Brugerdiskussion:Jakob mark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Jakob

Du lader til at være kommet godt i gang, så jeg vil nøjes med at sige: Velkommen og god fornøjelse!

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 5. apr 2005 kl. 19:05 (CEST)

Mange tak - jeg havde egentlig bare tænkt mig at skrive en enkelt artikel eller to, men man bliver jo grebet af det :)

--Jakob mark 5. apr 2005 kl. 19:10 (CEST)

Det er "problemet" ved Wikipedia, det ene ord ta'r det andet. :-) - Kåre Thor Olsen (Kaare) 5. apr 2005 kl. 19:20 (CEST)


Hej Jakob!

Når jeg på Metafor bruger |* i [[Kategori:Metaforer|*]], bliver siden sorteret under * på Kategori:Metaforer i stedet for at den lander under M - på den måde kan væsentlige/overordnede artikler blive fremhævet. Bemærk at siden lander på sin alfabetiske plads i Kategori:Sprog. --Palnatoke 11. apr 2005 kl. 11:41 (CEST)

Jeg opdagede slet ikke at du have ændret artiklen, før end jeg vente tilbage til den senere. Så det må faktisk istedet have været mig, der kom lidt hurtigt ind over din rettelse i artiklen. :-) Og nu har jeg faktisk ændret teksten endnu en gang... -- Gdrr 22. aug 2005 kl. 19:51 (CEST)

Jeg kan se at artiklen allerede er på islam-skabelonen, da Palnatoke været så venlig at løse problemet for os. Derudover har jeg læst den igennem, og jeg syntes overordnet at det er en glimrende artikel. Jeg ændrede kun nogle få formuleringer i den, som du eventuelt kan prøve at se på nærmere på, for at se om du er enig i dem. Hvad angår det med at redigere skabeloner, så er det rimeligt enkelt. Du åbner bare en side hvor den skabelon som du er interesseret i at redigere bliver brugt, og lige under feltet hvor man skriver teksten, der er nogle henvisninger til de skabeloner, som der anvendes i artiklen. Hvis du klikker på en af dem så kommer du frem til siden, hvor du har skabelonen og så er det bare at klikke på "rediger". En anden måde er at skrive selv adressen på skabelonen. Fx: http://da.wikipedia.org/wiki/Skabelon:Islam eller http://da.wikipedia.org/wiki/Skabelon:Kristendom. Hvad angår det med at give islam artiklerne et løft, så er jeg særdeles enig. De er for en stor dels vedkommende ikke alt for gode, og der er helt sikkert meget arbejde der skal gøres. Jeg planlægger selv primært at bruge de næste måneder af min "wiki-tid", til netop at arbejde på islam artiklerne. -- Gdrr 31. aug 2005 kl. 18:42 (CEST)

Jeg er helt enig. Jeg syntes også det ville være god, praktisk ide at opdele arbejdet, blandt dem der er interesseret i emnet. Jeg har tænkt på at starte en lille side under mit brugernavn: bruger:Gdrr/projektislam, hvor vi måske kunne identificere de artikler der mangler mest/bør skrives om, og hvor man så kan skrive sig på dem man syntes er interessante at arbejde med. Hvad angår ideen med at forslå islam som månedens tema, så er jeg helt enig. Det ville være en glimrende ide, og ville helt klart leve op til kriteriet om at emnet skal "trænge til en "kærlig hånd"". -- Gdrr 1. sep 2005 kl. 15:28 (CEST)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 00:08 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 01:40 (CET)

Hebraiske ord[rediger kildetekst]

Hej Jakob,

I anledning diverse usikkerhed om hebraiske ord har jeg lavet et indlæg på Landsbybrønden. Kan du tage en tit der og sige, hvad du synes? :-) Olve 23. mar 2006 kl. 01:12 (CET)

Musikgrupper vs. musikere[rediger kildetekst]

Hey,

Jeg ser du har lavet Kategori:Punkmusikere, men jeg er ret overbevist om, at samtlige artikler, som du har lagt i kategorien, dækker over Kategori:Punkgrupper – sidstnævnte findes dog ikke pt. Jeg vil derfor foreslå, at der laves en ny kategori til punkgrupper, som er en underkategori til både Kategori:Punkmusikere og Kategori:Musikgrupper og alle disse artikler fra førstnævnte flyttes heroveri. Hvis de da alle er grupper. Solister og gruppemedlemmer kan så placeres i Kategori:Punkmusikere.

Det er i hvert fald mit forslag ud fra, hvorledes de øvrige musikere og musikgrupper er inddelt. :)

--Morten Barklund [ disk / bidrag ] 13. maj 2006 kl. 20:48 (CEST)

Hej Jakob. Jeg kan se at du har arbejdet en del med oile afsnittet og tilhørende begrebet peak oil. Jeg har idag smækket en ny information ind på siden. Desuden har jeg linket og taget diskussionen du startede op. Hvis du stadig interessere dig for begrebet og dets mulige implikationer, og det kan jeg da forestille mig eftersom det ihvertfald ikke som verden står nu har mistet sin betydning. Betydningen er steget som jeg ser det. Hvis du er klar på at tage diskussionen op så vil det gøre muligheden for at videreudvikle afsnittet end del nemmere. vh. --Fjulle 27. maj 2006 kl. 18:17 (CEST)