Diskussion:Follow the Reaper

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Finland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Finland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Finland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
FA FA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse FA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
FA FA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse FA på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.
Artiklen Follow the Reaper er en fremragende artikel. Det vil sige at den har gennemgået en proces og bliver anset som værende fremragende som kundskabskilde og inspiration til andre artikler. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Follow the Reaper er en del af det anbefalede emne Children of Bodoms diskografi.
Artiklen Follow the Reaper findes også i en indtalt version.
Artiklen Follow the Reaper har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 2, 2008.

 

Huskeliste for Follow the Reaper: rediger · historik · overvåg · opdater

Senest gennemgået den 9. juni 2008 (15 år og 327 dage siden) af Metalindustrien. Artiklen er listet i kvalitetsmærkede artikler til eftersyn.

Albumproces
Denne artikel er i fokus hos WikiProjekt Metal
Artikel oprettet
Gjort - artiklen blev oprettet 16. juni 2007 af Bruger:Christian89
Artikel start-mærket
Gjort - artiklen oversteg 15 kb med Bruger:Metalindustriens afsnit om modtagelse
Artikel afsnitsinddelt
Gjort - alle relevante afsnit er repræsenteret
Indledning
Alle større områder er dækket
Produktion
Modtagelse
Musikalsk stil
Omslag
Spor

Alexander Kuoppala[rediger kildetekst]

Under billedet af Alexander Kuoppala står der at Follow the Reaper var det sidste album han medvirkede på, hvilket jeg ikke kan få til at passe da han står noteret som guitarist på det efterfølgende album Hate Crew Deathroll. Desuden nævnes det også i bandets biografi at han forlod dem midt i en turné i 2003. Christian89 19. okt 2007, 14:04 (CEST)

Fåk, det er en fejl i artiklen! Jeg har tåget lidt for meget rundt - glemmer hele tiden at HCD eksisterer! --Lhademmor 20. okt 2007, 20:14 (CEST)
En ting mere: I citatet omtaler han det svenske studie som Abyss studiet. Men i afsnittet ovenover er det kaldt Astia Studios. Hvad er mon det rigtige? --Sir48 (Thyge) 24. nov 2007, 13:04 (CET)
Bedre nu? Der er ikke tale om det samme studie. Der står at hidtil var alt foregået i Astia, men på FtR flyttede de til Abyss. --Lhademmor 24. nov 2007, 16:34 (CET)

Uklarhed i afsnit 1.1[rediger kildetekst]

I begyndelsen af nævnte afsnit er der en sætning, der stopper meget brat (omkring henvisning 14). Mon ikke en eller anden kan gøre noget kvalificeret ved det? --Arne (Amjaabc) 4. dec 2007, 19:23 (CET)

Tak for det! Det var en rest fra da jeg flyttede rundt på nogle sætninger tidligere. Jeg har fjernet den. --Lhademmor 4. dec 2007, 20:00 (CET)

Jeg har d.d. fjernet påstanden om at albummet solgte til guld i Finland. Mens jeg er ret sikker på at det rent faktisk solgte til guld, så kan jeg ikke rigtig finde nogle kilder der siger det direkte, og da dette er en FA kan vi ikke have den slags påstande. --Lhademmor 20. nov 2008, 15:20 (CET)

Nevermind. Jeg glemte at læse artiklen. --Lhademmor 20. nov 2008, 15:25 (CET)

Jeg har prøvet at flytte de fodnoter, der kun bestod af uddybende tekst til en ny sektion, der bare hedder "Noter". Hvordan fungerer det? (Skrev Metalindustrien (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Den spørgende bruger har fået det til at fungere. --Allano (Skriv til mig her...) 16. mar 2009, 15:52 (CET)
Hehe, jeg mente det nu snarere i form af feedback "Synes I det ser godt ud?" --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 17. mar 2009, 10:05 (CET)
Ah, et tvetydigt spørgsmål. Jeg synes det ser godt ud, bortset fra, at navnene "Noter" og "Fodnoter" virker som havde de samme indhold, så kan "Fodnoter" udskiftes med det ligeså gyldige "Kilder"? --Allano (Skriv til mig her...) 17. mar 2009, 17:29 (CET)
Jeg kan ikke se nogen grund til at sætte fodnoterne i 2 forskellige afsnit, men foretrækker et enkelt. Det kan virke forvirrende nu fordi man ikke kan se om en note hører til i det ene eller andet afsnit uden at følge de interne henvisninger - som man for eksempel ikke kan gøre på en udskrift af artiklen. Byrial 17. mar 2009, 17:40 (CET)
Hvad foreslår du vi gør i stedet? Det forekom mig en smule gøglet at sætte 'hjemmebryggede' fodnoter side om side med kildeangivelser, så jeg bøffede denne løsning fra Vandtårnet på Randersvej. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 17. mar 2009, 22:40 (CET)
Jeg synes heller ikke om det i Vandtårnet. Jeg kan ikke se problemet med at sætte noter med og uden eksterne henvisninger mellem hinanden. Det gør man også i trykte medier med fodnoter. Det er også mest praktisk for læseren som så kun behøver at springe mellem 2 steder ved læsning i stedet for 3. Og det er yderst usmart at man ikke kan scrolle ned til noterne og finde den rigtige ud fra nummeret fordi man ikke ved hvilket noteafsnit man skal kigge i. Byrial 18. mar 2009, 00:17 (CET)
Fair nok - jeg har fjernet det. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 18. mar 2009, 09:07 (CET)