Brugerdiskussion:Gustav Dahl

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

--|EPO| 3. jun 2006 kl. 17:16 (CEST)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen.

Jeg er temmelig sikker på, at Nintendo ejer ophavsretten til det logo. Hvis du har en skriftlig tilladelse til at udgive logoet under en fri licens er billedet velkomment - ellers ikke. --|EPO| 3. jun 2006 kl. 17:16 (CEST)

WFC-billede[rediger kildetekst]

Undskyld. Jeg misforstod vist. Jeg har prøvet på at fjerne billedet, men hvor gør jeg dette?

Det kan man ikke selv, så nu har jeg slettet det for dig. I fremtiden bedes du sikre dig, at de billeder du lægger op på Wikipedia, er udgivet under en licens, som tillader at de bliver brugt af os. De fleste billeder kan ikke anvendes i Wikipedia. Læs mere på Wikipedia:Billedpolitik. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 3. jun 2006 kl. 17:33 (CEST)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--PhoenixV 18. feb 2007 kl. 11:44 (CET)