Brugerdiskussion:Palnatoke/Julequiz/2017

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Adventsopgaverne[rediger kildetekst]

Jeg er lige lidt nysgerrig: Hvordan er artiklerne til udvidelse udvalgt i år? Denne søndags artikler ser initialt ud til -i modsætning til tidligere uger - at være ret omfattende (alle er LA), så udvidelser kan blive noget tungere at danse med end de to første søndage. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 17. dec 2017, 14:57 (CET)

Jeg jeg synes også, at det kan blive en hård nød at knække i denne uge. Særligt En nøgen kvinde sætter sit hår foran et spejl er en meget flot artikel, som burde kunne blive GA inden længe og uden synderligt mange tilføjelser. Mvh. Toxophilus (diskussion) 17. dec 2017, 16:02 (CET)
Jeg vil gerne tilslutte mig. Det er lidt den samme problematik, som jeg har givet udtryk for i Wikipedia:Fokusmåned/Udvælgelse om @Tøndemageren:s forslag Forbedring af LA-Artikler. Det er bestemt ikke, fordi jeg er imod forbedringer af lovende artikler, men kravene er så højt satte, at mange nok "melder fra på forhånd". Rmir2 (diskussion) 17. dec 2017, 16:10 (CET)
Disse tre er udvalgt netop fordi de er LA. I kan godt få nogle bonus-adventsopgaver, hvis I hellere vil skrive på noget mere "jomfrueligt". :) --Palnatoke (diskussion) 17. dec 2017, 16:39 (CET)
Nu taler jeg kun for mig selv, men jeg synes i hvert fald, at det ville være mere oplagt at alle tre artikler var i stil med Hasle Kirke (Aarhus), da den, på trods af at være LA, ikke havde én eneste direkte henvisninger i teksten. Så LA-artikler, som nok ikke helt lever op til standarden. Mvh. Toxophilus (diskussion) 17. dec 2017, 16:49 (CET)

bonusspørgsmål[rediger kildetekst]

Giver bonusspørgsmål den 19. ikke point? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 22. dec 2018, 12:12 (CET)