Brugerdiskussion:Villy Fink Isaksen/Konkurrence januar 2019

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Spørgsmål til rammerne[rediger kildetekst]

Jeg er lidt usikker på betingelserne: Man vælger ét emne, som man arbejder med, er det rigtigt? Når man er "færdig" med emnet, kan man så vælge et nyt? Og bestemmer man selv, om man er færdig? Jeg synes, deres vældig stor forskel på opgaven, hvis man fx vælger en artikel og opretter røde links i forhold til hvis man vælger et WD-emne. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 1. jan 2019, 10:45 (CET)

Min ide er at man arbejder med emnet og også de tilhørende artikler emnet linker til og artikler der linker til emnet - derfor har jeg sat en måned af dertil. Men måske kan vi ændre på det således at man senere kan vælge nyt emner - vi får se og der er behov for det. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 1. jan 2019, 12:32 (CET)
Med Arnes valg kunne man forestille sig artikler om maleriet, museet hvori maleriet befinder sig, muligvis også bad og hygiejne - og måske også andre emner der linker til billedet eller andre artikler der linkes ud til fra billedet.--Villy Fink Isaksen (diskussion) 1. jan 2019, 13:16 (CET)

Pointgivning[rediger kildetekst]

@Villy Fink Isaksen: Du skriver i indledningen, at du vil give point til slut, men du har jo allerede uddelt en masse point på nuværende tidspunkt. Det har den ulempe, at hvis man senere laver yderligere forbedringer, så kan det være lidt rodet at angive dette. Har du en kommentar til det? Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 8. jan 2019, 15:14 (CET)

Ja - det er rigtig nok - troede det ville lette pointgivningen og gør det lettere for mig men det gør det jo nok ikke så venter til folk melder at de er færdige med emnet. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 8. jan 2019, 15:18 (CET)
Jeg sletter point og kigger på det når man melder sig færdige med emnet - eller begynder på nyt emne den 16. januar. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 8. jan 2019, 15:22 (CET)

Evaluering // feedback[rediger kildetekst]

Jeg vil meget gerne have lidt feedback på Nytårskonkurrencen, således at den (måske) næste år kan blive bedre. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 21. jan 2019, 12:45 (CET)

Jeg synes, at såvel regler som de udvalgte emner/artikler er gennemtænkte og fungerer fint. Jeg ser ikke nogen grund til ændringer af konceptet, hvis du genrager det. Stor ros herfra.--Ramloser (diskussion) 28. jan 2019, 21:11 (CET)
Glimrende initiativ, og der var også lit for en hver smag, hvis man lige ledte lidt. Til en start syntes jeg, at der var lidt mange kunstnere, hvilket også var årsagen til, atjeg kom sent igang (10. januar).. Et forslag hvis det skal gentages; måske man kunne lave seks kategorier med emne i stil af Trivial Pursuit - Geografi, Underholdning, Historie, Kultur/litteratur, Natur/Videnskab og Sport/Fritid - for at lave lidt afveksling? Ellers kan det måske bruges i en anden konkurence engang. Mvh. Toxophilus (diskussion) 1. feb 2019, 11:55 (CET)
Måske noget hjælp til optælling af point, jeg lavede et google sheet/Frank Zappa, alligevel glemte jeg at tælle alle de links der blev blå i andre artikler med :-), det havde jeg nok ikke helt forstået, og det er også et kæmpe arbejde at gøre det. Der findes jo nok værktøjer til det, men dem kender jeg ikke.
Jeg er glad for kunstfokuset, det er jo også Villys "kælekategori", men andre wikipedianere kunne måske lade sig inspirere. Vi skal nok ikke have en hver måned. Det kunne evt. gå på omgang. Men virkelig thumbs up, nok min mest produktive periode længe (måske i det hele taget), så tak for det. --Kim Bach (diskussion) 1. feb 2019, 12:32 (CET)
Jeg håber at kunne gentage den næste år og så kalde den "Villys fastelavns konkurrence" i perioden ca 15. januar til 15. februar. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 3. feb 2019, 22:03 (CET)