Brugerdiskussion:Masz/Arkiv 8

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Botassistance søges igen[rediger kildetekst]

Hej Masz.

Kan du være sød med din bot at rette alle forekomster af {{refliste}} til {{reflist}}? − der er ingen grund til at bruge to ens skabeloner.

På forhånd tak. Med venlig hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 30. mar 2010, 15:55 (CEST)

Selvfølgelig. De er nu rettede. --Masz 30. mar 2010, 16:47 (CEST)
Når nu så ingen artikler bruger {{Refliste}}, kan du så ikke være sød også at slette den? PFT mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 30. mar 2010, 16:49 (CEST)
Jo, det er nok også en god idé, at det ikke kan lade sig gøre at bruge den. --Masz 30. mar 2010, 16:51 (CEST)
Enig. Der bør normalt kun være ét navn for hver skabelon. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 30. mar 2010, 16:52 (CEST)


Skrivebeskyttelse[rediger kildetekst]

Hej Masz. Kan du ikke være sød at skrivebeskytte Skabelon:FD, da det er den 4. mest benyttede skabelon, og de øvrige op til nr. 9 også er beskyttede? På forhånd tak mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 30. mar 2010, 16:55 (CEST)

Gjort --Masz 30. mar 2010, 17:13 (CEST)

Brugerside- og historik-fjernelse[rediger kildetekst]

Hey. Du skrev til en i nybegynderforummet at man godt kunne få fjernet ovenstående ting. Dette vil jeg gerne have bliver gjort med min profil. Mange tak på forhånd. --Karmus 30. mar 2010, 22:04 (CEST)

Nu er den slettet. --Masz 30. mar 2010, 23:46 (CEST)

Botassistance igen igen[rediger kildetekst]

Hej Masz.

Kan du være sød at køre en tur med botten, hvor den fjerner parameteren i {{commonscat}} og {{commonsbilleder}}, hvis de er identiske med sidens titel?

På forhånd tak. Med venlig hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 6. apr 2010, 17:22 (CEST)

Uhh.. jeg er sikker på, at det kan lade sig gøre, men til gengæld aner jeg ikke hvordan. Prøv at spørge nogen andre. --Masz 6. apr 2010, 17:49 (CEST)

artikel slettes[rediger kildetekst]

Jeg har skrevet om Smeg. Noget af det er fra den engelske udgave på Wikipedia. Men nu står der at artiklen måske slettes. Hvem skal man spørge om det? Jeg ville gerne sætte fotos ind (men kunne ikke finde ud af det) og eventuelt skrive noget mere. Men hvis det alligevel slettes, kan det jo være lige meget. Hvornår finder man ud af om en artikel slettes eller ej. Tror "truslen" har stået på artiklen i et par uger nu.

Sæt du dem bare ind. I morgen får jeg fundet ud af hvad der skal gøres for at den beholdes --Masz 6. apr 2010, 20:59 (CEST)
Desværre bar artiklen så meget præg af at være reklamerende, at cirka halvdelen af den skulle slettes. Det var ellers ærgeligt. --Masz 8. apr 2010, 19:20 (CEST)


Sletning af profil.[rediger kildetekst]

Kan du hjælpe mig med at slette min profil da jeg ikke skal bruge den mere og ikke bare vil have den til at stå? (Skrev LRHN (diskussion • bidrag) 9. apr 2010, 09:11. Husk at signere dine indlæg.)

Nej man kan ikke slette brugerkonti, men man kan få dem blokeret permanent. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 9. apr 2010, 11:13 (CEST)

Hvordan får jeg den blokeret permanent??? (Skrev LRHN (diskussion • bidrag) 9. apr 2010, 09:19. Husk at signere dine indlæg.)

Det kan du ikke gøre selv, det skal en administrator gøre. Spørg på Wikipedia:Anmodning om administratorassistance. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 9. apr 2010, 12:07 (CEST)
Jeps :-) Knud Winckelmann kom mig vist i forkøbet. --Masz 9. apr 2010, 13:23 (CEST)

En god og en lovende artikel[rediger kildetekst]

Hej Masz. Jeg kan se, at du har ændret Agrippina til en "god" artikel, men der er ikke noget god-ikon på selve siden. Kunne du ændre dette?

Desuden vil jeg spørge dig, om du kunne indføje L'incoronazione di Poppeasiden for lovende artikler, da den er blevet udnævnt, men ikke er kommet på listen.

