Brugerdiskussion:Masz/Arkiv 4

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aktuel diskussion
Arkiver
123456789

Skabelonen notabilitet[rediger kildetekst]

Hej Masz. Har skrevet lidt til dig på skabelonens diskussionssiden. Men noget andet er, at når du retter en skabelons funktionalitet, så må du gerne lige overveje konsekvenserne. P.t. er der ca. 100 sider markeret med {{notabilitet}} og med en slettediskussion. Før din rettelse var der link til diskussionen men det forsvandt med din ændring. Når man retter en skabelon skal man huske at "reparere". Men som jeg skriver synes jeg default bør være at der er en slettediskussion, men at man kan fravælge den hvis der er tale om en hurtigslet. --MGA73 27. jun 2009, 11:23 (CEST)


Sanering af sletteskabeloner mv.[rediger kildetekst]

Hej Masz!

Jeg tænker på at vi måske bør lave en total sanering af sletteskabelonerne. Så du må gerne tænke lidt over hvordan det i givet fald kunne være. Nogle punkter til inspiration:

  • Skal der være lige så mange sletteskabeloner som slettemuligheder på drop-down-listen (kan ikke lige finde den men du kender den jo)?
  • Skal de indeholde en komplet vejledning a la {{Bcopyvio}}? Se evt. hvordan man gør på Commons - fx commons:File:Mammuthus-sungari.jpg.
  • Skal det være muligt at klikke et sted i skabelonen, så der automatisk bliver skrevet en slettebegrundelse a la {{Bcopyvio}} og {{NowCommons}}?
  • Skal det sættes dato på?
  • Skal der altid være drøftelse på WP:SDBS (med undtagelse af fx hurtigslet og flyttet kategori og så billederne (NowCommons, licens mangler osv.)?
  • Bør vi underrette brugeren?

Når du/vi/jeg har et forslag så kan man jo enten rette til eller lave et forslag på brønden afhængigt af hvor stor/lille ændring vi kommer frem til. --MGA73 27. jun 2009, 13:24 (CEST)

Denne skabelon er en omdirigering til {{ukategoriseret}}, så derfor har de umiddelbart samme virkning. Men hotcat.js kan kun finde ud af at fjerne "ukategoriseret" i forbindelse med indlægning af kategorier. Derfor er det en fordel at bruge "ukategoriseret".

Man kan selvfølgelig også sige at det andet er en fordel, for så skal man alligevel åbne artiklen og så kan man også indsætte stub, formatere og smårette. --MGA73 3. jul 2009, 21:11 (CEST)


Screenshots[rediger kildetekst]

Kære Masz.

Kan jeg få dig til at lave og oplægge screenshots af følgende:?

mvh Bilindustrien [ disk + bidrag + e-mail ] 3. jul 2009, 21:30 (CEST)

Jeg skal se hvad jeg kan gøre.. --Masz () 4. jul 2009, 09:24 (CEST)
Så fik jeg dem taget, jeg kan dog ikke finde ud af at få de røde kanter væk, desværre. --Masz () 4. jul 2009, 09:40 (CEST)
Hej Masz, den slags klares nemt (under windows), hvis du f.eks. tager skærmkopier med det gratis program ScreenHunter. Tryk F6 og marker det rektangel, du vil kopiere... --Sir48 (Thyge) 4. jul 2009, 10:02 (CEST)
Tak Masz, men kan du ikke også være så sød at lave screenshots af selve indholdet af slette- og beskytte-siderne? mvh Bilindustrien [ disk + bidrag + e-mail ] 4. jul 2009, 10:25 (CEST)
Gjort --Masz () 4. jul 2009, 10:39 (CEST)

Billedtekst på Lovetj[rediger kildetekst]

Jeg kan du satte nogen flere billeder på artiklen Lovetj - men der mangler tekst! Du kunne du ikke ordet det, så den kommer væk fra WP:WPCW. --Steen Th 22. jul 2009, 10:54 (CEST)

