Brugerdiskussion:Masz/Arkiv 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aktuel diskussion
Arkiver
123456789

Andet navn?[rediger kildetekst]

Hvis man ser på dit brugernavn, ligner det en sammentrækning af Moisesasz. Hvis du er den samme bruger som Moisesasz, bedes du bestemme dig for, hvilkeu brugernavn, du vil gå under. --Allano (Skriv til mig her...) 20. sep 2008, 13:10 (CEST)

Arkiv, navn, nomineringer[rediger kildetekst]

Hej Masz. Jeg finder det ret underligt, at du har arkiveret din diskussion allerede nu. Det er normalt at lade indlæggene stå til der er kommet mange. Samtidig har du ikke svaret på indlægget, hvilket jeg finder ret problematisk, eftersom det faktisk er et problem. Så du må gøre opmærksom på, hvilket navn du vil bruge og så kun bruge det.

Jeg ser, at du har forsøgt at nominere månen til GA. Dette er på sin vis okay, men det er nu ofte en idé, at se hvem der har lavet de væsentligste bidrag til artiklen og så lige høre om de er færdige - det kunne jo sagtens være, der var en grund til, at de ikke selv havde nomineret den! Når du så beder om statusændring på milepælsopslagstavlen, så fortæl lige hvad det drejer sig om, så man ikke skal sidde og lede i dine bidrag. Du har tidligere under det andet navn nomineret nogle artikler, som på ingen måde var færdige, så hør dig lige ad først. --CarinaT 30. dec 2008, 14:14 (CET)

Hej

Jeg bruger masz, fordi jeg kunne ikke få adgang til moisesasz siden jeg glemte adgangskoden og har stavet emailen forkert. Og det med at tjekke om Månen var færdig havde jeg slet ikke tænkt på. Jeg har arkiveret min diskussion fordi jeg ville gerne prøve at gøre det, det er der ikke noget galt med, går jeg da ud fra... Masz 30. dec 2008, 14:30 (CET)

Nej, du må gerne arkivere, men problemet er, at det ser ud som om du prøver at skjule noget. Men fint nok. Jeg har nu ordnet nomineringen, så den fremstår rigtigt. Til en anden gang kan du jo så lige forhøre dig først og så i øvrigt også indstille kandidaten på kandidatsiden, som det også står beskrevet. Desuden når du ikke er særlig godt inde i, hvordan det fungerer og hvad der skal til for at blive fx GA, så er det en god idé først at prøve med en evaluering. --CarinaT 30. dec 2008, 14:36 (CET)

Bemærk venligst vores politik om ufrie billeder, herunder de fleste logoer, skærmbilleder og covers:

Respekter ophavsretten
Hej Masz. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen Christian Giersing (Skriv til mig her...) 12. jan 2009, 17:15 (CET)

Jeg har skam ikke fundet billedet på en anden hjemmeside. Jeg har selv taget det på min ipod. --Masz 12. jan 2009, 20:35 (CET)

Det er dog desværre ikke nok; det er stadig beskyttet af ophavsret. Jeg har slettet billedet. --Pred (diskussion) 12. jan 2009, 20:43 (CET)

Nå, okay =( Masz 12. jan 2009, 21:05 (CET)

Velkomster[rediger kildetekst]

Hej Masz, jeg kan se, at du har været flittig her til formiddag med at uddele velkomster til en række nye brugere. Det er fint, at du tager dig af denne opgave, da det er vigtigt, at nye brugere føler sig taget godt imod. Jeg vil dog henstille til dig, at du venter med at give velkomsten indtil vi har set, hvad brugeren rent faktisk bidrager med. Der er desværre en del registrerede brugere, der foretager hærværk, og de bør have en "test"-skabelon i stedet. --Pugilist 26. jan 2009, 12:27 (CET)

Ok skal nok... Masz 26. jan 2009, 12:31 (CET)
Husk også at skabelonen {{welcome}} eksisterer og gives til brugere, der ikke forstår dansk - typisk brugere, som bare tilføjer iw og den slags. --CarinaT 31. jan 2009, 13:23 (CET)


Fjernet redigering[rediger kildetekst]

Jeg har fjernet din copyviomarkering af Billede:Brahetrolleborg30012009ax.png, da den er lagt op af fotografen selv, som det fremgår af uploaderens brugerside. Det er i øvrigt fint, at du er på udkig på oplægningsloggen men se gerne Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens og Wikipedia:Procedure for billeder uden licens; Fair use-skabelonen er der kun for at forhindre folk i at bruge fair use-billeder fra den engelske Wikipedia. --Pred (diskussion) 31. jan 2009, 18:43 (CET)

