Diskussion:John Sund

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: John Sund

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

John Sund har stået med notabilitetsskabelon siden 2016. Lad os få afklaret notabiliteten. Han har selvfølgelig en hjemmeside, Discogs har lidt om ham. Han har udgivet et album på Gateway Music, og han underviser tilsyneladende. Ifølge sidstnævnte har han også være nomineret ved Danish Music Awards tre gange (muligvis menes der Danish Music Awards Folk, da det "normale" DMA vist ikke beskæftiger sig med jazz.

  • Behold - Det er ikke prangende, men barren for musikere og bands er lav, så jeg mener godt, at vi kan beholde artiklen. Toxophilus (diskussion) 13. jun 2019, 14:42 (CEST)
  •  Formalia @Yesman~dawiki: - Toxophilus (diskussion) 13. jun 2019, 14:47 (CEST)
  • Behold - Nomineret til tre priser ved Danish World Awards og har arbejdet med en lang række af Danmarks bedste musikere. Jeg savner et argument for hvorfor artiklen skulle slettes. Hvorfor vil det være en forbedring af dansk wikipedia, hvis en interesseret læser ikke kan finde neutral information om musikeren ? —Pugilist (diskussion) 15. jun 2019, 18:50 (CEST)
Jeg finder i øvrigt sletteforslaget useriøst. Det er oprettet af en bruger, hvis første artikel om en musiker blev slettet efter en slettediskussion. Herefter indsatte brugeren uden begrundelse notabilitetsskabelonener på en række andre musikere, i en slags whataboutism. Jeg mener den rette reaktion havde været blot at fjerne notabilitetsskabelonen, i stedet for at skulle spilde tid med dette forslag. —Pugilist (diskussion) 15. jun 2019, 18:56 (CEST)
@Pugilist: Ja du har måske nok ret. Jeg tog ikke stiling til den oprindelige indsættelse, men er blot gået igang med at få ryddet ud i Kategori:Notabilitet. Mvh. Toxophilus (diskussion) 17. jun 2019, 14:32 (CEST)
Jeg kan godt se, at min kommentar kan lyde smågnaven; min gnavenhed gik nok mere på selve den oprindelige indsættelse af skabelonen end på at der bliver ryddet op i de mange artikler. Det sidste synes jeg er rigtig fint, så stort skulderklap til dig Toxo for oprydningsarbejdet :-) Pugilist (diskussion) 17. jun 2019, 23:07 (CEST)
  • Behold - Artiklen trænger til en oprydning, men jeg mener at John Sund har opnået tilstrækkeligt til at være notabel. --Kjeldjoh (diskussion) 18. jun 2019, 15:53 (CEST)
Konklusion:
Artiklen beholdes, men også den skal have en seriøs overhaling hvad angår kilder. mvh Tøndemageren (diskussion) 1. jul 2019, 18:51 (CEST)