Brugerdiskussion:Palnatoke/Automatarkiv 101

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Wikidata weekly summary #242[rediger kildetekst]

Nyheder for januar 2017[rediger kildetekst]

Annoncer
Ugens konkurrence

15-årsjubilæum 1. februar

Skriv til Wikipediajournalen!


I am leaving the Danish-language Wikipedia, so I have asked for removal of administrator, checkuser, and OTRS permissions. Palnatoke (diskussion) 1. jan 2017, 16:28 (CET)

Kære Ole. Det er da noget af en udmelding; jeg kan for så vidt godt gætte årsagen og følge tankegangen, men er det virkelig eneste udvej? Du vil blive stærkt savnet - og selv om det måske bliver et "wake up call" for nogle, er du så sikker på, at det er det værd? <En trefoldig tak for din indsats - og en særdeles stor tak for julequiz'erne. Da jeg er klar over, at din beslutning må værevelovervejet, fordi jeg kender dig som en, der altid er velovervejet, vil jeg ikke opridse alle de gode argumenter for at blive. Men uden dig som ledestjerne er jeg bange for, at dansk wiki afgår ved døden.--Ramloser (diskussion) 1. jan 2017, 17:04 (CET)
Ja, det er meget trist og et stort tab for dansk wikipedia. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 1. jan 2017, 17:23 (CET)
Jeg er også rigtig ked af, at du vælger denne drastiske beslutning. Tonen er blevet rigtig hård her den sidste tid, desværre, og det ser bare ud til at fortsætte. Gud vide, hvor langt nogle få brugere kan gå, om de mon også ville kunne afskaffe Landsbybrønden f.eks., hvis de blev trætte af diskussionerne, bare en tanke. Tusind tak for din store indsats, og jeg siger som Villy, hvor er det et stort tab for dansk Wikipedia. Med venlig hilsen og godt nytår. --EileenSanda (diskussion) 1. jan 2017, 17:37 (CET)
Tusind tak for din store indsats, og jeg siger som de andre, hvor er det et stort tab for dansk Wikipedia. Med venlig hilsen og godt nytår. --Zoizit (diskussion) 1. jan 2017, 17:45 (CET)
Jeg tilslutter mig koret, der beklager din bratte afgang. På sin vis kunne det være dejligt at få uddybet baggrunden for beslutningen, fordi der i modsat fald er basis for gætterier, og hvis det er en beslutning, der har baggrund i forhold på dansk Wikipedia, kunne det være en hjælp for os, der bliver tilbage. Jeg har bevidst holdt mig uden for den senere tids enerverende diskussioner, så jeg skal ikke kunne sige, om din beslutning har med den at gøre. Uanset hvad, ønsker jeg dig alt godt fremover - og du har da heldigvis lov til at omgøre din beslutning til hver en tid. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 1. jan 2017, 17:57 (CET)
Det er udelukkende fordi der er stemt at projekt-skabelonerne skal fjernes fra diskussionssiderne. Men han får det ligesom Rmir til at lyde som om alle projekterne er dømt ude. For mig at se er det et barnligt opførsel. Jeg får ikke min vilje, så jeg stamper på gulvet, skriger højt og løber ud af huset. Jeg flytter til en anden mor - Troede at man var vokset over det. Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 1. jan 2017, 18:25 (CET)
Hvis du havde læst hans begrundelse på Twitter ville du se at det ikke har noget at gøre med beslutningen, men processen. Mvh. InsaneHacker (💬) 1. jan 2017, 19:02 (CET)
Der er ikke nogen link til Twitter, jeg forholder mig kun på det han skrev på Fjæsen. Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 1. jan 2017, 20:13 (CET)
Diskussioner om Palnatokes årsager til at forlade Wikipedia hører ikke hjemme på denne side. Den må I føre et andet sted, hvis I har behov for dette
- Sarrus (db) d. 1. jan 2017, 20:20 (CET)
Rodejong: Hvis ikke det var for opførsel som din, var vi ikke nået til dette punkt. Det er netop den slags, der gør at man kan slippe afsted med at starte brede og ustrukturerede diskussioner, hvor det er garanteret at der ikke bliver konsensus, hvorefter man kan kuppe en afstemning igennem. Og jeg kunne da overveje at blive hængende, bare for at give dig den langvarige blokering, der lader til at skulle til. Men det overlader jeg til andre. Der er jo mindst 16 brugere, der må formodes at stå klar til at løfte diverse opgaver i forhold til åbne data og nye brugergrupper. Og nej, Rodejong, dine danskkundskaber er tydeligvis ikke gode nok til at forholde dig til hvad jeg skrev. --Palnatoke (diskussion) 2. jan 2017, 00:25 (CET)
Du klagede over at projektskabelonerne bliver slettet. Du henviser til linket her på Wikipedia og ordet Farvel] lige efter det er konkluderet at skabelonerne skal slettes fra diskussionssiderne. Kan man så anderledes interpretere det? Og ja, det kniber med at stave rigtigt og grammatikken slår også fejl her og der. Men jeg forstår udmærket hvad jeg læser.
På din egen profil skriver du: Jeg har droppet Wikipedia. Uoverskuelig diskussion fører til kaos, efterfulgt af en polariserende afstemning. Farvel. Og så er det min opførsel? Sikke noget vrøvl! Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 2. jan 2017, 02:02 (CET)
Det handler om at diskussionssiden er til diskussion, og ikke en side hvor man bare klistrer skabeloner på (nogle gange 4 eller 5 store så hele skærmen fylder). Der er foreslået mange andre løsninger som blankt er blevet afvist. Og ja tonen blev skarpere med dagene der gik (og ja, også af undertegnede)

