Diskussion:Ralle Malone

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Ralle Malone

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Ralle Malone blev markeret med {{notabilitet}} den 28. november 2011 af Knud Winkelmann. Pugilist (diskussion) 12. okt 2012, 21:51 (CEST)

  • Slet Hans verificerede bedrifter ser ikke ud til at være videre interessante, og derudover er artiklen yderst spekulativ, og det eneste bevis der fremføres for påstandene i artiklen er en sammenligning af to billeder, hvoraf det ene er af meget lav kvalitet. Desuden er artiklen delvist forældet. Jeg ved ikke ret meget om rapmusik, så jeg vil ikke udelukke, at der kan være formildende omstændigheder, men ud fra artiklen ser det ikke ud til det. Måske hvis man kunne verificere, at Ralle Malone rent faktisk var denne Bulldogg, men ellers ikke. --Cgtdk (diskussionbidrag) 15. okt 2012, 02:09 (CEST)
  • Behold - Artiklen var tidligere et sammensurium af spekulationer, men er nu forsøgt rettet lidt op. Han har spillet sammen med en række forholdsvis kendte navne, og har fået udgivet et album på anerkendt pladeselskab samt optrådt ved flere lejligheder. Det plejer at være nok. Det er muligt, at karrieren ikke når videre, men ser ikke noget problem i, at der på Wikipedia findes den information, der er angivet i artiklen. Pugilist (diskussion) 15. okt 2012, 09:26 (CEST)
  • Behold Jeg trækker hermed min tidligere holdningstilkendegivelse tilbage. Artiklen ser ud til at være forbedret, og der er kommet mere notabilitetsgivende information i artiklen. Lad gå --Cgtdk (diskussionbidrag) 15. okt 2012, 16:26 (CEST)
Konklusion:
Artiklen beholdes.
- Sarrus (db) d. 20. okt 2012, 14:08 (CEST)