Brugerdiskussion:Kirjapan

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Du er altid velkomen til at stille mig spørgsmål her eller ved at sende mig en e-mail.


Forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Harne 7. apr 2009, 10:41 (CEST)

Gode billeder[rediger kildetekst]

Hej Kirjapan. Jeg vil bare rose dig for de fine billeder fra DM-finalen i håndbold! Mvh. Arne (Amjaabc) 1. jun 2009, 22:58 (CEST)

Hejsa! Det vil jeg også. Dejligt at du ovenikøbet vil dele med os andre. Noget andet er.. når du tilføjer noget til de enkelte artikler, kan du så ikke lige skrive kort i "Beskrivelse"s feltet.. eks. "+pic". Det gør det lettere at danne sig et overblik over ændringerne. God aften til dig. MVH. --Pusleogpixi 2. jun 2009, 21:59 (CEST)
Hej og mange tak. Jo, det ville jeg gerne, men jeg er igang med en omfattende tilføjelse af billeder af håndboldspillere, så jeg havde ikke lige tænkt på tilføjelse af beskrivelse. Beklager meget. Kirjapan 2. jun 2009, 22:03 (CEST)
Det skal du såmænd ikke beklage så meget. :-) Jeg følger dit projekt med spænding, og jeg bliver lidt rørt om mit grønne hjerte når jeg ser VHK spillerne på Wiki. PS. Jeg er selv fra Viborg og følger holdet en del. --Pusleogpixi 2. jun 2009, 22:14 (CEST)
Jeg vil også takke for de gode billeder. Det ser godt ud! Peter Brodersen (penguin) 4. jun 2009, 02:33 (CEST)
Fotografens Barnstar
Selvom dine billeder lægges på Commons, så går det ikke ubemærket hen, at du er en flittig fotograf. Synes du helt klart har fortjent en lille anerkendelse for din indsats! MGA73 2. jun 2009, 22:24 (CEST)


Egholm Festival[rediger kildetekst]

Hejsa!

http://www.kulturformidleren.dk/egholm-festival/ ser jeg at du har taget (mindst) et billede på Egholm Festival. Artiklen Egholm Festival ville ikke blive dårligere af et billede, hvis du har et, du vil dele :-) --Palnatoke (diskussion) 10. feb 2013, 12:47 (CET)