Ok, men det slog bare klik for mig da der var indskrevet copyright. --Masz 31. jan 2009, 18:47 (CET)


Fra Herløv[rediger kildetekst]

Hvordan kan du true med at udelukke mig fra Wikipedia, hvis jeg fjerner forkerte påstande og historier om en frafalden politisag fra en leksikonartikel om mig selv? Du kalder det "vandalisering", hvis jeg fjerner løgnehistorier om mig selv. Hvad er det så at indføre løgnehistorier? Hvem er du overhovedet? Kan jeg få dit navn eller foretrækker du at optræde i det skjulte? Herlov herlov 31. jan 2009, 18:56 (CET) --

Svar på Brugerdiskussion:Herlov

Grøndlandsfonden[rediger kildetekst]

ang. Grønlandsfonden Undskyld, Jeg skal omgående omformulere det. Jeg er nybegynder og gør det efter bedste evne. Jeg vil frem over gøre alt for ikke at støde nogens ophavsret.

MVH. Jens Skovsbøll alias Bigdaddy


Grønlandsfonden[rediger kildetekst]

Kan den redigering gå an? http://da.wikipedia.org/wiki/Gr%C3%B8nlandsfonden

MVH. Bigdaddy

Velkomster kontra testskabeloner[rediger kildetekst]

Hej Masz. Kan se at du har sat en {{test}} på Brugerdiskussion:Maximilian Maximillano. Hvis det kun er pga. signaturen på artiklen og den manglende forhåndsvisning ville jeg nok bare have sat {{velkommen}} på og så have givet de to tips "ved siden af". Formuleringen af test-skabelonen kan måske virke lidt hård på nye, der bare ikke helt ved hvordan man kommer rigtigt igang. --MGA73 25. feb 2009, 14:09 (CET)

Hej,
Jeg har nu ændret {{test}} til {{velkommen}}. Jeg har dog ikke sat de to tips ind da de begge to er skrevet på velkomsten. --Masz 25. feb 2009, 14:18 (CET)
Det er bare ok. Jeg har flyttet dit svar tilbage hertil. Det er bedst at svare der, hvor "diskussionen" er startet - det gør det lettere at finde sammenhængen. --MGA73 25. feb 2009, 14:27 (CET)


Sir John Franklin[rediger kildetekst]

Er det ok at oversætte artikler fra http://en.wikipedia.org/wiki/John_Franklin#1845_Northwest_Passage_expedition og skrive dem ind i den danske version af Wikipedia????

MVH Jens Skovsbøll alias Bigdaddy

Hej Bigdaddy, Det er helt ok at oversætte fra alle wikipedia'er, for alt tekst på wikipedia (alle sprog) er udgivet under GNU Free Documentation License --Masz 26. feb 2009, 14:16 (CET)


Kommentarer[rediger kildetekst]

Jeg kan ikke finde ud af at komme til Masz og give mine kommentarer. Hvordan gør jeg? Jesper Asmussen


Filibuster[rediger kildetekst]

Hej Masz :-)

Jeg har redigeret følgende indlæg http://da.wikipedia.org/wiki/Filibuster med en oversættelse fra http://en.wikipedia.org/wiki/Filibuster.

Er det i orden det jeg har gjort? Tjek det lige.

MVH. Jens Skovsbøll


Nu fjerner de sgu min signatur som du sagde jeg skulle sætte ind Hilsen Jens S.

Tak for velkomsten[rediger kildetekst]

Hej Masz, jeg ville bare sige mange tak for velkomsten. Jeg har indtil videre ikke rigtig bidraget så meget - det har kun været rettelse af stave- og tastefejl - men jeg regner med at hjælpe til med at skrive nye artikler og tilføje stof til allerede eksisterende artikler :)

Med venlig hilsen Ryberg99 17. mar 2009, 19:56 (CET)

Hej Ryberg 99, jamen det var så lidt :-), fortsat god arbejdslyst :-) --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 18. mar 2009, 13:31 (CET)

Om barnstars[rediger kildetekst]

Hejsa!

Jeg har netop oprettet en astronomi-barnstar - bare til din orientering :-) --Palnatoke 21. mar 2009, 17:59 (CET)

Fedt ;-) --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 21. mar 2009, 18:09 (CET)

Artikler med (ikke-)nonsens[rediger kildetekst]

Hej!

Jeg synes, det er godt med din hærværksbekæmpelse. Men kan jeg få dig til at tage et kig på artiklerne inden indsættelse af {{hurtigslet}} el. lign. og fjerne det tydelige nonsens og indsætte passende skabeloner til ikke-nonsens-tekst som på Bornholmer hjem. Mvh. --Allano (Skriv til mig her...) 24. mar 2009, 20:43 (CET)

Ok :-) --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 25. mar 2009, 14:06 (CET)

Gendannelsesbeskrivelse[rediger kildetekst]

Hej Masz.