Tja, det er ret svaert fordi jeg hverken kender noget til byen, og billederne har ikke en god beskrivelse. Jeg har heller ikke indsat billederne, men bare rettet overskriften, og rettet layoutet. --Masz () 24. jul 2009, 20:05 (CEST)
Jeg så ikke at du bare har flyttet lidt på det i artiklen. Min indstilling er nok den at fjerne de billeder der ligner hinanden og skrive en lille tekst til dem. Problemet er vel mest at det er folk udefra som sætter dem ind og som ikke sætter tekst ind. Men det er nok nødvendig med en hård redaktion. --Steen Th 24. jul 2009, 22:58 (CEST)

Flagskabeloner[rediger kildetekst]

Hej Masz. Kan du få din bot til at erstatte {{Land|flagland| med {{flagland|, da det skaber problemer med at lave historiske flag? --Gorbi 26. jul 2009, 18:01 (CEST)

HulkHulk; det kan jeg godt, men den computer hvor jeg har botprogrammet installeret er gået i stykker, og jeg får den først tilbage i næste, eller ugen efter næste uge. Så hvis det er store problemer, så kan jeg prøve at gøre det manuelt, ellers må det stå på førstepladsen på min venteliste (du kan også prøve at spørge en botguru). --Masz () 26. jul 2009, 20:19 (CEST)
Problemet er ikke særlig stort, men jeg har spurgt MGA73. Men ellers tak for hjælpen. --Gorbi 26. jul 2009, 21:16 (CEST)

Jeg har læst dine indlæg, og håber du vil være mig behjælpelig med nedenstående:

Kan jeg lokke dig til at se på et vers, jeg har sat ind på Paneriai artiklen, det var selvfølgelig meningen, at der skulle have været linieskift, for hver verselinie, jeg ved, jeg har set det i en eller anden artikel, hvor verset stod centreret på siden med lidt større typer, fed og kursiv og i let lysegråt, ellers var kun anførselstegnene der var lysegrå, det kan jeg ikke huske ... Det kan jeg simpelthen ikke finde ud af ... det der med formatering er lidt vanskeligt i starten :(

OG SÅ ... ps

Hvis du får tid, vil du så kigge her ... jeg lagde det på min debat-side ... ved ikke rigit om det er et klogt sted???


Anvendelse/oprettelse af skabeloner[rediger kildetekst]

Jeg er ved at oprette artikler om de forskellige bydele i Vinius, der er 21 af dem. I første omgamg har jeg kun tænkt mig at oprette de bydele, jeg har væsentlige oplysninger om, men efterhånden regner jeg med at komme igennem alle 21. For at undgå, at sidde og hjemmestrikke en faktaboks i hvert enkelt tilfælde, tænkte jeg, det var genialt, at gå ind og "stjæle" faktaboksen fra en dansk kommune, og valgte tilfældigt Haderslev ny kommune. MEN MEN ... uanset hvor genialt det var tænkt, virker det selvfølgelig ikke!

Jeg forstår nu, at øverste linie i syntaksen er navnet på skabelonen

Masz/Arkiv 4 seniūnija

"! ;)

MEN ... som det frmgår her, kommer wiki ud og skælder mig ud; Skabelonløkke fundet: ;)

Betyder det oversat til dansk Idiot, hold fingrene væk fra noget du ikke har forstand på eller, er det mugligt for mig, meget urutinerede (på trods af alderen), at forstå, hvordan jeg gør, og hvad jeg gør galt?

I faktaboksen for lt:Paneriai, som er den bydel, jeg tænkte at starte med, så jeg at de har følgende oplysninger i den Litauiske faktaboks for bydele:

  1. Kort
  2. By
  3. Areal
  4. Indbyggertal, med år
  5. Indbyggere/km2
  6. Forstander/leder af bydelen

Jeg synes der burde være plads til "våbenskjold" og "flag" da flere bydele har det, og de på lt/Wiki under bydele er indsat i tekste ... det virker fjollet!

