Brugerdiskussion:Hi im gosu

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bemærk Venligst[rediger kildetekst]

Denne bruger er ikke i brug mere, da jeg har glemt adgangskoden til den og ikke linkede min Emailaddresse. Jeg skriver dette fra min nye konto. - Biscuit-in-Chief (diskussion) 23. jun 2018, 15:03 (CEST)



Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Hi im gosu! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Vrenak (diskussion) 14. jan 2018, 13:53 (CET)

Bjergsen og notabilitet[rediger kildetekst]

Hejsa, og velkommen til, umiddelbart er jeg ikke sikker på han som sådan er notabel, din korte artikel angiver ikke hvad der skulle gøre ham notabel, (e-)sportsudøvere er ikke automatisk notable, derudover skal du lige være opmærksom på at to af dine kilder ikke kan bruges, da wikier (dine gamepedia links) ikke kan bruges som kilder, kilder du har opdaget via dem kan dog muligvis godt bruges. Derudover skal man opføre en artikel som denne under hans fødenavn og ikke hans øgenavn/nickname, men det vil let kunne fikses hvis han vurderes notabel, så lad den stå indtil notabiliteten er afklaret. -- Mvh. Vrenak (diskussion) 14. jan 2018, 13:53 (CET)

Åh, det må du meget undskylde, jeg er stadig meget ny til at redigere Wikipedia (startede i går). Men må jeg spørge, hvad er du mener med notabel? Atså, jeg skriver ikke i artiklen, at han er notabel...
Tak for din hurtighed. Mvh. Hi im gosu (diskussion) 14. jan 2018, 13:59 (CET)
I boksen øverst kan du læse om forskellige kriterier for forskellige typer af artikler, f.eks. skal man som person have opnået noget, en virksomhed skal have en vis størrelse, eller position på markedet. F.eks. landsholdsspillere, en virksomhed der er en af kun 3 i verden der laver det de gør, eller har en dominerende position på deres felt, personer der har modtaget anerkendte priser, f.eks. oscars, nobel. Da e-sport er noget forholdsvis nyt er der pt. ikke helt klare retningslinier omkring hvornår disse personer er notable (altså "berømte") nok til at have en artikel, wikipedia er trods alt ikke et socialt netværk, eller en telefonbog hvor alle skal være. Det ville måske være en ide at starte en debat på WP:Landsbybrønden omkring hvor grænsen generelt skal trækkes for e-sports udøvere. Det er helt fint du er dristig og det er ikke sikkert at en masse vil finde ham unotabel, men en diskussion om denne gruppe er nok ved at være på tide. Generelt er du kommet godt igang, for en nybegynder er det jo en fint nok udformet artikel, og det tager tid at lære alt omkring det jo. -- mvh. Vrenak (diskussion) 14. jan 2018, 14:40 (CET)


Igen, tak, du hjælper mig virkelig fremad! Det tror jeg, jeg vil overveje, det med at starte en diskussion. Tak. mvh. Hi im gosu (diskussion) 14. jan 2018, 14:44 (CET)

En bruger har udtrykt bekymring for, at denne bruger kan være en sokkedukke for BrianRasmussen (disk.bidrag) .
Der henvises til bidrag for bevis. Se evt. blokeringsloggen.

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 29. mar 2018, 20:40 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 13. apr 2018, 03:38 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 20. apr 2018, 02:47 (CEST)