Jeg har selv meget store anparter i disse artikler (under forskellige brugernavne), så for en god ordens skyld henvender jeg mig til en neutral person. :)

Mvh / Operator 20. apr 2010, 11:05 (CEST)

Selvom du selv har skrevet artiklerne, eller i væsentlig grad forbedret dem, er du stadigvæk velkommen til at tilføje dem på siderne :-). Til gengæld bør du kun bruge én konto, da det i såfald er nemmere at komme i kontakt med dig, og fastslå, hvem kontoerne tilhører. Men ellers er alt gjort. --Masz 20. apr 2010, 14:14 (CEST)
Jeg kan nu heller ikke se noget GA-ikon i toppen ved siden af navnet. --Santac 20. apr 2010, 14:47 (CEST)
OK, super, Masz. Grunden til at jeg har oprettet en ny konto er, at jeg var logget automatisk ind i en måned og derefter blev logget ud af systemet. Jeg havde lykkeligt glemt mit kodeord, og jeg havde ikke oplyst min konto. Jeg ville da rigtig gerne være fortsat som Operidiot, men jeg kunne ikke finde ud af at få logget ind, så jeg endte med at oprette ny. Nu huserer jeg så som Operator. Jeg arbejder, forstås, mest med opera-artikler. Mvh / Operator 20. apr 2010, 14:56 (CEST)
Det er også helt fint. Jeg synes dog det ville være smart hvis man lavede en lille note på operidiotens brugerdiskussionsside, så det har jeg gjort. Du er velkommen til at ændre formuleringen, hvis du synes en anden er bedre. --Masz 20. apr 2010, 15:41 (CEST)
Hmm... af en eller anden grund dukkede gårsdagens redigering ikke op på Operidiotens diskussionsside. Måske har jeg bare glemt at trykke gem? Nå, men nu skulle skabelonen gerne være der. --Masz 21. apr 2010, 16:29 (CEST)

Hej Masz. Du afviste Transport i København som LA med forskellige begrundelser på diskussionssiden. Jeg mener at de punkter du skriver er blevet ændret. Hvis jeg nominerer artiklen til LA igen, vil du så støtte det, eller mener du der mangler mere? --Santac 27. apr 2010, 15:12 (CEST)

Jeg skal prøve at se. Jeg har i den seneste tid ikke haft særlig meget tid, så der kan måske godt gå lidt tid endnu. --Masz 5. maj 2010, 16:51 (CEST)[svar]

http://www.transgenics.com/products/atryn.html der står selv om det.er det godt nok så at jeg må genskabe artiklen?--80.167.149.247 21. maj 2010, 17:19 (CEST)[svar]

Det måtte du vel godt, men nu kom jeg dig i forkøbet så jeg kunne spare dig for besværet, når den nu blev slettet af en forkert grund :-) --Masz 21. maj 2010, 17:38 (CEST)[svar]

forstår ikke dit svar helt.ja eller nej?--80.167.149.247 21. maj 2010, 17:46 (CEST)[svar]

Hverken ja eller nej. Den findes. Se ATryn. --Masz 21. maj 2010, 20:48 (CEST)[svar]

versionssletning[rediger kildetekst]

Hejsa, i det kommende nyhedsbrev skriver du "Muligheden for versionssletning og -skjulning" - er der ikke kun mulighed for skjulning? (jeg har ikke funktionen selv). Det vil nok ikke være passende hvis jeg ændrer i artiklen, da der står dit navn som forfatter. Derudover kan jeg tilføje at "Oversighters" (forvaltere?) stadig har mulighed for at skjule indhold således at administratorer ikke kan se det.) Mvh. -- Christian75 27. maj 2010, 10:20 (CEST)[svar]

Jo, du er da velkommen til at rette, hvorefter du lige tilføjer et "...og Christian75". Egentlig er det kun skjulning, men da det for almindelige brugere ser ud som om at de er slettede, har jeg valgt at kalde det en sletning. Det samme er rent faktisk gældende for artikelsletninger, der i virkeligheden er rene skjulninger (admins kan se slettede sider). Nå, men for at komme til sagen, så er du velkommen til at rette artiklen, og husk på, at forvalter-rettigheden i sig kun giver ret til at tildele folk (og forvalteren selv) en hvilken som helst administrativ gruppe – heriblandt oversighters. Forvaltere der ikke har tildelt sig noget har ikke reelle tekniske rettigheder. --Masz 27. maj 2010, 19:58 (CEST)[svar]

Jest info na twoje stronie w pl wiki Drozdp 15. jun 2010, 15:13 (CEST)

Nyheder for november 2010[rediger kildetekst]

Nyheder for december 2010[rediger kildetekst]

Nyheder for januar 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for februar 2011[rediger kildetekst]

Wikimedia Danmark[rediger kildetekst]

Kære Masz/Arkiv 8.