Hvis det er ok at jeg opretter en skabelon, er det så muligt at lade dataen blive automatisk opdateret ved nye indtastninger i lt:Vilnius, altså linke felter i de danske faktabokse, med opdatering direkte fra lt/Wiki lt:Vilnius, f.eks. "indbyggertal" og "lederen"? Det ville jo være genialt, om dataen i danske faktabokse automatisk opdateres, så slipper jeg for løbende at holde chek på udskiftningen af leder, eller hvornår nogen føder ;)

Jeg tror det er bedst at bruge {{Infoboks by}}, da den har alle de funktioner du vil have. Din skabelon virker ikke fordi du har prøvet at bruge en anden skabelon inde i den. --Masz () 2. aug 2009, 09:08 (CEST)

Om copyright[rediger kildetekst]

  1. Jeg har læst copy-right reglerne, men kan ikke lige finde ud af, om illustrationer fra lt/Wiki er omfattet af det generelle "go". Jeg så at Rusland var undtaget, og kender simpelthen INTET til copyright, så hvis nogen kan oplyse det, vil jeg være glad.
  2. Hvis jeg får tilladelse af en fotograf, skriftligt på mail, til at benytte hans billede, mod at akkreditere hans hjemmeside, aktuelt har jeg fået tilladelse til at benytte et par billeder, den ene har bedt min at akkreditere hans hjemmeside, den anden har ikke bedt om at blive ackkediteret, han anser det for en "ære" at hans billede bennyttes!

Jeg kan se 2 varianter:

  1. Jeg uploader billederne til commons, som om det er mine egne, og beder dem acceptere det i mail
  2. Jeg uploader dem til commons som deres, men bliver jo så nødt til at vide, hvordan jeg dokumenterer deres tilladelse

Beklager at forstyrre, men som nyt "fjols", der dårligt kan læse indenad og finde ud af at søge oplysninger her, ombebyrder jeg helt sikkert garvede rotter med fjollede spørgsmål :( Med håb om forståelse:

PÅ FORHÅND TAK[rediger kildetekst]

Per

--PerV 1. aug 2009, 14:51 (CEST)

Du kan uploade billederne på commons, sende din tilladelse til permissions-commonswikimedia.org. Husk at hvis at denne tilladelse skal give ret til al brug. Kommercielt, og privat. Den skal også give ret til at videreudvikle andre kopier af billedet. --Masz () 2. aug 2009, 09:08 (CEST)

JA jeg er i fuld gang med at redigere den, men valgte at bruge "forhåndsvis" i stadet for at bruge "gem", derfor så artiklen ud som CRAP ... sorry har gemt den nu ... men vil arbejde videre idag, og håber at blive færdig imorgen ... OK??? --PerV 2. aug 2009, 17:25 (CEST)

Jada :-) --Masz () 2. aug 2009, 17:26 (CEST)

Hej Masz Undskyld jeg forstyrer ...

Men ...

  1. Hvad er reglerne for "oversættelse af stednavne". Jeg har ikke læst dansk sprognævns retningslinier, men jeg kan ihvertfald se, at der hersker totalt kaos i de litauiske stednavne. Vi bennytter ikke samme stednavne i vore links (se linkene i [[Vilnius], dem under pkt. 5, politik, peger et sted, de m nederst i boksen "bydele i Vilnius" peger et andet sted hen!), da jeg i nat oprettede "stubs" til næsten alle bydel via linkene, blev de oprettet under navne som Vilnius Old Town, det er da vist ikke dansk ;) og se lige og sammenling lige med Rasu-kirkegården ved siden af Rasos (district) "districkt" er da vist HELLER ikke dansk :(. Det virker som om, den der kommer først til mølle vælger sin helt eget private navn og sin helt egen private stavemåde, hvorefter der enten oprettes links på kryds og tværs, redirect eler det bare bliver umuligt direkte at søge på artiklen, fordi navnet IKKE kan skrives med dansk på computeren :(
  2. Hvordan træffer vi en beslutning, der kan overholdes, vedrørerende den administrative struktur i Litauen? Lige nu er der overhovedet intet system over hvad vi kalder kommuner, amter, distrikter, bydel og og og, se Rasos (district), oprettet ved at linke fra dialog boksen i bunden af Vilnius, Rasos er IKKE et distrikt, men en bydel..... Jeg kommunikerer nu med en patroler fra Litauen, der er ved at rede ud, forklare mig, hvordan den administrative struktur er. Det KAN lyde som et lille inferiørt problem, men konsekvensen af at vi ikke, én gang for alle, får slået fast, om vi kalder det der svarer til danske kommuner, er at linke igen peger "til højre og venstre" "som vinden blæser".