Når man har brugt timer (ja dage selv) til at kode nye systemer sammen som kunne erstatte dem (flytte funktionen over til artiklen) så er det surt at man bare møder betonvæggen der ikke vil rokke sig.

Hvis der er så enkle medarbejder der opfører sig som små børn hvis lejetøj er taget fra dem... nå så må man undskylde mig hvis jeg ikke har så meget medfølelse mere. Og selvom folket surmuler fordi afstemningen med et flertal har vist at skabelonerne ikke ønskes på diskussionssiden, er jeg stadig i gang med at finde en løsning for dem. Og alligevel får jeg en opsang af Palnatoke, ikke mindst på min sproglige egenskaber (som nederlænder i den danske land) men også på min deltagelse af debatten. Det er vist ikke det man må forvente fra en tidligere presseansvarlig. Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 2. jan 2017, 02:27 (CET)
Det er netop formuleringer som "medarbejder der opfører sig som små børn hvis lejetøj er taget fra dem...", der er med til at give den negative tone, som (formentlig) har fået Palnatoke til at melde fra. Under afstemningen stoppede jeg en blokering af dig, fordi jeg godt var klar over, at debatten var ophedet, og fordi jeg syntes, at alle - tilhængere og modstandere - skulle kunne deltage i debatten, men hvis en blokering af dig blev aktuel idag, ville jeg nok ikke stoppe den. Det er fair nok, at du har slidt med at finde en alternativ løsning, men en skuffelse over, at den ikke mødes alene med klapsalver, berettiger ikke til mere eller mindre direkte tilsvininger og nedgørelser af modstandere. Jeg er ret hårdhudet, men de fleste wikideltagere er pæne mennesker, som ike er vant til tonen fra nederlandsk wiki, som vi helst er fri for.
Debatten og afstemningen har vist, at der er et lille flertal for at holde skabeloner og diskussioner om artiklerne adskilte. Hvordan dette kan tænkes gjort, er der flere løsninger på, men mens vi søger at nå til enighed, er der ingen grund til bekæmpe hinanden. Tværtimod har debatten vist en mangel på lydhørhed overfor de argumenter, som projektorienterede bidragydere (jeg og andre) har fremført, fra ikke-projektorienterede bidragyderes side. Under debatten er fremkommet en ny løsning, som jeg personligt håber på, fordi den imødekommer bredt ønskerne om forandringer. Måske skal også denne have en tilpasning inden den kan tages i brug.
Jeg har ikke altid været enig med Palnatoke, men han har teknet projektet udad til og har efter min vurdering gjort det godt. Palnatoke har en stor del af æren for samarbejdet med fx Nationalmuseet og for den mere positive presseomtale, vi har oplevet de seneste år. Derfor er det ærgerligt, at Palnatoke nu har valgt at stoppe. Men gode medarbejdere har vi langt fra nok af, og det sidste, vi har brug for, er et spark efter dem, der under indtryk af den seneste debat har valgt at tage en pause. Der er flere bidragydere, som i hvert fald jeg gerne så vende tilbage igen (ingen nævnt, ingen glemt). Rmir2 (diskussion) 2. jan 2017, 09:17 (CET)
STOP jer selv, det hører slet ikke til her ---Zoizit (diskussion) 2. jan 2017, 09:55 (CET)

Tak for din store indsats, Palnatoke. Forstår godt, at du iblandt følte der blev skudt mindre efter æblet end efter hovedet, der bærer det. - 7. jan 2017, 00:25 (CET)Staunited (diskussion)

Wikidata weekly summary #242[rediger kildetekst]


9. jan 2017, 20:12 (CET)