Vi er mange, som sætter pris på dine bidrag til den dansksprogede Wikipedia. Men som bekendt kan projektet altid bruge flere kræfter til at udvikle encyklopædien og gøre den endnu bedre. Wikimedia Danmark arbejder bl.a. med at udbrede kendskabet til og forståelsen af Wikipedia - og de øvrige søsterprojekter. Dette sker bl.a. ved at deltage i lokale, regionale og nationale arrangementer, samt gennem erfaringsudveksling fra Wikimedia-foreningerne i hele verden.

Som bekendt vil en forening stå stærkere, hvis den er bredt repræsenteret blandt sine interessenter. Derfor håber jeg rigtig meget, at du har lyst til at støtte dette arbejde gennem at melde dig ind. Naturligvis bestemmer du selv, hvor meget arbejde du ønsker at lægge i foreningen. Foreningen skal bruge såvel passive støttemedlemmer som aktive fodfolk.

Hvis du har nogen som helst spørgsmål, er du naturligvis hjertelig velkommen til at kontakte enten mig eller skrive direkte til foreningen.

Med mange venlige søndagshilsener |EPO| COM: 13. feb 2011, 13:07 (CET)

Nyheder for april 2011[rediger kildetekst]

Hej Masz, Tilfældigt så jeg at du erstatter alle "{{!}}" med "|". Men vidste du at man ikke behøver det, når det gælder wikilinks?

[[Bruger:Masz{{!}}Masz]] kan godt skrives som [[Bruger:Masz|Masz]] inden i en skabelon. --
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 21. jun 2011, 10:57 (CEST)

Det er jeg udemærket klar over. Jeg har kun gjort det i skabelonerne fordi en boks ikke kan indsættes i en skabelon, når den indeholder almindelige |'er. Hvis man bruger normale |'er, opfattes den efterfølgende tekst som en parameter, selvom det ikke er hensigten. Derved ødelægges skabelonens funktionalitet, så jeg bruger !-skabelonen i stedet for . :-) --Masz 21. jun 2011, 11:55 (CEST)
Hmm du har ikke forstået mig. I en boks, skal man bruge {{!}} men et link .... i en boks, behøves ikke denne erstatning. Se fx dette: ændring jeg lige har foretaget mig, for at vise hvad jeg mener. (Håber at du ikke har et problem med det? Ellers rul den bare tilbage. --
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 21. jun 2011, 12:10 (CEST)
Det vidste jeg også godt ;-) det er bare mig, der er lidt doven. Jeg har klippe-klistret din boks over i hønsedesign og blot brugt "find og erstat alt"-funktionen på boksen. Dermed blev alle | erstattet af !, selvom det ikke var nødvendigt på alle. Jeg har ikke stillet det tilbage, fordi det ikke gør nogen praktisk forskel. --Masz 21. jun 2011, 12:14 (CEST)
Ah, du er doven. LOL. OK. Så ved jeg det ;). Fint så. Tak for svaret ;) --
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 21. jun 2011, 18:36 (CEST)

Nyheder for juli 2011[rediger kildetekst]

Tilføjelse til Nyheder for Juli 2011[rediger kildetekst]

Da jeg blev overasket at der er et annonce for at stemme på Hønsedesign i Nyhederne, så syntes jeg at det ikke er helt ærlig overfor det nye design. Derfor tilføjer jeg dette nyhed:--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 1. jul 2011, 19:36 (CEST)


Stem på det nye design!

Afstemningen, om hvordan brugerdiskussionsskabelonerne skal se ud, er stadig i gang. Hvis du også bliver glad af at se på det nye design og dens rolige udseende, så er det nu, du skal bruge din stemme, idet vi ikke har kunnet nå til enighed via diskussion.