Jeg foreslår, at jeg på en eller anden måde gennemgår ALLE stednavne i Litauen, efter at have:

  1. Opbygget en artikel der beskriver de VIGTIGSTE administrative opdelinger i Litauen, der kommer nok til at ta lidt tid, et par uger eller noget i den retning. På sigt skal den selvfølge underbygges med link om lovgivning, det vil jeg godt påtage mig, men umiddelbart, har vi brug for en oversigt, der kan være et skelet for opbygning af strukturen i de øvrige artikler.
  2. Chekket op på dansk sprognævn regler for oversættelse af stednavn, chekket hidtidige oversættelser i Den Store Danske Encyklopædi, chekket stavemåde på engelsk og tysk, og afvejet hensynet til forståelighed og tradition.

De første stednavne vi SKAL ha' på plads er de 61 "primær kommuner", og jeg håber på, at en "robot" på en eller anden måde kan hjælpe mig??? Jeg forestillede mig, at jeg, i løbet af ca. en måned har udarbejdet en liste med:

til Infoboks by:

  1. coat of arms
  2. flag
  3. areal
  4. befolkning
  5. første gang nævnt i skriftlige kilder
  6. borgmester
  7. kort i retningen af de .png der er på stubben for Antakalnis bydel
  8. koordinater til kort, så der er link til wikimaps

til artiklen:

  1. det danske navn, det litaiske navn
  2. evt. andre navne forekomster, specielt polsk, russisk, og engelsk for disse kommuner til indsættelse som (litauisk: bla bla)
  3. ét passende billede

til link til andre wiki'er

  1. samtlige øvrige forekomster på andre landes wiki'er, så vi kan linke til dem

OG ???

  1. og ???

Jeg håber at en robot derefter kan udarbejde "stub's" for hver enkelt kommune. Det vil give "rygraden" i en struktur for vores artikler om litauen. Der efter kommer så vidt jeg kan se, det HELT store arbejde, at få passet SAMTLIGE opslag om litauen ind i den struktur, med skyldigt hensyn til links internationalt om andre emner f.eks fodbold eller hvad det måtte være!

  1. Først og fremmest, vil jeg vide, er der nogen af patrolerne, eller andre brugere på da/wiki, der er eksperter i oversættelse af stednavne?
  2. Er det ok at jeg - en gang for alle slår den administrative struktur fast, hvad der er kommuner, hvad der er amter, hvad bydele er, hvad det vi flere steder kalder distrikter er, hvad mikriraiones er ... og så videre?
  3. Er det en god ide at oprette stubs, og er det muligt at lade en robot gøre en del af arbejdet, med udgangspunkt i den foreslåede tabel.

OG hvem skal holde øje med hvad jeg laver?

Jeg ved ikke om du er den rigtige at henvende sig til om dette ... men hvis ikk, vil du så sende min henvendelse videre???

Jeg sender også denne forespørgsel til Pusleogpixi

Med venlig hilsen --PerV 3. aug 2009, 12:46 (CEST)

Jeg har lige talt med dansk sprognævn,[rediger kildetekst]

for at få dem til at forholde sig til oversættelser og transcribering af litauiske navne. De vil ta' det op, og jeg regner med, at de vender tilbage en af de kommende dage for enten klart at fastslå reglerne, eller for at snakke om løsningen af problemet.

