Diskussion:Diogenes Club

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Diogenes Club

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Diogenes Club er en engelsk producer. Artiklen er oprettet af Dr.Dose, og den findes ikke på andre sprog. Den består af én linje og har ingen kilder. Der er kort opslag på DR, og lidt på discogs samt under hans navn Matthew Williams. Toxophilus (diskussion) 9. apr 2020, 21:34 (CEST)

  • Slet - endnu en ligegyldig artikel, som bør slettes, da den ikke har meget information. Toxophilus (diskussion) 9. apr 2020, 21:34 (CEST)
  • Slet. Kan de dåseartikler ikke snart blive gennemset af en robot? /Madglad (diskussion) 9. apr 2020, 23:51 (CEST)
  •  Kommentar - gerne for min skyld, men jeg ved ikke lige, hvordan det skal gøres. Toxophilus (diskussion) 10. apr 2020, 07:36 (CEST)
    •  Kommentar - Kan man ikke starte med at få lavet en søgning på opretter=DrDose og så sorteret efter nuværende artikelstørrelse i bytes/tegn - det kan give en hurtig idé om antallet af artikler. Jeg kunne dog ikke lige finde ud af at lave en sådan søgning. Derefter kan man så tage stilling til hvilke kriterier en robot skal bruge til søgning og hvad den skal gøre ved de pågældende artikler.--Honymand (diskussion) 12. apr 2020, 11:02 (CEST)
Her er en liste over de 1.349 nuværende artikler oprettet af DrDose. Listen er som standard sorteret efter alder med de nyeste artikler først, men der kan også sorteres efter nuværende størrelse på artiklerne, original størrelse og titler. Nogle artikler er blevet udvidet efter oprettelsen, men der er stadig mange, der stort set bare består af en enkelt sætning og en infoboks. En hel del har dog links til artikler på andre sprog, hvilket tyder på relevans. Til gengæld er der nok også en betydelig andel af forældede artikler. --Dannebrog Spy (diskussion) 12. apr 2020, 15:15 (CEST)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 19. apr 2020, 10:22 (CEST)

andet end en my space side er der nogen der nævner denne person, hvis ikke vil jeg forslå at denne artikel slettes og erstattes med en artikel om gentleman's club fra Sir Arthur Conan Doyle historier om Sherlock Holmes