Tænk på alle fordelene:

  • Skabelonen virker tiltalende til at læse hvad det handler om.
  • Den har god blikfang og øjner stille og roligt
  • Den skræmmer ikke nye brugere væk
  • Den er overskuelig
  • Den passer fint med de øvrige skabeloner, der anvendes på da:WP og adskiller sig som informative skabeloner.
  • Der er grund til at vise hensyn ved ikke at bruge skrigende farver.



Tak for hjælpen!

Mange tak for din hjælp ved at finde fejlen og gøre mig opmærksomme på nogle vigtige ting ;)

Det er ikke altid så nemt at finde ud af, når der er støj på linien ;)

--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 1. jul 2011, 21:26 (CEST)

Tak, men det var nu dig, der fandt frem til hvor fejlen var:-). --Masz 1. jul 2011, 23:22 (CEST)

Det var dig der vidste mig på redigeringsknappen der forsvand. Andre sagde bare at de disk.side blev ødelagt ikke? ;)--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 2. jul 2011, 03:30 (CEST)

Inaktive administratorer[rediger kildetekst]

Hej Masz!

Du har den 3. juli indsat {{IliveAdm}} på en række inaktive administratorers brugerdiskussionssider. Lidt spørgsmål i den forbindelse:

  1. Hvornår kan de fratages deres administratorstatus?
  2. Hvem skal (læses: må) stå for fratagelsen?
  3. Hvad, hvis nogle af dem en dag vender tilbage efter de har fået taget flaget?

Fortsat god ferie og god arbejdslyst fra Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 12. jul 2011, 19:09 (CEST)

Svaret på spørgsmål 1 finder du på skabelonen: 210 dage efter skabelonens indsættelse. Spørgsmål nummer to ved jeg ikke - det havde jeg tænkt, at man kunne tage en diskussion om, for vi har lang tid tilbage. Spørgsmål nummer 3 var der en der svarede på på afstemningssiden - de kan få adminstatus præcis som alle de brugere, som ikke har haft det før. I bund og grund ved jeg lige så meget som du gør, men du er for min skyld mere end velmommen til at oprette et indlæg på landsbybrønden vedr spørgsmål 2.
Også en god sommer/sommerferie til dig :-) --Masz 12. jul 2011, 19:23 (CEST)

Skabelon test 3[rediger kildetekst]

Hej Masz, jeg har en idé til skabelon test 3, test 3.

Måske du gider kigge lidt på det? Pacx 13. aug 2011, 13:39 (CEST)

Kan du slet ikke se igennem fingerne med sletning. Forstår godt hvad du mener. Men det er det eneste der hjælper på mig lige nu- det er et nødstilfælde at hjælpe mig til at få det bedre. Håber du som menneske og ikke admistrator se i gennem fingerne med det. Kunne du ikke ved et uheld hjælp? Hvad skal jeg gøre for at få det gjort. Jeg er desperat.--M 20. aug 2011, 19:51 (CEST)

Oversættelse af skabelon[rediger kildetekst]

Hej Masz, vil du gøre mig en tjeneste og oversætte skabelonen en:Template:MedalistTable til dansk? jeg skal bruge skabelonen til en række artikler om discipliner under Mediterranean Games, og jeg er ikke så skrap til skabeloner. På forhånd tak (-: Mvh . --Trade 24. aug 2011, 18:45 (CEST)

Her er den Skabelon:MedalistTable. God fornøjelse. --Masz 24. aug 2011, 20:22 (CEST)

Nyheder for september 2011[rediger kildetekst]


Undlad venligst at genindføre en stavefejl, der er blevet rettet! Det hedder 24-års-reglen, og kilden er Dansk Sprognævn (Retskrivningsordbogens §57.7a)! Der er ikke tale om en "årsregel" med 24 foran.