Som jeg ser det, er der behov for at kende reglerne præcist!

Måske ER der nogen bruger som sidder inde med denne viden, måske er der oven i købet ALLEREDE et sæt wikipedia regler om det, men i det mindste, kan JEG se, at de ikke bliver fulgt i forbindelse med litauisk.

Såfremt der IKKE er et tilstrækkeligt kendskab, risikerer vi at sidde og arbejde med artikler, der vil forblive utilgængelige!

Det værste er, at det her ikke bare berører artikler om Litauen! Hvis videnen på dette område ikke er stor nok, risikerer vi hjemmestrikkede oversættelser i alle artikler for lande der taler slavisk og samtidigt anvender et tillæmpet latinsk alfabet.

Jeg tror ikke risikoen er nær så stor, når vi taler om det kyrillistke alfabet, artikel-skrivere, der kan læse kyrilisk er forventeligt samtidigt "sprogkyndige" på området!

Jeg vil gerne understrege, at det her ikke er skrevet i vrede, eller som en kritik, eller for den sags skyld et krav om mere kontrol, kun et forsøg på at tage problemet op, og forsøge at finde en KONSTRUKTIV løsning!

--PerV 3. aug 2009, 15:46 (CEST)

Godt gjort, så vidt jeg kan læse mig frem, har vi haft en afstemning, som ikke gav noget resultat... --Masz () 3. aug 2009, 17:30 (CEST)


Tak for linket til afstemningen[rediger kildetekst]

Jeg vil forsøge at forstå betydningen af det, men umiddelbart: i en "afklaret tvist" som triatlon/thriatlon ser jeg det ikke som et problem, at vi anvender "redirect", og jeg kan godt acceptere, at vi skeler til england/tyskland/gængs skrivemåde/traditioner, og at vi i den forbindelse bryder med en (måske) forstokket indstlling fra Dansk sprognævn, men, med det jeg har set omkring Litauen handler det IKKE om et bevidst valg, det må være INDLYSENDE, at vi i det mindste skal transcribere! Med triatlon/thriatlon kan der være tradition bag begge stavemåder, men jeg er ret sikker på, at der IKKE er nogen tradition i Danmark for transcriberingen af "Šnipiškiai", så der kan kun være et argument der tæller: hvad er "KORREKT"!!!

Hvis vi ikke enten vælger at opstille regler for hvilken form, vi oversætter/transcriberer eller opretter et "navne-politi" og patrollerne skal chekke alle artikler for navnet på artiklen, ender vi i kaos! Problemet med artiklerne om Litauen er:

  1. ingen bevidst valg: der er ikke nogen afklaret tvist om transcribering/oversættelse af de slaviske navne, som jeg ser fejlene med litauen-artiklerne er det mere "lal"
  2. manglende transcribering: både trialon og thriatlon kan skrives med et dansk tastatur, der er ikke behov for nogen form fra transcribering men når du ser f.eks. Šnipiškiai, vil jeg meget gerne se dig skrive det med et dansk tastatur :(
  3. manglende valg af bøjningsform vi transkriberer fra: I slavisk bøjer man egenavne: Min kone som er litauer hedder "Ala"/"Alla" men i bøjningsformer kan det blive til "Alina", "Allina", "Alinuska", "Allinuska", jeg kan fortsætte en meget lang opremsning af bøjning og fejlstavning af hendes navn, det samme gælder med stednavne
  4. OG sidst, der er åbentbart INGEN der har vist, hvad der er regioner/amter/kommuner/bydele/sogne eller det engelske elderates og set litauiske mikroraiones, det er også først nu, at jeg har fundet ud af at vi er nødt til at have en præcis oversættelse af det!

