis du undrer dig, så se Anders Fogh Rasmussen - man må ikke slette ting der er kildebelagte ;-)}}

Bruger:Qassam: At du ikke overholder vores aftale, berettiger dig ikke til at smide om dig med malplacerede {{test3}}-skabeloner. I modsætning til dig overholder Grey-Fox konsensus.
- Sarrus (db) d. 3. jun 2012, 19:39 (CEST)

Din mening ønskes[rediger kildetekst]

Din mening ønskes om dette emne, på forhånd tak. TherasTaneel (diskussion) 14. jul 2013, 08:54 (CEST)

Poke :) TherasTaneel (diskussion) 21. jul 2013, 18:07 (CEST)

Nålebinding[rediger kildetekst]

Dear Grey-Fox, I am Hungarian, my name is Karoly (Elkagye in Wikipedia). Could you explain me the correct pronounciation of the Danish word nålebinding? I am going to give a lecture in Hungarian about the history of knitting and nålebinding is one of its antecedents. When I am speaking about it I would like to pronounciate it as correctly as possible. Please put your answer here [2]. Thank you for your help. --Elkagye (diskussion) 4. okt 2014, 08:49 (CEST)