Brugerdiskussion:PeterPanComplex

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Du har lagt et logo op fra et entreprenørselskab. Bortset fra at Wikipedia ikke er de gule sider, så tvivler jeg på at de licenser, vi benytter her på projektet går i spænd med begrebet firmalogo. Logoer er som regel altid omfattet af en ophavsret. (Ellers kunne jeg jo starte et firma i naboejendommen med samme logo og kalde det Komputer- og PrinterCentret.) Giv mig et praj, hvis du vil have logoet slettet igen - det er kun administratorer, der kan slette.... Med venlig hilsen --Jørgen 22. jun 2006 kl. 23:57 (CEST)

Eftersom GFDL-licensen er tvivlsom har jeg fjernet den. Såfremt der ikke fremvises en tilladelse til at udgive logoet under GFDL indenfor en uge, så vil billedet blive slettet. --|EPO| 23. jun 2006 kl. 13:21 (CEST)


Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --|EPO| 23. jun 2006 kl. 15:11 (CEST)

Billedet er blevet licenseret som public domain. Denne licens er tvivlsom og jeg har derfor fjernet den.

Billedet er frigivet, så alle har ret til at poste det. - Hvor har du denne oplysning fra? --Pred (diskussion) 5. sep 2006 kl. 21:59 (CEST)

Jeg tvivler stærkt på at TV 2 udgiver deres materiale under GFDL, og har derfor markeret det med en passende skabelon på billedsiden. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 5. sep 2006 kl. 22:03 (CEST)

Objektivitetskrav[rediger kildetekst]

PeterPanComplex, Wikipedia skal skrives fra et neutralt synspunkt, hvorfor jeg har fjernet dine ændringer i artiklen om Rudy Frederiksen. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 5. sep 2006 kl. 22:03 (CEST)

Der er sået tvivl om rigtigheden af licensangivelsen på Billede:358624 large.jpg. Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal, såfremt det er relevant, angives. Hvis ikke problemet løses, vil billedet blev slettet om fjorten dage.


Vær venlig at dokumentere påstanden "Det er lovligt at tage et billede udsnit fra publicservice kanaler." Indtil andet er bevist er billedet at betragte som en overtrædelse af ophavsretsloven og står derfor til sletningen indenfor særdeles kort tid. --|EPO| 8. sep 2006 kl. 16:58 (CEST)