--PerV 3. aug 2009, 22:01 (CEST)

Angående emnet nazisme[rediger kildetekst]

Hej, jeg kan se at du har fjernet et bidrag til emnet nazisme, men ikke hvad for noget af det du har slettet? :)

Samfundsrevser 6. aug 2009, 16:54 (CEST) Med venlig hilsen Samfundsrevser 6. august 2009

Det var denne redigering, du kan se begrundelsen på den samme side. --Masz () 6. aug 2009, 17:06 (CEST)
Okay mange tak :)
Med venlig hilsen Samfundsrevser 7. august 2009


Kan vi ikke få teksten på selve betasiden på dansk også? --Brandsen 7. aug 2009, 08:46 (CEST)

Jeg er så småt igang, og regner med at oversætte noget af det i dag. :-) --Masz () 7. aug 2009, 08:47 (CEST)
Det er jo fantastisk så :) --Brandsen 7. aug 2009, 08:49 (CEST)
Nu fik jeg oversat hele redigeringsboksen. Det tog lang tid... :-) --Masz () 7. aug 2009, 10:54 (CEST)

Hjælp til sidelayout[rediger kildetekst]

Hej Masz. Jeg er i gang med at uddybe artiklen om Prins Peter af Danmark og til Grækenland. Til slut i artiklen er en anetavle, men den gør at det efterfølgende kommer i en spalte ved siden af. Jeg kan ikke rigtigt hitte ud af at få de thele i én spalte. er det noget du kan hjælpe mig med? -Toxophilus 11. aug 2009, 10:27 (CEST)

Er det mon en god idé at hjælpe min modkonkurrent? :-) Jeg ved ikke helt om det er det du mener, men jeg har rettet lidt. --Masz () 11. aug 2009, 10:40 (CEST)
Hehe.. ja det må du jo gøre op med dig selv. Nej det var ikke det jeg mente desværre. det kan godt være, at det er min egen skærm, der gør mystisk, men når jeg går ind på siden så står boksen "kongestub" helt ude til højre på siden, så man skal scrolle for at se det hele. Jeg ville gerne have den ned umiddelbart under anetavlen, som det ser ud på alle andre artikler. -Toxophilus 11. aug 2009, 10:56 (CEST)
Det må være fordi du kører med lavere skærmopløsning end jeg gør (1280x1024px), for for mig ser det normalt ud.. --Masz ()
Mystisk. Jeg kører det samme. Jaja da. Så må jeg gå ud fra, at det kun sker for mig, og så gør det jo ikke så meget. I øvrigt: selvom vi er konkurrenter, gør det jo nok ikke så meget om du hjælpet mig eller ej. Jeg tvivler på, at du kan indhente mig, medmindre du har et eller andet virkeligt voldsomt oppe i ærmet til din artikel om imprægnering. God skriverlyst ;-) -Toxophilus 11. aug 2009, 11:15 (CEST)

5565gs brugerside du slettede, oprettede jeg ganske vist med vilje, men brugeren blev oprettet ved en fejl. Kan du ikke slette den? --Inc 12. aug 2009, 16:40 (CEST)

Nå, nu kan jeg forstå det. Brugerkonti kan ikke slettes, men blokeres, så de er ubrugelige. Jeg har derfor blokeret kontoen. --Masz () 12. aug 2009, 16:42 (CEST)
Tak for det :). Jeg ved ikke, om det interesserer dig, men brugerkontoen blev på en eller anden måde oprettet, da jeg oprettede en bruger magen til på den engelske Wikipedia. Er det noget, du har hørt om før? --Inc 12. aug 2009, 19:57 (CEST)
Jep, det er en såkaldt "Global konto"; det er en opfindelse, der gør, at du kan logge på alle wikipediaer med samme brugernavn og adgangskode. Hvis du så går ind på en anden wikipedia, mens du er logget på din bruger, bliver en konto med samme navn oprettet på den wikipedia du i øjeblikket er på. --Masz () 12. aug 2009, 20:00 (CEST)
Nå, det er jo fint. Tak for hjælpen. --Inc 12. aug 2009, 20:16 (CEST)

