Brugerdiskussion:Heje

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Henrik

Velkommen til :-) Du får lige vores standardvelkomst med et par praktiske start-links. Mvh Malene Thyssen Diskussion 24. nov 2005 kl. 16:56 (CET)

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Efterspurgte sejladsartikler[rediger kildetekst]

Hej Henrik. Vi har for nyligt oprettet et WikiProjekt som har til formål at få oprettet efterspurgte artikler - blandt de efterspurgte artikler er artikler om anduvning, anduvninsbøje og anduvningsmærke. Så vidt Google kan sige er disse alle tre en-eller-anden form for sejladsbegreber. Siden du har skrevet at du interesserer dig for sejlads, ville jeg spørge om du evt. kunne oprette de tre artikler med info om hvad det er osv.? Du skal naturligvis også være velkommen til at deltage i projektet på anden vis, hvis du har lyst. Projektsiden er her.

Denne besked er også sendt til Bruger:Sir48 og Bruger:Havregryn.

Med venlig hilsen Lhademmor 11. maj 2007 kl. 10:54 (CEST)

Hmm, det vanskelige bliver vist at skrive en artikel som bliver til mere end et ordbogsopslag (anduve: få landkending ved indsejling fra åbent hav). Anduvningsfyr har jeg faktisk allerede skrevet lidt om i artiklen om fyrtårn. Jeg tænker over det. Heje 11. maj 2007 kl. 12:49 (CEST)
Jeg kiggede lige lidt efter. Anduve findes allerede som opslag og jeg synes egentlig at disse tre opslag (anduvning, anduvninsbøje og anduvningsmærke) passende kan beskrives samlet i den artikel så de bare skal gøres til "redirect". Heje 11. maj 2007 kl. 13:10 (CEST)
Ok. Kan du evt. sørge for det? Jeg er ikke den store sømand :) --Lhademmor 11. maj 2007 kl. 13:22 (CEST)
Ja, det kan jeg godt. Jeg checker lige et par referencer derhjemme og vender tilbage inden længe. Heje 11. maj 2007 kl. 15:12 (CEST)