Kan du fortælle mig, hvordan du får dansk i stedet for engelsk beskrivelse i beskrivelsesfeltet, når du gendanner vha. popups?

Christian Giersing (diskussion • bidrag • e-mail) 26. mar 2009, 19:10 (CET)

Hej Christian, jeg var også ret irriteret da jeg begyndte at bruge popups, så jeg har oprettet Bruger:Masz/monobook.js, og min oversættelse Bruger:Masz/strings-da.js (det er faktisk Barklunds med et par linjeændringer). Hvis du vil have den samme oversættelse som min så bare opret din monobookside med følgende kode:
 // [[:w:en:User:Lupin/popups.js]]
 
 document.write('<script type="text/javascript" src="' 
     + 'http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Bruger:Masz/strings-da.js' 
     + '&action=raw&ctype=text/javascript&dontcountme=s"></script>');
 document.write('<script type="text/javascript" src="' 
             + 'http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=User:Lupin/popups.js' 
             + '&action=raw&ctype=text/javascript&dontcountme=s"></script>');
Hvis du vil have en anden oversættelse så bare opret en side med din oversættelse og skift Bruger:Masz/strings-da.js ud med siden hvor din oversættelse er. --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 26. mar 2009, 19:25 (CET)

Kandidat til GA[rediger kildetekst]

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at jeg har oprettet en kandidat til GA for knap en uge siden, men ingen har endnu reageret. Jeg vil være glad, hvis der blot kommer en kommentar til det. --Ktp72 7. apr 2009, 12:06 (CEST)

Jeg har nu stemt --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 7. apr 2009, 22:07 (CEST)
Tak for hjælpen. --Ktp72 8. apr 2009, 09:46 (CEST)


Vedr. rettelse[rediger kildetekst]

Har ingen anelse om det er her jeg må skrive til dig?

Jeg er helt ny her - derfor går det ikke så hurtigt, men har længe haft lyst til at skrive på nogle af de ting jeg synes at der mangler :-)

Nå, men i alle tilfælde så har Hannibal og Marco Polo lige skiftet navn til MarcoPolo kunne jeg se på deres hjemmeside - så det er et og samme rejsebureau :-)

TravellingW

Velkommen til... Jeg var vist ikke helt vågen da jeg rettede den så jeg rettede den tilbage 2 minutter efter. Sorry :-( --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 7. apr 2009, 20:04 (CEST)

Patruljering[rediger kildetekst]

Jeg må lige gøre dig opmærksom på, at da du foretog denne ændring, burde du have markeret de foregående ændringer som markerede, så de forsvinder fra denne visning. Det var vist for øvrigt også den redigering, du optalte omtalte på irc.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 8. apr 2009, 18:17 (CEST)

Jeg har læst og forstået!
Jeg har modtaget advarsler og tips og har forstået deres betydning.

beklager, jeg skal nok huske det til en anden gang. --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 8. apr 2009, 19:01 (CEST)

Det er bare i orden. Jeg gjorde det heller ikke i starten :-).
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 11. apr 2009, 22:16 (CEST)


Jeg har forresten fået svaret på det, du ville vide i eftermiddags på irc. Jeg kan fortælle dig det næste gang vi mødes der :-).
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 11. apr 2009, 22:16 (CEST)

Ok, jeg er på når jeg fat i min stationære ;-) --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 12. apr 2009, 06:38 (CEST)


Hej Masz! Da du gerne vil være administrator, så vil jeg gerne give dig lidt tips :-) Denne rettelse [1] burde efter min opfattelse have været {{tætpå}} i stedet for. Reklame og oversæt opfordrer jo også delvist til, at man omskriver teksten. Da Pandson beers "Its located in Denmark and was founded by Panding and DKP" og opretteren hedder Bruger:Panding, så kunne man jo godt fristes til at tro, at der er tale om en virksomhedskonto (som vi ikke tillader - og iøvrigt bør have en skabelon for - men det er en anden snak) for den omtalte virksomhed. Medmindre der er truffet anden beslutning siden jeg læste sidst, så sletter vi jo næsten uden undtagelse altid artikler der er oprettet {{tætpå}} og så er der jo ingen grund til at bruge tid på at slette eller oversætte. Jeg venter lidt med at slette så du kan læse artiklen igen. --MGA73 14. apr 2009, 12:44 (CEST)

Ja, jeg ved det... men da jeg læste artiklen, stod brugerens navn der ikke... Se her --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 14. apr 2009, 13:58 (CEST)
Ok, ja se det var tricky :-) --MGA73 14. apr 2009, 22:18 (CEST)


Tips vedr. oprettelse af flertydigsider[rediger kildetekst]

Hej Masz. Du flyttede Radioaktivität Radioaktivität (album) og ændrede omdirigeringen til en flertydigside.