Upload af logo efter godkendelse[rediger kildetekst]

Hej Masz! Jeg skrev for noget tid siden til direktøren for Viborg FF, for at spørge om tilladelse til at bruge deres logo ligesom Esbjerg fB har givet lov her. [1]. Er der en mail adresse hvor jeg kan sende korrespondancen videre til, da direktøren har svaret mig og givet lov? God aften fra Lars - --Pusleogpixi 10. aug 2009, 23:20 (CEST)

jada: info-dawikimedia.org --Masz () 11. aug 2009, 06:53 (CEST)
-så har jeg videresendt mailen... og uploadet logoet Fil:Viborg FF.png. Jeg ved ikke om det er helt korrekt med den tekst og licens jeg har tilføjet. :-) God weekend fra --Pusleogpixi 14. aug 2009, 15:52 (CEST)
Det der godt ud :-) --Masz () 14. aug 2009, 15:58 (CEST)


IP'er og beskrivelsesfelter[rediger kildetekst]

Hej Masz.

Du skriver, at IP-adresser ikke har beskrivelsesfelter. Det har de, men de har ikke checkbokse til at mærke ændringerne som mindre eller sætte siderne på overvågningslisten.

Du kan jo selv prøve at logge af og trykke "Redigér" på en tilfældig side. mvh Bilindustrien [ disk + bidrag + e-mail ] 14. aug 2009, 13:37 (CEST)

PS: Du kan f.eks. prøve at se denne redigering. mvh Bilindustrien [ disk + bidrag + e-mail ] 14. aug 2009, 13:39 (CEST)

[redigeringskonflikt

godt du var vågen, det var jeg nemlig ikke. Det var mindre ændring-boksen jeg tog fejl af. [SKAMMER MIG!] :-) --Masz () 14. aug 2009, 13:41 (CEST)


Blokering af gamle konti[rediger kildetekst]

Kunne du forresten ikke også blokere Eben og Buger:Et brugernavn? De er gamle brugere, hvis passwords jeg har glemt. --Inc 15. aug 2009, 14:29 (CEST)

Gjort --Masz () 15. aug 2009, 15:54 (CEST)


Jeg har begrundet mit forslag til sletning[rediger kildetekst]

Jeg troede faktisk, jeg allerede havde gjort det, men åbentbart et forkert sted ... beklager. :( Og beklager det der med underskriften, det var absolut første gang, jeg var inde og forslå >slet<, så pls bær over, jeg tror, jeg kan lære det, hvis jeg satser hårdt  :)
--Per (PerV) 15. aug 2009, 19:19 (CEST)

Selvfølgelig kan du lære det, det er derfor man skriver tips på diskussionssider. Efter et stykke tid kan det være dig, der kan give andre gode tips :-) --Masz () 15. aug 2009, 19:52 (CEST)


Polsk/slaviske sprog[rediger kildetekst]

Forresten må du jo, med dit kendskab til Polsk, være eksperten, der kan svare på det her sp., jeg har placeret på Wikipedia:Landsbybrønden#Om stednavne/navne generelt
Jeg vil meget gerne have en afklaring, og jeg er faktisk indifferent overfor løsningen, bare vi får én løsning!
--Per (PerV) 15. aug 2009, 19:33 (CEST)


Love kan godt være ulovlige[rediger kildetekst]

Det var Kommunistloven der blev vedtaget af Folketinget i 1941 fordi den var i strid med Grundloven. Når der er en grundlov, der siger at man ikke kan lovgive på bestemte områder og man så alligevel gør det, så er der tale om en ulovlig lov. Eller i hvert fald om en ulovlig vedtagelse af en lov. Og det var sådan det var med Kommunistloven af 1941. Anders 20. aug 2009, 19:36 (CEST)

Ser man det. Så skriver jeg det lige om, så det er mere forståligt for personer som mig :-) --Masz () 20. aug 2009, 19:50 (CEST)