Nyheder for oktober 2011[rediger kildetekst]

Hej Masz

Din nye skabelon Navboks Danmarks politik er lidt "uheldigt" lavet. Hvis man trykker på et af de tre links til at henholdsvis se, diskutere eller redigere den sendes man til skabelonen Navboks/doc, som man jo ikke er interesseret i at rette i. --Thomas 4. okt 2011, 19:55 (CEST)

Hov, den har jeg ikke set. Det var da sørme også en del bøvl med netop den skabelon, da navboks-grundskabelonen øjensynligt ikke tillader brug af wiki-tabeller, så jeg blev nødt til at bruge Speciel:ExpandTemplates. Men jeg retter naturligvis snart linkene. --Masz 4. okt 2011, 21:19 (CEST)
Det ser ud til, at en anden bruger er kommet mig i forkøbet :-) --Masz 4. okt 2011, 21:20 (CEST)

Nyheder for november 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for januar 2012[rediger kildetekst]

Hej. Jeg han se du har lavet denne side Bruger:Masz/Diskussion og bruger den som skabelon til din diskussionsside. Jeg kunne godt tænke mig at have sådan en selv, så jeg ville spøger om jeg gerne på kopier det så jeg kan kan bruge det min min diksussion? --Mvh Simeondahl (diskussion) 13. apr 2012, 11:53 (CEST)

Bare hug den, hvis du vil. Det er blot en lidt revideret version af {{diskussion}}. --Masz 14. apr 2012, 12:34 (CEST)

Engelsk princip[rediger kildetekst]

Hej, Masz jeg tænker lidt på om dansk wiki skulle indføre det samme princip som engelsk wiki, ang. med uendelige blokeringer til brugere, som kommer med juridiske trusler mod andre. Det, er omend ikke velset men sådan som jeg ser det ikke en blokeringsgrund i sig selv. Jeg, tænkte det kunne være rart at andre brugere vil kunne arbejde i fred, uden at have den slags trusler hængende over hovedet. Det, er før hændt at denne situation, har skræmt en aktiv bidragsyder væk fra projektet, så jeg tænke om man ikke allerede nu kunne gribe ind så det ikke sker igen. Hvad, er din mening? God lørdag herfra (;. --Trade (diskussion) 23. jun 2012, 16:00 (CEST)

Hej Trade. Oftest er trusler ikke alvorlige, men jeg kan godt se, at de kan være et stort problem. Nu har jeg ikke læst de forskellige holdninger for og imod den engelske praksis, men jeg kan forestille mig, at det sker af hensyn til mange bandlysningsdiskussioner. På dansk Wikipedia er der så få bandlysningsafstemninger, at man kan koncentrere sig om hver eneste afstemning. Jeg har altid støttet hårdere og hurtigere blokeringer, end praksis er på dawiki, så personligt ville jeg ikke have noget imod at kunne blokere brugere uendeligt af alvorlige grunde som disse. Men på den anden side synes jeg, at det indtil videre har fungeret meget fint med de hidtidige afstemninger om bandlysninger. Så jeg er lidt splittet i den diskussion. --Masz 23. jun 2012, 17:12 (CEST)

Den er allerede "Nomineret til lovende artikel", jeg håber du vil "forfremme" den til vedtaget? Jeg håber den efterfølgende kan blive nomineret til GA. Jeg synes i hvertfald selv at det er en god artikel. mvh Per (PerV) (diskussion) 3. okt 2012, 09:57 (CEST)

Jeg sætter mig i hvert fald og gennemlæser den snart. :-) --Masz 3. okt 2012, 15:25 (CEST)

Skulderklap[rediger kildetekst]

Ridder af Wikipedia-Barnstar
For dit arbejde som administrator – alt fra tilbagerulning af vandalisme, sletninger, blokeringere og ikke mindst din evne til at give en hjælpende hånd hos nybegyndere samt at gå i dialog ved konflikter.

Et helt fantastisk stykke arbejde og en entusiasme, som forbedrer Wikipedia dagligt. Et arbejde, der ikke bliver påskønnet nok... Men her får du lige et lille skulderklap bestående af en hilsen og en stjerne. Godt og ikke mindst værdsat arbejde som i administratorer laver. Med venlig hilsen Pelle Hansen 7. jan 2013, 01:33 (CET)


Jamen dog da! Jeg takker mange, mange gange! Det reddede lige min dag! :-) --Masz 7. jan 2013, 17:56 (CET)

Nyheder for marts 2013[rediger kildetekst]

Nordisk religion[rediger kildetekst]

Hej Masz. Du var meget aktiv i diskussionen om, hvorvidt Nordisk religion skulle udnævnes til FA. Måske du så vil kaste et blik på denne nominering til AE, der har denne artikel som hovedartikel. --Johan U (diskussion) 8. jun 2013, 17:38 (CEST)