For det første ville en begrundelse for denne flytning være en god ting. De tidligere redaktører af siden har åbenbart ment at albummet var hovedbetydningen eller den betydning som flest ville forvente af opslagsordet "Radioaktivität", og da artiklen om albummet linker til sangen kan denne findes omtrent lige så hurtigt som hvis man går over en flertydigside. Hvis du har en anden opfattelse, bør du begrunde den.

For det andet skal man, når man ændrer en sides indhols til noget andet ("Radioaktivität" blev ændret fra at beskrive et album til at være en flertydigside) altid rette de eksisterende links til siden, så de ikke pludselig peger et forkert sted hen. Her tænker jeg på de 3 link til Radioaktivität (Speciel:Hvad linker hertil/Radioaktivität), og på mindst ét af interwikilinkene fra Wikipedia på andre sprog (Hvis man retter et af dem, kan iw-botterne klare de øvrige i dette tilfælde fordi de kan se forskel på almindelige sider og flertydigsider.) Det har du ikke gjort så vidt jeg kan se. Byrial 15. apr 2009, 11:34 (CEST)

Jeg har læst og forstået!
Jeg har modtaget advarsler og tips og har forstået deres betydning. Tak for tipsene, Byrial og MGA73. Jeg vil fremover huske at gøre det :-) --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 15. apr 2009, 13:50 (CEST)


Israel som FA[rediger kildetekst]

Jeg har nomineret Israel som FA igen da der manglede stemmer ved sidste nominering. Jeg synes du skulle kigge forbi her --Gorbi 18. apr 2009, 13:51 (CEST)


Kosmetiske ændringer[rediger kildetekst]

Hej Masz! Jeg kan se, at du eksperimenterer lidt med botten og "kosmetiske ændringer". Det er også meget fint, så længe du ikke sætter den til at rette alle artikler (det belaster jo systemet). Men du skal vist opdatere dine filer, for den retter til "Billede", jf. fx [2] i stedet for "Fil". --MGA73 18. apr 2009, 20:34 (CEST)

Uh ja, det kan jeg godt se nu.. --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 18. apr 2009, 20:35 (CEST)


Når du vedtager en LA[rediger kildetekst]

Hej Masz! Når du vedtager en LA (Play Station 3), skal du sørge for at skrive den på forsiden og på siden Wikipedia:Lovende artikler. Bare til en anden gang :) --Lindberg 28. apr 2009, 22:34 (CEST)

Det gjorde jeg også, men det tog mig lidt tid at finde en passende kategori ;-), Dog glemte jeg at gøre det på forsiden :-( --Masz (Skriv besked) 29. apr 2009, 09:07 (CEST)


Har lige fjernet hærværk fra Kalkunen på artikel Urin. Kan se at du allerede har givet ham en 'test3' i formiddags, men dette har åbenbart ikke hjulpet :-( - VicVal 29. apr 2009, 14:19 (CEST)

Ja, desværre er det ikke altid at brugerne er "gode" mod wikipedia. :~( --Masz (Skriv besked) 29. apr 2009, 18:26 (CEST)


Fra anonym[rediger kildetekst]

Tak for dit brev vedr. "hærværk". Jeg håber det er en JOKE!!! Læs venligst hele afsnittet som bif narren blir ved med at indsætte! Det er injurier og chikane! Men du ligger jo nok også ude på pestegnen med nålen i armen, siden du føler dig støt over at jeg ændrer de løgne de har skrevet!

Lad mig lige understrege at vi har en injurielov herhjemme, som bla. omhandler "chikane" og "ringagt". Er du i tvivl om nogen af disse ting, kan jeg være behælplig enten med en stævning som vil forklare dig nærmere. Du kan også bruge dit internet til noget fornuftigt og få større indsigt i Straffeloven's § 265, 266b og 267, 269-271, 273 stk. 1.

Læs det indlæg, som du postulere skulle være sandt.

Fortsat god dag.(Skrev 90.184.196.243 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvis du synes at der er løgne i artiklen så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside. For resten: var det ikke dig der skrev
Citat Haaader bif bøsser Citat

For det lyder vist ikke helt OK. --Masz (Skriv besked) 30. apr 2009, 07:18 (CEST)


Name on ar.wp[rediger kildetekst]

Name is free now, regards. --Shipmaster 30. apr 2009, 08:24 (CEST)

Thank you :-) --Masz (Skriv besked) 30. apr 2009, 15:40 (CEST)