Jeg kan godt se, at jeg har været aktiv i diskussionen, men det er trods alt ret længe siden, så min holdning til artiklen står ikke helt klart i min erindring. I hvert fald vil jeg afgive en stemme inden afstemningens udløb. --Masz 13. jun 2013, 22:46 (CEST)
Tak! --Johan U (diskussion) 14. jun 2013, 13:39 (CEST)

Hej Masz jeg vil gerne bede dig om at kigge på Slaget ved Wien, som jeg har arbejdet en del med i håb om at den en dag kan ende som GA. mvh Per (PerV) (diskussion) 3. jul 2013, 16:31 (CEST)

Hej PerV. Jeg har efterhånden fundet ud af, at jeg ikke bør love ting med min beskedne Wikipedia-aktivitet. Jeg vil dog gerne kigge på det, hvis jeg lige får tid. :-) --Masz 5. jul 2013, 17:05 (CEST)
Ok, det er da ærgerligt med din beskedne aktivitet. En del af de personer, jeg følte mig mest knyttet til, som dig og Thyge er lidt efter lidt forsvundet :(. Du er jo min "mentor" ;). Men hvis du får tid ville jeg blive meget glad for at høre dine kommentarer ... ha en god sommer :). mvh Per (PerV) (diskussion) 6. jul 2013, 11:01 (CEST)

Nyheder for august 2013[rediger kildetekst]

Nyheder for september 2013[rediger kildetekst]

Nyheder for oktober 2013[rediger kildetekst]

Semiskyttelse af neger-side[rediger kildetekst]

Hej

Jeg ser det som en fornuftigt valg at semibeskytte neger-siden. Desværre ser jeg også, at der var en del antagelser på den gamle udgave uden kilder. Siden er blevet i går opdateret og har taget hensyn til etymologien i ordet MED kildeangivelser. Hvordan starter jeg en diskussion med brugeren Rmir2 som fjerner den nye version uden argumentation? Dette kan da ikke være rigtigt?

Bedste hilsner AECCPH

Hej AECCPH. Du kan skrive til ham på Brugerdiskussion:Rmir2 eller Diskussion:Neger. Siden blev, så vidt jeg kan se, semibeskyttet af Knud Winckelmann. Jeg kan forsikre dig om, at det ikke er første gang, siden er genstand for diskussion. --Masz 22. nov 2013, 09:37 (CET)

Oprettelse af projekt[rediger kildetekst]

Hej Masz, vil du hjælpe mig med at oprette om "Russisk historie frem til 1721". Både jeg og Rmir2 skriver om emnet, og det kunne være praktisk, at koordinere vores indsat, samstemme traslittereringer af navne, årstal og steder i et fælles forum, og samtidigt skabe et fælles overblik, som et projekt kunne være med til. Begrænsningen i tid er velvalgt, jo tættere vi når op på 1917 skiller vore veje. Så for ikke at blande de uenigheder ind i projektet foreslår jeg begrænsningen. Det betyder selvfølgelig ikke, at det ikke er interessant at beskrive. Men at "sætte projektet i verden" med så omfattende modsætninger vil bare tvinge en konflikt frem. :( mvh Per (PerV) (diskussion) 1. dec 2013, 19:41 (CET)

Jeg ville meget gerne om du kunne hjælpe mig med at lave en virksomheds beskrivelse, har prøvet et par gange tidligere forgæves da de ikke har fulgt jeres retnings linjer))

Vh

Thomas----

Kære Thomas. Hvad skulle det være? Du kan eventuelt, hvis det skulle behage, bruge Bruger:Masz/Sandkasse, hvor du kan redigere, som du ønsker. Så kan jeg hjælpe dig derfra. --Masz 17. feb 2014, 18:26 (CET)

mvh Per (PerV) (diskussion) 6. apr 2014, 20:03 (CEST)

Ja, den diskussion ser temmelig anstrengt ud. Jeg kan også se, den er blevet beskyttet for en vis tid, og en lille nedkøling virker da som regel også meget godt. Der er vel ikke mere at gøre, når der over for Rmir2 allerede er blevet påpeget, at hverken opførslen eller redigeringerne var efter bogen. --Masz 8. apr 2014, 08:52 (CEST)
Wikimedia Commons logo

Hello! Sorry for writing in English. As you're an administrator here, please check the message I left on MediaWiki talk:Licenses and the village pump. Thanks, Nemo 18. sep 2014, 21:23 (CEST)

Wikipedia-diskussion:WikiProjekt Verdens lande[rediger kildetekst]

Hej Masz, du må gerne deltage i denne diskussion Wikipedia-diskussion:WikiProjekt Verdens lande? venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 30. mar 2015, 18:39 (CEST)

Jonna Hjerl[rediger kildetekst]

mange tak for at byde mig velkommen. jeg undskylder at jeg ikke endnu er helt kendt med regler ol. men jeg vil få rettet mine fejl

grunden til jeg kommer til at nævne Jonna Hjerl på fornavn er at jeg kender hende personligt men skal nok være mere opmærksom på denne fejl og skrive mere objektivt

jeg er også et spørgsmål; hvordan sætter man et eller flere billeder ind på siden?

håber jeg får underskrevet ordentligt MVH KirstineBS

KirstineBS (diskussion) 23. apr 2015, 19:30 (CEST)

Hvis du kender hende personligt, er det vigtigt at gøre op med sig selv, om man er så tæt på personen, at man kan skrive neutralt. Denne side forklarer lidt om problematikken, men du kan så selv bedømme, om du er det i det her tilfælde. Ellers når det kommer til spørgsmålet om billeder, så findes den her side: Hjælp:Guide (formatering), hvor der findes en udførlig vejledning. Ja, du fik underskrevet ordentligt! Læg mærke til, at hvis du skriver --~~~~, så erstatter systemet disse tegn med både dit brugernavn og tidspunktet, så du behøver faktisk ikke indtaste brugernavnet manuelt. Spørg endelig, hvis der er mere! --Masz 24. apr 2015, 15:55 (CEST)

Indlæg fra IP[rediger kildetekst]

min artikelstart om Claude Chichon har irriteret en robot. Jeg er irriteret over robotten og holder straks op med at redigere wiki, hvis robotten ikke instrueres om at blande sig uden om!77.215.143.98 18. maj 2015, 03:36 (CEST)[svar]

Til Bruger:77.215.143.98, jeg er aldeles ikke nogen robot, men et levende meneske, og jeg bliver irriteret over dine ligegyldige 7 ords lange artikler, som ikke overholder en éneste af wikis normer. Du gad ikke engang at skrive efternavnet Chichon med stort, da du oprettede artiklen. Med din tilgang til sproget er jeg sikker på at du ved at efternavne skal skrives med stor. Og så om notabilitet. Det kan være at du ved at Claude Chichon har notabilitet. Hvis du ved det, og kan sandsynliggøre det for andre, kan du vel også skrive det, når du opretter artiklen. Jeg satte {{notabilitet}} på som et hint til andre brugere om 1) at komme med deres mening om notabiliteten, og 2) for at sikre at notabiliteten blev forklaret, hvis den eksisterer. Notabilitet afgøres ikke af om du mener det, men cool facts med kilder! Det giver ikke meget mening for en encyklopædi at have artikler som "er en prisbelønnet fransk trubadur i Aarhus", som var den samlede tekst, og man kommer ikke langt på wikipedia ved at true med at forlade projektet. Der i mod er du kommet langt med dine mange udmærkede rettelser af sproglige fejl, som jeg også sætter pris på. Det gavner wikipedia. mvh Per (PerV) (diskussion) 18. maj 2015, 05:05 (CEST)[svar]
PS: Jeg tager hatten af for dine rettelser af Araberopstanden, som gjorde artiklen væsentligt mere læseværdig. Men det rører ikke ved min kritik af de mangler der var på artiklen Claude chichon, og din tekst "er en prisbelønnet fransk trubadur i Aarhus". Det kunne du uden tvivl have gjort bedre. mvh Per (PerV) (diskussion) 18. maj 2015, 05:15 (CEST)[svar]
Ja, man skal altid true med at blive - aldrig med at gå. Det får man intet ud af. --Masz 27. maj 2015, 17:38 (CEST)[svar]

Reagerer venligst på spørgsmålet i Diskussion:Stadome om din tvilsomme redigering af Stadome. --Madglad (diskussion) 31. maj 2016, 14:40 (CEST)[svar]

Det er gjort, men jeg ville nu foretrække, hvis vi brugte en mindre optrappende tone fremover. --Masz 1. jun 2016, 08:33 (CEST)